İncimcim, nişanda set takılacak mı ? istiyo musun?
anne baba sorunsalı mı yine?
iyi canımcımmmmmmm
senın neden moralin bozukkk
Nasılsın inciiimmm
İçleri polarlı gibi olanlara bakcaksın canımm
sen nerdesinnnnnnnnnnnn herkes burda sen nerdesinnnnnnnnnherkes buradaaaaaaaaa
sevmiyorum o karıyı itici geliyo dün akşam reklam arası show tv ye baktım yozgata gitmiş oynamıs bilmem ne değiştirdim kanalı hemenHafta sonu show tv de ivana sert in de olduğu moda şeysi yayınlanıyo.
ayy gülmekten ölüyoruz.
geçen hafta dediki ispanyol paça pant. iğrenç modaya uymuyo tarzı bişi dedi. bi mağazaya gitti kombin yaptı. mal ivana pantolunu ispanyol paça seçti
bilmiyorumki bebeğim takarlar mı.. istemez miyimmm
ama söyleyemem onların adetinde varsa takar
kelepçe takacakmış zaten
bnde sadece külçe var :18:
iyiyim çok şükür mutluyum bebeğimmmm
sen nasılsıınnnn
derili kürklü eldiven al
Şey gibi dimisen nerdesinnnnnnnnnnnn herkes burda sen nerdesinnnnnnnnn
sevmiyorum o karıyı itici geliyo dün akşam reklam arası show tv ye baktım yozgata gitmiş oynamıs bilmem ne değiştirdim kanalı hemen
kız nişanda set i takılıyomuş ilk kez duyuyorum
bu saatten sonrada değişmez.onları öyle kabul etmelisin.annem kardesım ve babam yuzunden ...
annem hep kardesımı dusunuyor ya ısı gucu o ıs buldum calıssın sosyallessın dıye mal geldı mal gıdecek kadın yaa aksam ıkı dk oturuyoruz bı arada bı huzur vermıyor kardesımle munakasa halınde sureklı sunu yapo oglunm sunu ye oglum soyle yap oglum sıkıldım atrtıkkk
evet taktılar.sizde taktılarmı
Heeeuuuummmm vardır inşallahhh
ben kendi setimi kendim seçtim vallaaslında nişanda takılır.
elbetteki bizim gibiler söyleyemez.
lunnaya takmışlar mıydı??
geçen gün Aşk'ın abisinin düğün fotolarına bakıyodum. ailesi seti düğünde takmış, sette iğrenç bişi :100::120:
Şey gibi dimihatta gibisi fazla, bence şeyyy.
evet canım bir set 2 bilezik
ben kendi setimi kendim seçtim vallabeni götürdü eşim düğün öncesi seçtim aldı geldik
yok bizde öyle olmadı bana nişanda o kalın bileziklerden taktılar sonra düğünde set takıldı bi de o kalın bileziklerden yine taktılarharbiden benim bileziklerimin bi adı var mı ne deniyo o bileziklere?
Şey gibi dimihatta gibisi fazla, bence şeyyy.
evet canım bir set 2 bilezik
bende kendim seçicem banane. ki öyle olması lazım zaten.
mega deniyor canımcım
oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa
oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa
ayrıcana düğünde ne takıcaklar bunlar nişanda böyle takarsa bi daha mı set alıcaklar? ayy valla bizde hiçbi şey istemedik zaten anası babası takıyosa oğluna takıyo o yüzden hiç demedik şunu isteriz bunu isteriz diye. ama bi arkadaşım var izmitli o resmen gramına kadar istemiş hatta takmamışlar diye kocasının ailesiyle kötü oldular bi sürü kavga kıyamet düğüne gelmedi erkeğin ailesi:26:
adı da güzelmiş oyhşşş megaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?