Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

anne baba sorunsalı mı yine?

iyi canımcımmmmmmm
senın neden moralin bozukkk

annem kardesım ve babam yuzunden ...
annem hep kardesımı dusunuyor ya ısı gucu o ıs buldum calıssın sosyallessın dıye mal geldı mal gıdecek kadın yaa aksam ıkı dk oturuyoruz bı arada bı huzur vermıyor kardesımle munakasa halınde sureklı sunu yapo oglunm sunu ye oglum soyle yap oglum sıkıldım atrtıkkk

herkes buradaaaaaaaaa
sen nerdesinnnnnnnnnnnn herkes burda sen nerdesinnnnnnnnn
sevmiyorum o karıyı itici geliyo dün akşam reklam arası show tv ye baktım yozgata gitmiş oynamıs bilmem ne değiştirdim kanalı hemen

İncimcim, nişanda set takılacak mı ? istiyo musun?

kız nişanda set i takılıyomuş ilk kez duyuyorum

bilmiyorumki bebeğim takarlar mı.. istemez miyimmm

ama söyleyemem onların adetinde varsa takar
kelepçe takacakmış zaten

aslında nişanda takılır.

elbetteki bizim gibiler söyleyemez.

lunnaya takmışlar mıydı??

geçen gün Aşk'ın abisinin düğün fotolarına bakıyodum. ailesi seti düğünde takmış, sette iğrenç bişi :100::120:

Şey gibi dimi hatta gibisi fazla, bence şeyyy.

evet canım bir set 2 bilezik

bu saatten sonrada değişmez.onları öyle kabul etmelisin.
sizde taktılarmı
evet taktılar.
Heeeuuuummmm vardır inşallahhh

vardır vardır.

ben kendi setimi kendim seçtim valla beni götürdü eşim düğün öncesi seçtim aldı geldik

yok bizde öyle olmadı bana nişanda o kalın bileziklerden taktılar sonra düğünde set takıldı bi de o kalın bileziklerden yine taktılar harbiden benim bileziklerimin bi adı var mı ne deniyo o bileziklere?

bende kendim seçicem banane. ki öyle olması lazım zaten.

mega deniyor canımcım

ayrıcana düğünde ne takıcaklar bunlar nişanda böyle takarsa bi daha mı set alıcaklar? ayy valla bizde hiçbi şey istemedik zaten anası babası takıyosa oğluna takıyo o yüzden hiç demedik şunu isteriz bunu isteriz diye. ama bi arkadaşım var izmitli o resmen gramına kadar istemiş hatta takmamışlar diye kocasının ailesiyle kötü oldular bi sürü kavga kıyamet düğüne gelmedi erkeğin ailesi:26:

oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa

oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa

öyle dime be zelo ne olursa olsun anne baba. onlar kötü de olsa sana karşı sen bi evlat olarak her zaman saygıda kusur etmemelisin günaha girme durduk yere

adı da güzelmiş oyhşşş megaaaaa

düğündede 2-3 bilezik daha takıyolar, bizimkine 2 bilezik daha 1 de yüzük almışlardı. saatte alınıyo bide.
valla bizde istemedik öyle, istenmezde, ayıp denen bişey var. kendilerine kalmış bişey takmıyolarsa takmazlar onların bileceği bişey.

bide bun kavgasını yapıpı kötü olanlar var anlattığın gibi. hiç mi utanmıyolar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…