oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa
düğündede 2-3 bilezik daha takıyolar, bizimkine 2 bilezik daha 1 de yüzük almışlardı. saatte alınıyo bide.
valla bizde istemedik öyle, istenmezde, ayıp denen bişey var. kendilerine kalmış bişey takmıyolarsa takmazlar onların bileceği bişey.
bide bun kavgasını yapıpı kötü olanlar var anlattığın gibi. hiç mi utanmıyolar acaba
Sinirlenince ne dediğini bilmiyosun zele ağzından çıkanı kulağın duysun ...
düğündede 2-3 bilezik daha takıyolar, bizimkine 2 bilezik daha 1 de yüzük almışlardı. saatte alınıyo bide.
valla bizde istemedik öyle, istenmezde, ayıp denen bişey var. kendilerine kalmış bişey takmıyolarsa takmazlar onların bileceği bişey.
bide bun kavgasını yapıpı kötü olanlar var anlattığın gibi. hiç mi utanmıyolar acaba
cok cıddıyım sınırlıyım ama kalbımden gecende bu nefret geldı artık bnde cocuk oldum bnm de ısteklerım oldu paramız olmasına ragmen bna hgıc bu kdr ılgı alaka gosterılmedı ustune bn yne bıseylerın cabasındayım hastayım ısımı bırakmıyorum bıyerlere gelebılmek ıcın sırf laf etmesnler dıe ama ıslerıne gelınce sn napıyosunkı oluyor
Tövbe de yahu, ne biçi konuşuyosun.
herkesin adeti farklı işte kimi seti düğünde kimi nişanda takıyodemek ki utanmıyolar. benim arkadaşım bu benim hakkım diyodu isticem tabiki diyodu istedi alamadı kötü oldu kocasının ailesiyle kocası da çok seviyo onu ailesine sırt cevırdı kızla evlendi görüşmüyolar artık değdi mi bence değmedi
cok cıddıyım sınırlıyım ama kalbımden gecende bu nefret geldı artık bnde cocuk oldum bnm de ısteklerım oldu paramız olmasına ragmen bna hgıc bu kdr ılgı alaka gosterılmedı ustune bn yne bıseylerın cabasındayım hastayım ısımı bırakmıyorum bıyerlere gelebılmek ıcın sırf laf etmesnler dıe ama ıslerıne gelınce sn napıyosunkı oluyor
herkesin adeti farklı işte kimi seti düğünde kimi nişanda takıyodemek ki utanmıyolar. benim arkadaşım bu benim hakkım diyodu isticem tabiki diyodu istedi alamadı kötü oldu kocasının ailesiyle kocası da çok seviyo onu ailesine sırt cevırdı kızla evlendi görüşmüyolar artık değdi mi bence değmedi
dimi kız ne biliyim ben düşünürüm belki yoktur yoksa kim istemez oğluna en iyisini yapmayı. ama işte kimisi de öyle düşüncesiz çıkıyorYazık be durumları yoktur belki illa al al al denir mi
Öyle insandan ne hayır gelir
evet Hak olarak düşünenler var.
yazıııkkk.
dimi kız ne biliyim ben düşünürüm belki yoktur yoksa kim istemez oğluna en iyisini yapmayı. ama işte kimisi de öyle düşüncesiz çıkıyor
aynen ayyy o değil de nolcak benim bu huyum kapı aşagdan çalınca açmıyorum kameradan bakıyorum tanımıyosam salıyorumm
dimi kız ne biliyim ben düşünürüm belki yoktur yoksa kim istemez oğluna en iyisini yapmayı. ama işte kimisi de öyle düşüncesiz çıkıyor
aynen ayyy o değil de nolcak benim bu huyum kapı aşagdan çalınca açmıyorum kameradan bakıyorum tanımıyosam salıyorumm
ne güzel işte.
bizim binadakiler direk basıyolar otomatiğe. kimin girdiği belli değil resmen
Yanii kii insan oğlunu utandırmak ister mi
Sal gitsin tanımadığın insana niye kapı açasın
bu saatten sonrada değişmez.onları öyle kabul etmelisin.
evet taktılar.
vardır vardır.
ozaman bende isteremmm
işin şakası tabi.... bizde yok galiba nişanda set hiç görmedim:26:
ayrıcana düğünde ne takıcaklar bunlar nişanda böyle takarsa bi daha mı set alıcaklar? ayy valla bizde hiçbi şey istemedik zaten anası babası takıyosa oğluna takıyo o yüzden hiç demedik şunu isteriz bunu isteriz diye. ama bi arkadaşım var izmitli o resmen gramına kadar istemiş hatta takmamışlar diye kocasının ailesiyle kötü oldular bi sürü kavga kıyamet düğüne gelmedi erkeğin ailesi:26:
oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa
ayıp etmiş
ben sevdiğime varayım yeter bana hiçbirşeyde gözüm yok
aynen canımsın her şey boş tek gerçek aşkkocam canım kocammmm oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?