Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

herkesin adeti farklı işte kimi seti düğünde kimi nişanda takıyo demek ki utanmıyolar. benim arkadaşım bu benim hakkım diyodu isticem tabiki diyodu istedi alamadı kötü oldu kocasının ailesiyle kocası da çok seviyo onu ailesine sırt cevırdı kızla evlendi görüşmüyolar artık değdi mi bence değmedi

Sinirlenince ne dediğini bilmiyosun zele ağzından çıkanı kulağın duysun ...

Tövbe de yahu, ne biçi konuşuyosun.

cok cıddıyım sınırlıyım ama kalbımden gecende bu nefret geldı artık bnde cocuk oldum bnm de ısteklerım oldu paramız olmasına ragmen bna hgıc bu kdr ılgı alaka gosterılmedı ustune bn yne bıseylerın cabasındayım hastayım ısımı bırakmıyorum bıyerlere gelebılmek ıcın sırf laf etmesnler dıe ama ıslerıne gelınce sn napıyosunkı oluyor

Yazık be durumları yoktur belki illa al al al denir mi

Öyle insandan ne hayır gelir

neyse sız baska bısey konusuyorsunuz bn araya gırmıyım hoscakalın kızlar

Madem nefret ediyosun bu kdar git evlen ?

Gerçi seni bu halinle kmse çekmez söyliyim sana

Evet hastasın Allah yardım etsin şifa versin ama öyle nefret dolusun ki hayata karşı bilmiyorum zele zooorr pozitif olman zoor gibi

evet Hak olarak düşünenler var.

yazıııkkk.

Yazık be durumları yoktur belki illa al al al denir mi

Öyle insandan ne hayır gelir
dimi kız ne biliyim ben düşünürüm belki yoktur yoksa kim istemez oğluna en iyisini yapmayı. ama işte kimisi de öyle düşüncesiz çıkıyor

evet Hak olarak düşünenler var.

yazıııkkk.

aynen ayyy o değil de nolcak benim bu huyum kapı aşagdan çalınca açmıyorum kameradan bakıyorum tanımıyosam salıyorumm

ne güzel işte.
bizim binadakiler direk basıyolar otomatiğe. kimin girdiği belli değil resmen

Yanii kii insan oğlunu utandırmak ister mi

Sal gitsin tanımadığın insana niye kapı açasın

ayıp etmiş
ben sevdiğime varayım yeter bana hiçbirşeyde gözüm yok

oyle kabullenemıyorum ıste ,
ıslerıne geldımı bnden para ıstemeyı blıyolar verdgım parayıda alcam hmn opıslıkler yaa olselerde klurtulsam ev de bana kalsa

aaaaaaaaaaa
deme öyle ailen onlar senın. yazıktır .. her ailede problemler olur büyütme canım öyle aileye isyan gidersen işlerin rats gitmez valaaaaaaaaaaaa
öyle derdi bana anacuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…