valla ben taksiciden çok başka bişi görmedim otogardabence otogarda o saatte bile olsa en çok simitçi bulunur
valla ben taksiciden çok başka bişi görmedim otogarda
la dövme dövmee :83::83: hele bakalım ev ne taraflarda olcak çok uzak değilse bizi zahmete sokmicaksa bi turlarız
ama martılar kusura bakmasın kırk yılda simit alcak aşkım azcık vercem onlara
kızlaaaarrrrlafa tutuyonuz beni saat kaç olmuşş
hadi ben vitrin bakınmaya gidiyom
kalın sağlıcaklaaa
ahahahaha kız Allah iyiliğini versinnpiskommmmmm hem söyle sevgiline artık simit fakir işi değil yedirsin kız yazık içinde klmasın yoksa ben sana kargoyla göndercem bak bayat mayat ossun ısıtır yersin kız
aynen öyle:26::26:Seninki bildiğin tembellikmiş heOlmadı şimdi.
masum çikiletamsın kiiiaslında ben masumum biliyosun diğmmiiiii
ben de 24 yaşındayım taze gelinim kocamın ballı lokma tatlısıyımtabikidee
ben namıdeğer Damla321_
20 yaşndymm aöl okuyrmm 3 hafta sonra sınavm varr
bekarım çalışyrmmm
snde tanıtsnnn
martılar senin gibilere kalmıyo çok şükür yoksam kurur giderlerdi yavrucuklarla dövme dövmee :83::83: hele bakalım ev ne taraflarda olcak çok uzak değilse bizi zahmete sokmicaksa bi turlarız
ama martılar kusura bakmasın kırk yılda simit alcak aşkım azcık vercem onlara
kızlaaaarrrrlafa tutuyonuz beni saat kaç olmuşş
hadi ben vitrin bakınmaya gidiyom
kalın sağlıcaklaaa
o da doğruvalla ben taksiciden çok başka bişi görmedim otogarda
sağol nicomedia sen nasılsınPiskKo naber
aynen öyle:26::26:
masum çikiletamsın kiii
ben de 24 yaşındayım taze gelinim kocamın ballı lokma tatlısıyımevlenmeden önce çalışıyodum muhasebeciyim aslında ama artık sadece kk da çalışıyorum üye olaraktan bir de ev hanımceğiziyim işte
martılar senin gibilere kalmıyo çok şükür yoksam kurur giderlerdi yavrucuklarhadi fırla akşam oldu laaa aslında benimde kalkıp yıkanmam lazım akşam yimek yapmıcam dışarı çıkıcakmışızz öyle didi kocam
o da doğru
kız sen bugün tersliyon beni hep ama du bakalımm...aynen öyle:26::26:
masum çikiletamsın kiii
ben de 24 yaşındayım taze gelinim kocamın ballı lokma tatlısıyımevlenmeden önce çalışıyodum muhasebeciyim aslında ama artık sadece kk da çalışıyorum üye olaraktan bir de ev hanımceğiziyim işte
martılar senin gibilere kalmıyo çok şükür yoksam kurur giderlerdi yavrucuklarhadi fırla akşam oldu laaa aslında benimde kalkıp yıkanmam lazım akşam yimek yapmıcam dışarı çıkıcakmışızz öyle didi kocam
o da doğru
kk kardeşliği gücü adınaaaaaaahahahaha kız Allah iyiliğini versinn
he valla dicem bak sen yedirmiyon yedirecek olanlar var ona göre
güzel şeyler al piskom:94::94::94: hahaha
görüşürüz yarın
sağol nicomedia sen nasılsın
hızlı hızlı bi tanıtıp kendimi çıkıyorumm k.bakma
22 yaşındayım yurt dışında yaşıyorum okuyorum tıptayım
ahanda bukadar daha bişiler varsa sor girince yazarımm
görüşürüz tatlımmmgüzel şeyler al piskom:94::94::94: hahaha
görüşürüz yarın
kk kardeşliği gücü adınaaaaaa
sen yok musun sennnnnnhemşire ayakları falan fantezi takılıyo gördüm seni
masum çikiletamsın kiii
o da doğru
kızz yok bee iyice tembel belledin beni aslında çok hamarat bi o kadan da temiz bi ev hanımıyım sadece öyle seylerle uğrasmıyorum pek sıkıcı geliyo:26::26::26::26: Azcık hareket yahu ..
bence 3. ayı değil bugünün sevimliliğini sürdürüyo kocişim3.ayınızın bitişinimi kutlayacaksınız
aaaaa pisko ama öyle düşünürsen mektubunu keserimkız sen bugün tersliyon beni hep ama du bakalımm...
hadi kaçtımm beeennn
Adamımsııınnnnnn
Kuzular mesaim bitti. Ben kaçıyorum.
Size iyi akşamlar. Yarın devam ederiz. öpüldünüz
kızz yok bee iyice tembel belledin beni aslında çok hamarat bi o kadan da temiz bi ev hanımıyım sadece öyle seylerle uğrasmıyorum pek sıkıcı geliyo
güle gülee bugün geç başladık ama yarın erken uyanıcam erken gelicem görüşürüz canımsın ben de kaçıyom zaten hazır olayım erkendenKuzular mesaim bitti. Ben kaçıyorum.
Size iyi akşamlar. Yarın devam ederiz. öpüldünüz
ohh ohhh bende işletme-muhasbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?