Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

piskommmmmm hem söyle sevgiline artık simit fakir işi değil yedirsin kız yazık içinde klmasın yoksa ben sana kargoyla göndercem bak bayat mayat ossun ısıtır yersin kız

güzel şeyler al piskom :94::94::94: hahaha

görüşürüz yarın

piskommmmmm hem söyle sevgiline artık simit fakir işi değil yedirsin kız yazık içinde klmasın yoksa ben sana kargoyla göndercem bak bayat mayat ossun ısıtır yersin kız
ahahahaha kız Allah iyiliğini versinn
he valla dicem bak sen yedirmiyon yedirecek olanlar var ona göre

Seninki bildiğin tembellikmiş he Olmadı şimdi.
aynen öyle:26::26:
aslında ben masumum biliyosun diğmmiiiii
masum çikiletamsın kiii
tabikidee
ben namıdeğer Damla321_
20 yaşndymm aöl okuyrmm 3 hafta sonra sınavm varr
bekarım çalışyrmmm
snde tanıtsnnn
ben de 24 yaşındayım taze gelinim kocamın ballı lokma tatlısıyım evlenmeden önce çalışıyodum muhasebeciyim aslında ama artık sadece kk da çalışıyorum üye olaraktan bir de ev hanımceğiziyim işte
martılar senin gibilere kalmıyo çok şükür yoksam kurur giderlerdi yavrucuklar hadi fırla akşam oldu laaa aslında benimde kalkıp yıkanmam lazım akşam yimek yapmıcam dışarı çıkıcakmışızz öyle didi kocam
valla ben taksiciden çok başka bişi görmedim otogarda
o da doğru

3.ayınızın bitişinimi kutlayacaksınız

kız sen bugün tersliyon beni hep ama du bakalımm...
hadi kaçtımm beeennn

19um bende. Turizm rehberliği okuyorum. İzmitliyim. Bende iyiyim Konuşuruz gene canım. :13: Görüşürüz

ohh ohhh bende işletme-muhasbe

Kuzular mesaim bitti. Ben kaçıyorum.

Size iyi akşamlar. Yarın devam ederiz. öpüldünüz

:26::26::26::26: Azcık hareket yahu ..
kızz yok bee iyice tembel belledin beni aslında çok hamarat bi o kadan da temiz bi ev hanımıyım sadece öyle seylerle uğrasmıyorum pek sıkıcı geliyo
3.ayınızın bitişinimi kutlayacaksınız
bence 3. ayı değil bugünün sevimliliğini sürdürüyo kocişim
kız sen bugün tersliyon beni hep ama du bakalımm...
hadi kaçtımm beeennn
aaaaa pisko ama öyle düşünürsen mektubunu keserim takılıyorum işte enerjikim bugün napam:26:

Adamımsııınnnnnn

ayhh benim lise eteğim nerde kaldı acebaaa

kızz yok bee iyice tembel belledin beni aslında çok hamarat bi o kadan da temiz bi ev hanımıyım sadece öyle seylerle uğrasmıyorum pek sıkıcı geliyo

Doğrudur. Ben 8 yıldır fotoğraf programlarıyla haşır neşir olduğum için hiç sıkılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…