Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nasılsın şekerim

simit bize basit geldiğinden yedirmemiştir.
grçi simit pek değerlendi ekmekten pahalı olacakmışşşş.simitte yenmez.

#diRenmaRTı
asdfghasddasdasd
öldüm laaa
anammm yavrum benim söyle sana boğaz turu yaptırsın vapura binin binmeden önce hemen simidinizi alın biraz yee biraz martılara at
kız bu soğukta vapur turu yapılır mı sümüğümüz değil beynimiz bile donar denizin ortasında
yaz gelsin hele biz tatilimize gidek vapurada bineriz inşAllah
bikere binecektik çok doluydu ben istemedim:26:

puhahahhaa sadece ayaküstü mü

ımm,başka ne lazım pekisi,

faydaları nelerdir :26:

boncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sor

Merhaba aranıza katılablrmiyimmmm
merhaba damla
Evet canım özel yaptırdım

benim hiç özel avatarım olmadı aslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul

benim hiç özel avatarım olmadı aslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul

Ee canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al

slmm nassnzz :

ne kıymetli toton var kız nolcak aylardır hasret oldugun sevgilin yanında ısıtır o seni bak bana dışarda kar kış kıyamet gündüz markete gitmeye üşenirim hemen evin karşısında ama haftasonu kocişim çıkalım dedi mi beş dk da hazır olurum ayağa dikilirim

Ee canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al
kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonra vazgeçtim sonra her şey kalsın oldugu gibi
iyiyiz sen nasılsın accık tanıtsana kendini yabancı kalmayalım
bak bu----> :26: biliyorum ama mallıktan soruyorum,smileyi

süper.

Allah zihin açıklığı versin canım

her türlü giderin var bende yavrummmmmm

aslında ben masumum biliyosun diğmmiiiii

Çok şükür canım iyiyim sen ?

tabikidee
ben namıdeğer Damla321_
20 yaşndymm aöl okuyrmm 3 hafta sonra sınavm varr
bekarım çalışyrmmm
snde tanıtsnnn

la dövme dövmee :83::83: hele bakalım ev ne taraflarda olcak çok uzak değilse bizi zahmete sokmicaksa bi turlarız
ama martılar kusura bakmasın kırk yılda simit alcak aşkım azcık vercem onlara

kızlaaaarrrr lafa tutuyonuz beni saat kaç olmuşş
hadi ben vitrin bakınmaya gidiyom
kalın sağlıcaklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…