asdfghasddasdasdnasılsın şekerim
simit bize basit geldiğinden yedirmemiştir.
grçi simit pek değerlendiekmekten pahalı olacakmışşşş.simitte yenmez.
#diRenmaRTı
kız bu soğukta vapur turu yapılır mı sümüğümüz değil beynimiz bile donar denizin ortasındaanammm yavrum benim söyle sana boğaz turu yaptırsın vapura binin binmeden önce hemen simidinizi alın biraz yee biraz martılara at
üni?evet canım okuyorum ...
Merhaba aranıza katılablrmiyimmmm
boncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sorpuhahahhaasadece ayaküstü mü
ımm,başka ne lazım pekisi,
faydaları nelerdir :26:
merhaba damlaMerhaba aranıza katılablrmiyimmmm
Evet canım özel yaptırdım
asdfghasddasdasd
öldüm laaa
sümüğümüz değil beynimiz bile donar
benim hiç özel avatarım olmadıaslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul
boncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sor
merhaba damla
benim hiç özel avatarım olmadıaslında avatarım da yoktu bronz çok ısrar etti de kendime avatar baktım çok üşeniyorum yenisini ara bul
Ee canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al
asdfghasddasdasd
öldüm laaa
kız bu soğukta vapur turu yapılır mı sümüğümüz değil beynimiz bile donar denizin ortasında
yaz gelsin hele biz tatilimize gidek vapurada bineriz inşAllah
bikere binecektik çok doluydu ben istemedim:26:
bak bu----> :26: biliyorum ama mallıktan soruyorum,smileyiboncukkkkkkkkkkk kızzzz en sonunda dövdürceksin beni kocama tımam suss aç google amcana sor
Evet, turizm rehberliği
yaaa dimi canımm ne güzel dedin onu gündüz olsa hadi neysedekızz ne kaldı c.tesi al simidini çabık çabık yee o gelmeden zten her yerde var simitçi
Nicomediaaaaaa
Sağolasın hemşerim
süper.
Allah zihin açıklığı versin canım
Damlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağolsım hemşerim:13:
kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonraEe canım forumda istek yapıla topikler var. Ya da hazır avatarların bulunduğu ordan bak al
iyiyiz sen nasılsın accık tanıtsana kendini yabancı kalmayalımslmm nassnzz:
bak bu----> :26: biliyorum ama mallıktan soruyorum,smileyi
süper.
Allah zihin açıklığı versin canım
kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonravazgeçtim sonra her şey kalsın oldugu gibi
kız biliyom bronz link verdi ona bile bakamadım bikaç sayfadan sonravazgeçtim sonra her şey kalsın oldugu gibi
iyiyiz sen nasılsın accık tanıtsana kendini yabancı kalmayalım
her türlü giderin var bende yavrummmmmm
yaaa dimi canımm ne güzel dedin onu gündüz olsa hadi neysede
akşam 7 de o karanlıkta Allahın yazanesinde nerden bulcam o simitçiyi ben
Çok şükür canım iyiyim sen ?
iyiyiz sen nasılsın accık tanıtsana kendini yabancı kalmayalım
her türlü giderin var bende yavrummmmmm
la dövme dövmee :83::83: hele bakalım ev ne taraflarda olcak çok uzak değilse bizi zahmete sokmicaksa bi turlarızne kıymetli toton var kız nolcak aylardır hasret oldugun sevgilin yanında ısıtır o senibak bana dışarda kar kış kıyamet gündüz markete gitmeye üşenirim hemen evin karşısında ama haftasonu kocişim çıkalım dedi mi beş dk da hazır olurum ayağa dikilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?