- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Evet bazılarında müsade etmiyolar.
He üstüne farkını verirsen kabul ediyolar .
Bence sen bu yaz evlenirsin![]()
Ayyy ağzından bal damlıyo inşallahhhhhhhhhhhhhh canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazılarında müsade etmiyolar.
He üstüne farkını verirsen kabul ediyolar .
Bence sen bu yaz evlenirsin![]()
hoş buldum bebeğim oyy maşallah okudum hadi bakalım eylül güzeldir inşallah sen de eylül gelini olursun pembişle ben gibiBilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım
Tospikimmmm hoşgeldin![]()
Nevresimden başlayabilirsin, azar azar taksitle ödersin, aradan çıkmış olur.
Günaydııııın kelebenk.
Hoşgeldin![]()
hoş buldum bebeğim oyy maşallah okudum hadi bakalım eylül güzeldir inşallah sen de eylül gelini olursun pembişle ben gibi
hoş buldum yavrum ben set almıştım ama zaten çeşit çeşit model oluyor onlardan sen setini oluşturuyosun bence hem daha uyguna geliyo hem de o kadar model arasında ben karasız kalmıştım![]()
hoş buldum bebeğim oyy maşallah okudum hadi bakalım eylül güzeldir inşallah sen de eylül gelini olursun pembişle ben gibi
hoş buldum yavrum ben set almıştım ama zaten çeşit çeşit model oluyor onlardan sen setini oluşturuyosun bence hem daha uyguna geliyo hem de o kadar model arasında ben karasız kalmıştım![]()
Ewet lunna'cım öyle yapıcam başka türlü peşin alamıyorsun maleseff, herşey ateş pahasıTaksitle satan yerler oluyo oralara bakabilirsin ufak ufak başlarsın
Aldın mı pamuk saten alcaksın zaten
Benimkiler pembeli pembeli oldu hep![]()
Zaten bana kalsa hemen evlenelim ama işler o zmn rayına oturucak ancak 2015te evleniriz diye konuşuyoduk ama nişanlım şaşırttı beni bakalım kısmet inşallah en yakın zmnda kurarız yuvamızı:123::123::123:
hihihi
Erkenden eve gidip kocaya mamalar yapıyosundur
Biz senin evini göremedik hala![]()
kız bi yandan iyi oluyo telaşeyi çok çekmemiş oluyosun ayy ben o bohça hazırlama döneminde resmen deliye dönmüştüm artıkKendimi umutlandırmakta istemiyorum kesin bişey yok ama düşündükçe içim kıpır kıpır oluyoBen yinede hazırlıklara başlayayım bizim işimiz belli olmuyo düğünde nişana benzeyip alelacele olursa deliye dönerim heralde
![]()
Senin yemek takımın neydi? netten göstertsene fotosunu .
bende çeyiz seti düşünüorum canım, bakalım![]()
kahve makinasını ben çok gereksiz buluyorum :26:Ewet lunna'cım öyle yapıcam başka türlü peşin alamıyorsun maleseff, herşey ateş pahası
Bu arada mrb memnun oldum cnm
Ben ilk alırsam, siyahlı kırmızılı alırımm
Diğer renkleride mor alırımm..
Birde turkuaz mavisi ile siyahta güzel duruyo renk olarak..
Kahve makinası alcam, birde tost makinasıı..
Başlıcaz bakalımm amannnn erkeklerin böyle derdi yok, kızlar düşünüyo ewin her bi şeyinii![]()
tamam kuzumkız bi yandan iyi oluyo telaşeyi çok çekmemiş oluyosun ayy ben o bohça hazırlama döneminde resmen deliye dönmüştüm artıkama işte geçti gitti 4. aya merdiven dayadık
canım ben tencere ve çkb setine önem verdiğim için aryıldızı tercih etmiştim çok şükür de memnunum hepsinden dur bakıyım sitesine ilk aldığımda o model yoktu sitede eklenmiştir şimdiye bakıyım![]()
Merhaba Lilyanacım bende memnun oldumEwet lunna'cım öyle yapıcam başka türlü peşin alamıyorsun maleseff, herşey ateş pahası
Bu arada mrb memnun oldum cnm
Ben ilk alırsam, siyahlı kırmızılı alırımm
Diğer renkleride mor alırımm..
Birde turkuaz mavisi ile siyahta güzel duruyo renk olarak..
Kahve makinası alcam, birde tost makinasıı..
Başlıcaz bakalımm amannnn erkeklerin böyle derdi yok, kızlar düşünüyo ewin her bi şeyinii![]()
Başkadır tabi nişanlımın doğumgünüde eylülde nişanımızda eylülde olduayy inşallah inşallah
hem eylülde aşk başkadır
oooo neler yapıyorum neler![]()
Benim nişan bohçasında bütün telaşı annem çekmişti 2 günde hazırladı herşeyi atom karıncam benimkız bi yandan iyi oluyo telaşeyi çok çekmemiş oluyosun ayy ben o bohça hazırlama döneminde resmen deliye dönmüştüm artıkama işte geçti gitti 4. aya merdiven dayadık
canım ben tencere ve çkb setine önem verdiğim için aryıldızı tercih etmiştim çok şükür de memnunum hepsinden dur bakıyım sitesine ilk aldığımda o model yoktu sitede eklenmiştir şimdiye bakıyım![]()
mesaj attım kuzum ordan bak resim alamadım çünkü:26:kahve makinasını ben çok gereksiz buluyorum :26:
isyan etme, zevk almaya bak
tamam kuzum![]()
Merhaba Lilyanacım bende memnun oldum
Başkadır tabi nişanlımın doğumgünüde eylülde nişanımızda eylülde oldu
Benim nişan bohçasında bütün telaşı annem çekmişti 2 günde hazırladı herşeyi atom karıncam benim![]()
mesaj attım kuzum ordan bak resim alamadım çünkü:26:
bizde de tam tersi her şeyle ben uğraştım annem çeyiz alırken bile hiç karışmadı bana biliyo beğenmeyip bi kusur bulacağımı kendi kafana göre al ne alıyosan demiştiayy kadın bi daha benle alışverişe gelmez oldu altı üstü çarşaf alıyodum iki saat inceledim renk düşündüm deli oldu
![]()
bacılar cimleten miribalarr![]()
Tencerelerin tosbiğinkinden . tencereleri beğendim.
Ben kare yemek takımı seviyorum.
tosbiğim yemek takımında güzelmiş.
Aryıldız düşünüyodum, şimdi baya bi aklıma yattı.
Emsan hakkında bilgisi olan?
ne güzel işte dertsiz tasasız ohh keşke diyorum o kadar kendime dert etmeseymişim şimdi yeni bi şeyler gördükçe yine hevesleniyorum utanmadan daha ne kadar olduysa evleneli:26:Tabi bende isterdim herşeyimi kendim yapayım ama o acelede mümkün değildi. Çeyiziminde her iğnesini kendim seçip almak istiyorum ama annem şimdiye kadar herşeyi almış ıvır zıvırlar kalmış bi tek annem benden daha hevesli mübarek![]()
merhabalar hamile arkadaşbacılar cimleten miribalarr![]()
Yokk kız isyan etmiyorumm, benim o konuda hevesim kırıldı bi hevesle yapıyon ama hevesin kırılınca bi kere oyuzden böyle düşünüyosunkahve makinasını ben çok gereksiz buluyorum :26:
isyan etme, zevk almaya bak
tamam kuzum![]()
Bende memnun oldumm, ben istanbuldann senn cnmmMerhaba Lilyanacım bende memnun oldum
Başkadır tabi nişanlımın doğumgünüde eylülde nişanımızda eylülde oldu
Benim nişan bohçasında bütün telaşı annem çekmişti 2 günde hazırladı herşeyi atom karıncam benim![]()
pembişim aynı tencere setini kullanıyoruz ama benimkiler onların kırmızısı ablamla zevkiniz aynı o da bu rengi beğenmişti ama ben o zaman kırmızılar cezbetmişti
ben de çok memnunum aryıldız bi harikaa
ne güzel işte dertsiz tasasız ohh keşke diyorum o kadar kendime dert etmeseymişim şimdi yeni bi şeyler gördükçe yine hevesleniyorum utanmadan daha ne kadar olduysa evleneli:26:
merhabalar hamile arkadaşbana belirtilerini paylaşır mısın hamile olduğunu hissetmiş miydin
ben de bebiş istiyorum ondan böyle direk daldım mevzuya
![]()