• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım:21:

Tospikimmmm hoşgeldin:54:
hoş buldum bebeğim oyy maşallah okudum hadi bakalım eylül güzeldir inşallah sen de eylül gelini olursun pembişle ben gibi:16:

Nevresimden başlayabilirsin, azar azar taksitle ödersin, aradan çıkmış olur.

Günaydııııın kelebenk.

Hoşgeldin :16:

hoş buldum yavrum ben set almıştım ama zaten çeşit çeşit model oluyor onlardan sen setini oluşturuyosun bence hem daha uyguna geliyo hem de o kadar model arasında ben karasız kalmıştım :27::27:

hoş buldum bebeğim oyy maşallah okudum hadi bakalım eylül güzeldir inşallah sen de eylül gelini olursun pembişle ben gibi:16:

hoş buldum yavrum ben set almıştım ama zaten çeşit çeşit model oluyor onlardan sen setini oluşturuyosun bence hem daha uyguna geliyo hem de o kadar model arasında ben karasız kalmıştım :27::27:

Kendimi umutlandırmakta istemiyorum kesin bişey yok ama düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo:9: Ben yinede hazırlıklara başlayayım bizim işimiz belli olmuyo düğünde nişana benzeyip alelacele olursa deliye dönerim heralde:9:

Son düzenleyen: Moderatör:

Senin yemek takımın neydi? netten göstertsene fotosunu .

bende çeyiz seti düşünüorum canım, bakalım :21:

Taksitle satan yerler oluyo oralara bakabilirsin ufak ufak başlarsın
Ewet lunna'cım öyle yapıcam başka türlü peşin alamıyorsun maleseff, herşey ateş pahası :ssz:
Bu arada mrb memnun oldum cnm :29:

Aldın mı pamuk saten alcaksın zaten :21:

Benimkiler pembeli pembeli oldu hep :27:

Ben ilk alırsam, siyahlı kırmızılı alırımm :27:
Diğer renkleride mor alırımm..
Birde turkuaz mavisi ile siyahta güzel duruyo renk olarak..
Kahve makinası alcam, birde tost makinasıı..
Başlıcaz bakalımm amannnn erkeklerin böyle derdi yok, kızlar düşünüyo ewin her bi şeyinii :ssz:

Zaten bana kalsa hemen evlenelim ama işler o zmn rayına oturucak ancak 2015te evleniriz diye konuşuyoduk ama nişanlım şaşırttı beni bakalım kısmet inşallah en yakın zmnda kurarız yuvamızı:123::123::123:

ayy inşallah inşallah :52:
hem eylülde aşk başkadır :38::16::9:

:17:

:1::1::1: hihihi

Erkenden eve gidip kocaya mamalar yapıyosundur :36:

Biz senin evini göremedik hala :19:

oooo neler yapıyorum neler :21::21::23::27::27:

Kendimi umutlandırmakta istemiyorum kesin bişey yok ama düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo:9: Ben yinede hazırlıklara başlayayım bizim işimiz belli olmuyo düğünde nişana benzeyip alelacele olursa deliye dönerim heralde:9:
kız bi yandan iyi oluyo telaşeyi çok çekmemiş oluyosun ayy ben o bohça hazırlama döneminde resmen deliye dönmüştüm artık:27::27:ama işte geçti gitti 4. aya merdiven dayadık:16:
Senin yemek takımın neydi? netten göstertsene fotosunu .

bende çeyiz seti düşünüorum canım, bakalım :21:

canım ben tencere ve çkb setine önem verdiğim için aryıldızı tercih etmiştim çok şükür de memnunum hepsinden dur bakıyım sitesine ilk aldığımda o model yoktu sitede eklenmiştir şimdiye bakıyım:31:

Ewet lunna'cım öyle yapıcam başka türlü peşin alamıyorsun maleseff, herşey ateş pahası :ssz:

Başlıcaz bakalımm amannnn erkeklerin böyle derdi yok, kızlar düşünüyo ewin her bi şeyinii :ssz:
kahve makinasını ben çok gereksiz buluyorum :26:

isyan etme, zevk almaya bak :1:

kız bi yandan iyi oluyo telaşeyi çok çekmemiş oluyosun ayy ben o bohça hazırlama döneminde resmen deliye dönmüştüm artık:27::27:ama işte geçti gitti 4. aya merdiven dayadık:16:

canım ben tencere ve çkb setine önem verdiğim için aryıldızı tercih etmiştim çok şükür de memnunum hepsinden dur bakıyım sitesine ilk aldığımda o model yoktu sitede eklenmiştir şimdiye bakıyım:31:
tamam kuzum :54:

Merhaba Lilyanacım bende memnun oldum
ayy inşallah inşallah :52:
hem eylülde aşk başkadır :38::16::9:

oooo neler yapıyorum neler :21::21::23::27::27:
Başkadır tabi nişanlımın doğumgünüde eylülde nişanımızda eylülde oldu:16:

Benim nişan bohçasında bütün telaşı annem çekmişti 2 günde hazırladı herşeyi atom karıncam benim:1:

mesaj attım kuzum ordan bak resim alamadım çünkü:26:

Benim nişan bohçasında bütün telaşı annem çekmişti 2 günde hazırladı herşeyi atom karıncam benim:1:

bizde de tam tersi her şeyle ben uğraştım annem çeyiz alırken bile hiç karışmadı bana biliyo beğenmeyip bi kusur bulacağımı kendi kafana göre al ne alıyosan demişti:27::27: ayy kadın bi daha benle alışverişe gelmez oldu altı üstü çarşaf alıyodum iki saat inceledim renk düşündüm deli oldu:27::27:

mesaj attım kuzum ordan bak resim alamadım çünkü:26:

bizde de tam tersi her şeyle ben uğraştım annem çeyiz alırken bile hiç karışmadı bana biliyo beğenmeyip bi kusur bulacağımı kendi kafana göre al ne alıyosan demişti:27::27: ayy kadın bi daha benle alışverişe gelmez oldu altı üstü çarşaf alıyodum iki saat inceledim renk düşündüm deli oldu:27::27:

Tabi bende isterdim herşeyimi kendim yapayım ama o acelede mümkün değildi. Çeyiziminde her iğnesini kendim seçip almak istiyorum ama annem şimdiye kadar herşeyi almış ıvır zıvırlar kalmış bi tek annem benden daha hevesli mübarek:1:

benim yemek takımım bu :21:
Aryıldız

tencerelerim de bunlar
Aryıldız

çok memnunum aryıldızdan kızlar
güvenle alabilirsinz :16:

Tencerelerin tosbiğinkinden . tencereleri beğendim.

Ben kare yemek takımı seviyorum.

tosbiğim yemek takımında güzelmiş.

Aryıldız düşünüyodum, şimdi baya bi aklıma yattı.

Emsan hakkında bilgisi olan?

Tencerelerin tosbiğinkinden . tencereleri beğendim.

Ben kare yemek takımı seviyorum.

tosbiğim yemek takımında güzelmiş.

Aryıldız düşünüyodum, şimdi baya bi aklıma yattı.

Emsan hakkında bilgisi olan?

kareyi makinede kullanımını pek tavsiye etmemişlerdi bana köşelerini dikkatli koymazsan zarar görür kırılır falan dediler yuvarlak aldım memnunum ama :56:
emsanı pek tavsiye etmiyolar şeker ya :44:
tabi hepsi kullanımına baglı bence biraz da sans gibi :27:

benim yemek takımım bu :21:
Aryıldız

tencerelerim de bunlar
Aryıldız

çok memnunum aryıldızdan kızlar
güvenle alabilirsinz :16:
:1::1: pembişim aynı tencere setini kullanıyoruz ama benimkiler onların kırmızısı ablamla zevkiniz aynı o da bu rengi beğenmişti ama ben o zaman kırmızılar cezbetmişti:27::27: ben de çok memnunum aryıldız bi harikaa:27::27:

Tabi bende isterdim herşeyimi kendim yapayım ama o acelede mümkün değildi. Çeyiziminde her iğnesini kendim seçip almak istiyorum ama annem şimdiye kadar herşeyi almış ıvır zıvırlar kalmış bi tek annem benden daha hevesli mübarek:1:
ne güzel işte dertsiz tasasız ohh keşke diyorum o kadar kendime dert etmeseymişim şimdi yeni bi şeyler gördükçe yine hevesleniyorum utanmadan daha ne kadar olduysa evleneli:26:
bacılar cimleten miribalarr :3:
merhabalar hamile arkadaş:27::27: bana belirtilerini paylaşır mısın hamile olduğunu hissetmiş miydin:49: ben de bebiş istiyorum ondan böyle direk daldım mevzuya:17::17:

Yokk kız isyan etmiyorumm, benim o konuda hevesim kırıldı bi hevesle yapıyon ama hevesin kırılınca bi kere oyuzden böyle düşünüyosun :ssz:
Kahve makinasında çok güzel köpüklü oluyo kızz,, gerçi benimde kahvem köpüklü olur ama bazen pratik güzel oluyor
Tekli alırım ama ikili almam :31:

Bende memnun oldumm, ben istanbuldann senn cnmm :3::3:

Kızlar dekoreko diye bi site var çoook şirin şeyler var şipşirin şeyler aldım hadi hemen gelsin kargom:16::16:

:1::1: pembişim aynı tencere setini kullanıyoruz ama benimkiler onların kırmızısı ablamla zevkiniz aynı o da bu rengi beğenmişti ama ben o zaman kırmızılar cezbetmişti:27::27: ben de çok memnunum aryıldız bi harikaa:27::27:

ne güzel işte dertsiz tasasız ohh keşke diyorum o kadar kendime dert etmeseymişim şimdi yeni bi şeyler gördükçe yine hevesleniyorum utanmadan daha ne kadar olduysa evleneli:26:

merhabalar hamile arkadaş:27::27: bana belirtilerini paylaşır mısın hamile olduğunu hissetmiş miydin:49: ben de bebiş istiyorum ondan böyle direk daldım mevzuya:17::17:

aslında benı de basta kırmızılar cezbetmişti :1:
sonra yemek takımımda sarılı olunca uyumlu olsun didim :27::27:

Back
X