• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınn ball kaymakk :21::21:

Nasılsın bakalımmm :16:
İyiyim kuzum bugün uyanamadım işe geç kaldım sevdiceğim arayıp uyandırmasaydı hala mışıl mışıl uyuyo olucaktım:1:
Hoşgeldin şekerliğim , sarı şekerim, cimciimem, dondurmam, yeşil eriğim, fındık fıstığım. ayy canım çektii :9::9::9:
:17::17: Ayyy pek bi sevgi dolu gördüm seni Boncuğum bu kadar şey bana söylenince havaya girdim şımardm valla:51:
günaydın balum :54: nasılsın bugün?
İyiyim tospikim sen nasılsın kuşum

Sen söyle müdür napalım :27:
Ben birazdan kitabın 2.cildine geçicem :23:

Bilmem ki ne yapsak canım sıkıldı hemenn :24:

Ooo avatar yapmışızzz :89:

Akşam iftara teyzeme gidiciiiyizz bakalım benimki ne yapacak söz vermişti artık akrabalarına falan gidince trip yapmıycam diye bugün göreceğizzz :23::1:

Akşam iftara teyzeme gidiciiiyizz bakalım benimki ne yapacak söz vermişti artık akrabalarına falan gidince trip yapmıycam diye bugün göreceğizzz :23::1:

Hadi bakalım seninki için bugün sınav var desene:27:

İyiyim kuzum bugün uyanamadım işe geç kaldım sevdiceğim arayıp uyandırmasaydı hala mışıl mışıl uyuyo olucaktım:1:

:17::17: Ayyy pek bi sevgi dolu gördüm seni Boncuğum bu kadar şey bana söylenince havaya girdim şımardm valla:51:

Seni yerlerrrrr.
Arada benim de sevgim geliyo :9:

bende dün akşam tekrar başladım :1:

iyi etmişsin:27: kızlar yaa kaç gündür sabırsızlanıyorum patrona işten çıkıcağımı söylemenin heyecanını yaşıyorum:27::27: sabredemiyorum şu temmuz geçsin söyliim diyorum. nişanlım bayramdan sonra çalışma diyo ama 14 ağustosa kadar mutlaka çalışmam lazım :ssz: dayanamayıp söylicem galiba o yüz ifadesi o ne yapacağını bilememe durumunu görmek istiyorum artık:27::27: zaten geçen c.tesi sinirimi bozdu yine patron. nişanlıma anlattım çık diyo çalışma artık bu adamın yanında. açıkçası bu kadar erken çıkıp evde oturmak istemiyorum iyi kötü burda zaman geçiyo:27::27:

Eski avatarım , bunu da severek kullanıyorum :12:
Dün bi foto.olayın vardı, çözdünüz mü?

heee arada oluyo valla ama sevdiceğin uyandırmış işte ne güzell bizim aramaz hayattaa :19: yaa bende geçen saati kapatıp dur bi dakika daha dedim baktım servise binmeme on dakika kalmışş o da annem uyanmıştı ne yapıyosun diyee :90:

Hadi bakalım seninki için bugün sınav var desene:27:

aynen öylee dün beni sinir etti zaten saatlerce geç cevap verip durdu arkadaşları var diyee şimdi intikam alıcamm :23::63:

ben de iyiim canım accık çalışım diyorum artık:27::27:

hadi gözün aydın kaç gündür bi yerlere gitmek istiyodun bugün de bize misafir var ayhh sevmediğim insanlar nasıl geçer bu akşam bilmiyorum:ssz::ssz: gidicek bi yerim olaydı iyiydi mesela nişanlımla aynı şehirde olsam kaçırırdı beni evden negzel olurdu iftar yapardık beraber:16:

iyi etmişsin:27: kızlar yaa kaç gündür sabırsızlanıyorum patrona işten çıkıcağımı söylemenin heyecanını yaşıyorum:27::27: sabredemiyorum şu temmuz geçsin söyliim diyorum. nişanlım bayramdan sonra çalışma diyo ama 14 ağustosa kadar mutlaka çalışmam lazım :ssz: dayanamayıp söylicem galiba o yüz ifadesi o ne yapacağını bilememe durumunu görmek istiyorum artık:27::27: zaten geçen c.tesi sinirimi bozdu yine patron. nişanlıma anlattım çık diyo çalışma artık bu adamın yanında. açıkçası bu kadar erken çıkıp evde oturmak istemiyorum iyi kötü burda zaman geçiyo:27::27:

Arkandan küfür ettirmek istemiyosan bence söylemelisin artık. Şunun şurasında ne kaldı ki.
Yerine bakıcak biri vardı dimi?

bence de canım aslında yavaş yavaş işten çıkıp düğün hazırlıklarıyla rahatça ilgilensenee ben olsam öyle yapardım valla ne çalışıcam tamamiyle düğünüme konsantre olurdum zaten az kalmışşş :23::21:
temmuzun sonunda söylersin iştee hepimiz merak ediyoruz patronun ne yapacağını , bi de hayırr gidemezsinnn diyomuşş :9:
:

Eski avatarım , bunu da severek kullanıyorum :12:
Dün bi foto.olayın vardı, çözdünüz mü?

hee güzelmiş canımm benimki nasilll :1: yokk diyorum dün akşam pek konuşamadık uyuz oldumm bende girip silicektim o resimini ordan ama giremedim internet yoktu :63: ama maşallahı var dur bakalım bugün de görücezz :1::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de canım aslında yavaş yavaş işten çıkıp düğün hazırlıklarıyla rahatça ilgilensenee ben olsam öyle yapardım valla ne çalışıcam tamamiyle düğünüme konsantre olurdum zaten az kalmışşş :23::21:
temmuzun sonunda söylersin iştee hepimiz merak ediyoruz patronun ne yapacağını , bi de hayırr gidemezsinnn diyomuşş :9:
:

hee güzelmiş canımm benimki nasilll :1: yokk diyorum dün akşam pek konuşamadık uyuz oldumm bende girip silicektim o resimini ordan ama giremedim internet yoktu :63: ama maşallahı var dur bakalım bugün de görücezz :1::16:
daha güzel bişi koyabilrsin :36:
bugün evde olursa sıkboğaz eder seni. kim var erkek var mı, sana bakıyo mu ahahahah :27:

günaydın sevgi pıtırcıklarım :3:
nabersiniz :24::24:

Günaydın, hoşgeldin pembiş gelin :21:
İyilik valla ne olsun, senden naber?

hadi gözün aydın kaç gündür bi yerlere gitmek istiyodun bugün de bize misafir var ayhh sevmediğim insanlar nasıl geçer bu akşam bilmiyorum:ssz::ssz: gidicek bi yerim olaydı iyiydi mesela nişanlımla aynı şehirde olsam kaçırırdı beni evden negzel olurdu iftar yapardık beraber:16:
aynenn öylee bugünde evde olsak kafayı yerdimm değişiklik iyi oluyoo :23:

Bu ayın sonunda bebekimiz olucak zaten:emir_bebek: inşallah kuzenim olucak bu yaştaaa :9: :16:

Günaydın aşk böcüğüü :21: iyiyiz sen nasılsınnn:51:

Seni yerlerrrrr.
Arada benim de sevgim geliyo :9:
Senin sevgin askerine geliyo arada bizde faydalanıyoruz işte:1::1::1:
heee arada oluyo valla ama sevdiceğin uyandırmış işte ne güzell bizim aramaz hayattaa :19: yaa bende geçen saati kapatıp dur bi dakika daha dedim baktım servise binmeme on dakika kalmışş o da annem uyanmıştı ne yapıyosun diyee :90:

aynen öylee dün beni sinir etti zaten saatlerce geç cevap verip durdu arkadaşları var diyee şimdi intikam alıcamm :23::63:
Kaç gecedir hiç uyuyamıyorum iyice dengem şaştı valla.Allahtan patron geç gelmişti bugün yoksa laf ederdi
Hep burdasın ne ara çalışıyosn çözemedm ki ben:1::1:

bugün evde olursa sıkboğaz eder seni. kim var erkek var mı, sana bakıyo mu ahahahah :27:

][/FONT]

Nasıl yanii kötü müüü :59: Beni beğennmiyör müsünüzz :76: :1:

Ne koysam ki meselasıı :21:

yok bugün inşallah otobüste olucak o zaman pek sarmaz bana herhalde:32: amann zaten annem teyzemlerle diğer teyzeme gidiicezz , iş yerinden yakın teyzem işten çıkınca gidicem :10:

Günaydın, hoşgeldin pembiş gelin :21:
İyilik valla ne olsun, senden naber?

aynenn öylee bugünde evde olsak kafayı yerdimm değişiklik iyi oluyoo :23:

Bu ayın sonunda bebekimiz olucak zaten:emir_bebek: inşallah kuzenim olucak bu yaştaaa :9: :16:

Günaydın aşk böcüğüü :21: iyiyiz sen nasılsınnn:51:

günaydın hoşbuldum iyiyim cok iyiyimm bugün :nazar::12:

Senin sevgin askerine geliyo arada bizde faydalanıyoruz işte:1::1::1:

Kaç gecedir hiç uyuyamıyorum iyice dengem şaştı valla.Allahtan patron geç gelmişti bugün yoksa laf ederdi

Hep burdasın ne ara çalışıyosn çözemedm ki ben:1::1:

Dün akşam büyük bi kriz yaşadık.
Askerim telefonunu yakalatmış.
Hattını da alamamış.
Bi ağladım bi ağladıımmm. :ssz:
O da çook kötüydü. konuşammıcaktık çünkü.
Dedi aklımızda bişiler var ayarlıcaz, bekle sadece dedi.
Burda yazamıcam gerisi.
Sonuç itibari ile konuşabilcez şimdilik..

Arkandan küfür ettirmek istemiyosan bence söylemelisin artık. Şunun şurasında ne kaldı ki.
Yerine bakıcak biri vardı dimi?
yok canım ben izindeyken bi kız gelicekti ya 2 gün gelmiş ondan sonra puf olmuş gelmemiş daha:27::27:

:

kız çok bi eksiğim yok ondan bu rahatlığım gelinlik provalarım başlıcak o kadar ondan bu rahatlığım:27::27: bi de gidip istanbuldan seçicez evin kalan büyük parçalarını. sözleşme yapmış değilim ki yapmış olsam dahi bi ay öncesinden haber verip çıkma hakkım var ki:27::27:

günaydın pembişimm:21::21:

Back
X