• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

uu beybiii avatarım nasıll :51::82:

yaa niye zor görüşüceksiniz hayırdır tatlımm :26:

evettt kesinlikleee canımmmmmmmm :29: :9:

Anlatmıştım ya annemlere barıştığımızı söyleyemedim diye biraz çıtlattım ama karşı çıktılar. Barışmycaksın görüşmyceksin deyip duruyolar. Evden dışarı zor çıkarım ben artık:ssz: Napalm en güzel aşk zor olanmış :24:

Anlatmıştım ya annemlere barıştığımızı söyleyemedim diye biraz çıtlattım ama karşı çıktılar. Barışmycaksın görüşmyceksin deyip duruyolar. Evden dışarı zor çıkarım ben artık:ssz: Napalm en güzel aşk zor olanmış :24:

aaaa nasıl görüşmiyceksin tühh niye öyle diyorlar kii ayy canım çok üzüldüm:50: herşey yolundaydı ne güzel ne olucak şimdiii :ssz:

aaaa nasıl görüşmiyceksin tühh niye öyle diyorlar kii ayy canım çok üzüldüm:50: herşey yolundaydı ne güzel ne olucak şimdiii :ssz:

Valla bilmiyorum tatlım. Herşey iyi gidiyodu Eylülde istemeye geliceklerdi şimdi herşey tepe taklak oldu:ssz:

hımm baban öyle evin önünde gördü falan diye mi istemiyor şimdi , zamanla sinir geçer belki biraz ortalık yatışsın zaman gçsin , eylül e var daha zaten tatlım :31:

Evet cnm babam msjı tam alamamış:1: Sinirden kuduruyo şuan. Bende sakinleşmelerini bekliyorum. Bakalım zmn ne göstericek.

Back
X