- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Ama amaaa benim icin 20 tl cook . 5 tl lik kitap varkeennn
ayy napiyim valla alamam orjinal falan. Burda herkess seyyardan aliyo valla![]()
bana da alıp yolla bari lan 80lira çok para :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy napiyim valla alamam orjinal falan. Burda herkess seyyardan aliyo valla![]()
evet boncukk yolla sen bizeee
ben çıkıyorum ufaktan kızlarrr yarın görüşmek dileğiyle esen kalınnnnmanitalarınıza sahip olun pucca gibiii
görüşürüzzzzzzzzz
![]()
evet kuzum bizede fazla
bu sende birşeyler çağrıştırıyor muuuuuuğğ![]()
bana da alıp yolla bari lan 80lira çok para :26:
Bana bana bana bana karrr yollaaa kar bulamazsan pucca yollaagonderyim kuzum ayip edysuun
![]()
evvettt boncuğum işte yaaa.. kuzum hadi bugun eve gittin artık yarın iş çıkışı bi bak bakkiiiim o seyyar amca oradamı o kitaplar halaaa var mı ...
evvettt boncuğum işte yaaa.. kuzum hadi bugun eve gittin artık yarın iş çıkışı bi bak bakkiiiim o seyyar amca oradamı o kitaplar halaaa var mı ...
Okuduktan sonra sana gonderiyim istysan? Pttle gonderyim hakkaten?
o kitaplar varsa ellerinden öper dmi kız sen baksana oralarda yok mu seyyarcı bzm buralarda yok
ayy bi ara pazara kuruluyodu snra adam vazgeçmiş kmse almadı herhal ondan snraki 3 hafta gittik bnmkiyle belki adam gelmiştir de kitap alırız diye
yok anaaam yok gelmedi bi türlü![]()
kızlar ben kaçarrrrrrrrrr
ikindi okunana kadar anca inerim mescideeee![]()
bizim buralarda belki vardır aslında ama hiçç bilmiyorumkii ben nerelerde vardır. sen bak olmadı bende bi kuzenlere sorarımm onlarda bazen alıyordu seyyar mı çakma mı film falan. bilirler öyle yerleri![]()
Simdi bu pucca gercekten yasadiklarini anlatmis ya hani..
Onla bunla yatmis kalkmis (tovbe estf.)
Bi dunya olayini yazmis.
Ne cesaretle ekrana cikmis?://
kizin resmini gormustum netten. Kitabi okurken o sifati ..herseyi..gozumun onunden gitmedi laa
korsan oluyor ama o kdar da pahalı yapmayıversnler sonra
korsan alanlara emek hırsızları diyolar
dmi dmi
bnde ne cesaret dedm
bi de babası da okumuş ben sninle gurur duyuyorum sen neden utanıyosun kendinden demiş![]()
kızlar ben kaçarrrrrrrrrr
ikindi okunana kadar anca inerim mescideeee![]()
Burdada okunuyo. Bende kactimm.
Birazdan gelirim. Opuldunuuzz
Bizimkiler el ele görse keser bunlardaki genişliğe bakma tövbe yarabbi![]()
çok sessiz kaldın lunnam
Dimi ya bu aralar bi rehavet var üstümde. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyo havalardan heralde. Bürodakilerle konuşmuyorum bile. Sizinle daha çok konuşuyorum valla.