• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaramaz tospa yaramaz tospa :20: :1::1:

bn susamadm da birazck acıkıyorum artk normal :1:

normalde de zaten bu saatlerde yiyordum oruç iyi oldu aslında kışın da tutsam mı 1 ay geçen sene hiç tutmamıştım :44:

elbet bigün ödücem öyle öyle öderim yavaş yavaş olur mu ki boncuuum ?

tabi ki oluuur.
kışın gündüzler kısa zaten 4:30 da akşam ezanı okunuyo :1:
benimde tutmam lazım. bu sene tutcam birazını yevrum.

yaramaz tospa yaramaz tospa :20: :1::1:

bn susamadm da birazck acıkıyorum artk normal :1:

normalde de zaten bu saatlerde yiyordum oruç iyi oldu aslında kışın da tutsam mı 1 ay geçen sene hiç tutmamıştım :44:

elbet bigün ödücem öyle öyle öderim yavaş yavaş olur mu ki boncuuum ?
benim de eksiğim var ya malum günlerimi telafi etmedim daha:26: nişanlımla evlenince p.tesi ve perşembe günleri tutucaz biz canım. peygamber efendimiz de her p.tesi perşembe oruç tutarmış

Normal çıkışm 5:30 zaten
5:30 a kadar beklerim.
Sonra topuk :27:

Zilliii ya :27:

Heyyy tosbağnın patronu :3: elemanın evleniyor, sen uyuuu :66::66::66:
allahtan bilgisayrımı kontrol eden yok yoksa ohooo yanmıştım şimdiyee:27::27:
aldı yenı üyeliğini ama kirletmek istemiyor evlenince kullanacakmış canlar:27::27::37::1:
hadi bakalım her şeyiyle yepyeni bi kırmızı olucak demek ki gelsin ama şimdilerde özletmesin kendini:31:

tabi ki oluuur.
kışın gündüzler kısa zaten 4:30 da akşam ezanı okunuyo :1:
benimde tutmam lazım. bu sene tutcam birazını yevrum.

ama mesela şöyle olur mu
bugün tuttum mesela ama yarn tutamadım snra ertesi gün müsait oldum tuttum öyle ara ara 30 gün tuttm

ya da direk 30gün aralıksız mı tutmak grekiyor ?:44:

benim de eksiğim var ya malum günlerimi telafi etmedim daha:26: nişanlımla evlenince p.tesi ve perşembe günleri tutucaz biz canım. peygamber efendimiz de her p.tesi perşembe oruç tutarmış

allahtan bilgisayrımı kontrol eden yok yoksa ohooo yanmıştım şimdiyee:27::27:

hadi bakalım her şeyiyle yepyeni bi kırmızı olucak demek ki gelsin ama şimdilerde özletmesin kendini:31:

En fazla işten atardı?
sen de sen beni atamazsın ben istifa ediyorum derdin :52:

ama mesela şöyle olur mu
bugün tuttum mesela ama yarn tutamadım snra ertesi gün müsait oldum tuttum öyle ara ara 30 gün tuttm

onun belli günleri yok.
Sen ne zaman tutabiliyosan o zaman tutyosun canım.
Sana kalmış.

Yanlış biliyorsam uyarın lütfen :3:

evettt :15: kimse benle ilgilenmiyööörrr :19::18::17:

bende çook susadımm dün pek içemedim ondan zaar :105:

muhabbete katıl tatlım

oluyorsa öyle bnde tutuyım bnmde çook çook eksiğim var bu seneye kdar hiç tutmadm ki adam akıllı :43::43:

Allah'ım affetsn ama bi şekilde o borçları ödemek zorundaym

Noldu bebişim
tabikisi. :12:
ay şianda wc gitmeye çok üşenyorum :27:

şu an o bende de varr :27::27::27:

En fazla işten atardı?
sen de sen beni atamazsın ben istifa ediyorum derdin :52:
yok kız bu durumda hayatta kovmaz beni :27::27: hemen dedi bak görmüyo musun hergün bi yerlere koşturuyorum mahkemelerde şimdi tekrar birini alıp eğitmek yapamam dedi. e ben kendi kendime öğrendim eskileri karıştırdım size gelip sordum zamanla öğrendim sen farklısın diyo:27::27: totom kalkıcaktı ama dedim tospaa dur bu şimdi işten çıkma diye yıkama yağlama yapıyoo:27::27:

ama mesela şöyle olur mu

hayır canım aralıksız tutman gerekmiyor. müsait olduğun zamanlarda kaza edeceksin işte. ama niyet etmeyi unutmaman gerek:31:

Son düzenleme:
hanimiş eylülommm oyy oyy canımı sıkılırmış eylülomunn ablası onu parka götürsün mü:27::27::27:
evettt yivrruummm parka götür bene ama lunapark :9:

muhabbete katıl tatlım
:
Noldu bebişim
/FONT]

katılmaya çalışıyorumm :1:

bu güzel uğur böcüklü kurabişler sizin olsun size uğur getirsinnn :16::16:

$palyaco_turkiye_4834253192_1242013173617.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
yok kız bu durumda hayatta kovmaz beni :27::27: hemen dedi bak görmüyo musun hergün bi yerlere koşturuyorum mahkemelerde şimdi tekrar birini alıp eğitmek yapamam dedi. e ben kendi kendime öğrendim eskileri karıştırdım size gelip sordum zamanla öğrendim sen farklısın diyo:27::27: totom kalkıcaktı ama dedim tospaa dur bu şimdi işten çıkma diye yıkama yağlama yapıyoo:27::27:

hayır canım aralıksız tutman gerekmiyor. müsait olduğun zamanlarda kaza edeceksin işte. ama niyet etmeyi unutmaman gerek:31:

o zaman tamammmm bayramdan sonra birazını tutuyim bari :21:

nasıl olsa evdeym :1:

başıma ağrı girdi ya :25:

Ahahah.
Beniiiiiiimmm gibisini inann ki zor bulursuuuuunnnn :27:

Patron avcunu yalasın bayramdan sonra

Back
X