• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

*Allahümme ecirni minennar. (cehennemden kurtulur.)
sabah ve akşam namazını kıldıktan sonra...
*Euzü billahis semiil alimi mineşşeytanirracim. (70 melek dua eder.)
sabah yada akşam 3 kez.
*Sıkıntılı ve borçlu olan 1000 kere LA HAVLE derse AllahüTeala işini kolaylaştırır.
*Günde 100 kere La ilahe illahlah diyen kimsenin kıyamet gününde yüzü ay gibi parlar.
*Evden çıkarken Ayetül Kürsi okuyana melekler , eve gelene kadar dua eder.
*Tebareke 'yi okumadan yatmayın. Her gece okuyan Kadir gecesini ihya etmiş gibi sevaba kavuşur.
* Yatsında sonra Amenerrasulü okuyana , geceyi ibadetle geçirmiş sevabı verilir.

son ikisi hariç diğerleri herrzaman yaptığım şeyler:16::16:
ama tebarekeyi birtürlü alışkanlık haline getiremedim uykum gelince çok sersemleşiyorum yya:37:

ah canım ya çooğ uğraştım ama teyzem bırakmadı..:1:
hoca soruları alırken elde kaldırdım birkaç kez teyzeme çaktırmadan ama ozamanda hep yaşlı teyzeleri seçti beni seçmedi zaten 2defa el kaldırabildim ondada seçilmedim:19::19::19::37::37:

ben bu hıçkırık olayını nasıl çöziciiiiim:23::27::27::27::27:
yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:

Off ewet ya.valla geçsinn sıkıldım artık.Çok gerdi beni bu aylar:52::52:
:1::1: bi de ben işten çıkamıyorum hee:27::27: anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum:27:

Allah aşkınızı daim etsin kumrular:23:
Gördüm yazıp kaçmışsın :1: Meğer çook mööhöm işlerin varmış :23:

amin cümlemizinkini yavrum rabbim şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı da mutlu mesut yaşayalım hepimiz:16:

pekisi o zemen barışalımm :13::54:

Nazar yivruumm :54:, bugün pek keyfim yok gibi içimde bir sıkıntııı :96::97:
Hayırdır inşAllah:26:
bi sorun yok dimi?

nolur bizde öğrensek :27::27:

günaydın hepinize canlarım nabersiniz :3:
Günaydın gızzz gelinn :27:
Napyn ne ediyon, niye erkenden kalkıyosun sen

son ikisi hariç diğerleri herrzaman yaptığım şeyler:16::16:
ama tebarekeyi birtürlü alışkanlık haline getiremedim uykum gelince çok sersemleşiyorum yya:37:
Bende kaçırıyorum bazen çoğunu, bi an aklımdan çıkıyo.:17:
alışkanlık haline getiririz inşallah :16:

yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:

:1::1: bi de ben işten çıkamıyorum hee:27::27: anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum:27:

amin cümlemizinkini yavrum rabbim şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı da mutlu mesut yaşayalım hepimiz:16:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.:16:

[QUOTE=istahsiztospaa;31235962

Niye çıkamıyorsun :))) Ben herşeyimi bi kerede aldm gittim toplu ne varsa :))) Ufak tefek şeyleride haftasonu tamamlıyorum.Aklıma geldikçe.:27::27:

aaaaaaa hakikaten kıııız hiç aklımada gelmedi dur ben bi bakınayımmmmmmmmmmm
hatta olmadı konu açarım napiim çok merak ediyorum bak bu sabahta hıçkırık tuttu.. biraz bekledim baktım geçmiyor ......... andıysa dursun dedim durdu ya la:44::44::44::44:
ya psikolojikmi acaba diyorum ama psikolojimde bozuk değilki okadar. o yüzden öğrenmem lazım

allah bozmasın kuzum :12::12:
amin canım sen nassın :27::27:

Niye çıkamıyorsun :))) Ben herşeyimi bi kerede aldm gittim toplu ne varsa :))) Ufak tefek şeyleride haftasonu tamamlıyorum.Aklıma geldikçe.:27::27:

izin vermiyo patron pek tınımınımda değil yani canım isteyince çıkıcam sözleşmem yok bi şeyim yok haber de verdim daha nossun:27::27: benim de çok bi şeyim kalamdı alacak. küçük ev aletlerim var onları da kendime yük etmiyim burdan oraya diye dedim internetten alsam direk nişanlıma göndersem olur mu ki. ama kimisi netten alma diyo kimisi aldım memnunum diyo bilemedim kararsız kaldım:26:

bi sorun yok dimi?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.:16:[/QUOTE

uykum var ama hava o kadar sıcakki uyuyamıyorum :27:
bi de kocişim işe gidiyor ya o calısırken uyumak olur mu vicdan yapıyorum :16:
seneye daha erken kalkmıs kahvaltı hazırlıyor olacagım inşallah aşkuşuma :38::38:

İkiz didik, üçüz didik, beşiz didik. ama gelmedin dün :19:
Sende mi aşk yaşıyodun :27:
ben aşkı her daimyaşıyorum bebeğim allah nazarlardan saklasın :nazar::48:

izin vermiyo patron pek tınımınımda değil yani canım isteyince çıkıcam sözleşmem yok bi şeyim yok haber de verdim daha nossun:27::27: benim de çok bi şeyim kalamdı alacak. küçük ev aletlerim var onları da kendime yük etmiyim burdan oraya diye dedim internetten alsam direk nişanlıma göndersem olur mu ki. ama kimisi netten alma diyo kimisi aldım memnunum diyo bilemedim kararsız kaldım:26:

iyiyim çok şükür ama hava cok sıcak bunalıyorum bazen :10:

bi sorun yok dimi?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.:16:[/QUOTE

uykum var ama hava o kadar sıcakki uyuyamıyorum :27:
bi de kocişim işe gidiyor ya o calısırken uyumak olur mu vicdan yapıyorum :16:
seneye daha erken kalkmıs kahvaltı hazırlıyor olacagım inşallah aşkuşuma :38::38:

ben aşkı her daimyaşıyorum bebeğim allah nazarlardan saklasın :nazar::48:
Burda şakır şakır yağmur yağıyo ve ben resmen üşüyorum :ssz:
Ooh aman nazar değmesin, Allah bir ömür mutlu etsin, hep böyle mıc mıc olun :27:

bi sorun yok dimi?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.:16:

inşalah canımmm:101:

Alma internetten mağazadan al heryerde geçecek bi garantin olacak.İnternettekileri heleki elektronik güvenmiyorum açıkcası.
Sonra para iadesidir bilmem ne çok uğraşırsın.:50::50::50:

bi sorun yok dimi?

[/B][/FONT]

yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,

bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96::110:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,

bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96::110:
Bence bu kadar üstüne düşme ya. :26:
Ya insan arkadaşlarıyla olunca ister istemez biraz geç yazabiliyo. hak veriyorum yani.
alttan al biraz. bak aranız daha yeni düzelmişken böyle şeyleri büyütmeyin bence :26:

yagmur muuu ne güzelllll:19:
burda sıcak rüzgarlar esiyo poyraz mıydı adı bunalıyo insan :ssz:
amin canım amin hepimiz hep mutlu oluruz inşallah :16:
İnşallah güzelim :12:

eylülcüm bnce sen biraz fazla üstüne düşüyorsun sıkılıyordur büyük bi ihtimalle sonra yıne sen üzülüyorsun
biraz rahat bırak kötü bişey yapmamıs ki dediği gibi sadece iftar :26:

Back
X