• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem:27::27:

zatn bu gittiğim moda evinde komple prenses model ve kabarık gelinlikler var en az kabarık olan buydu ondan bunu denedim:27::27:

kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem:27::27:

fakir kol gelinlikte cok güzel duruyo.sırtta V yaka olunca da güzel duruyo :21:
Şurda 1 bucuk ayı kalmış hatun hala gelinlik almadı :20:
kararını ver bi an önce daha dikilecek kızım. :3:

Kızzz öncelikle o sen misinnn :44::9:

ayy gelinlik çook yakışmış canımm maşallah :nazar::16::16:

Grlinlik biraz sade gibi ama güzel beğendim yani bir de sana yakışmış üstüne oturmuş :16:

sen beğendin mii :8:

yok ben değilim komşunun kızına denettim gelinliği:27::27::27: eylül yaa tama farkındayım çirkin çıkmışım gıdığım çıkmış başım eğik ama napım haberim yokken çekilmiş işte:27::27: canım kol kısmı o parıltılı dantelden yapılacak eğer bunu almaya karar verirsem şimdi kol yapılınca daha hareketli görünür diye tahmin ediyorum.

yok ben değilim komşunun kızına denettim gelinliği:27::27::27: eylül yaa tama farkındayım çirkin çıkmışım gıdığım çıkmış başım eğik ama napım haberim yokken çekilmiş işte:27::27: canım kol kısmı o parıltılı dantelden yapılacak eğer bunu almaya karar verirsem şimdi kol yapılınca daha hareketli görünür diye tahmin ediyorum.

Peki o gelinliğinle uğraşan adam neyin nesi :52:

fakir kol gelinlikte cok güzel duruyo.sırtta V yaka olunca da güzel duruyo :21:
Şurda 1 bucuk ayı kalmış hatun hala gelinlik almadı :20:
kararını ver bi an önce daha dikilecek kızım. :3:

1 ay da hallederiz dedi kadın ama benim aklım hala nişanlımlayken gidip denediğim gelinlikte sanırım en son oraya gidicem:27: hatta bu hafta içi kız kardeşimle bizim gelinle gidicem oraya onlar da görsün onu bakalım ona göre karar vericem. bizim gelin fotoğraf işi ben de abla diyo rahat ol :27::27: yine gelirim fotolarla inşallah:27::27:

varsa bir günaydınınızı alırım kızlar..güzel haftalar dilerim hepiciğinize:54:

yok kız biraz farklı sanki ondan dedimm :23:

hımm o zaman güzel olur canım modelini ben çok yakııştırdım üstüne hoş durmuş :16:

Bence de kararını ver artıkk :20: :9:

günaydın canım sana da iyi haftalar:31:

yok kız biraz farklı sanki ondan dedimm :23:

hımm o zaman güzel olur canım modelini ben çok yakııştırdım üstüne hoş durmuş :16:

Bence de kararını ver artıkk :20: :9:

teşekkür ederim canım. bu hafta inşallah kararımı vericem kızlarla bi kez daha gezip bakalım ondan sonra net bi karar verip başlıyorum:27:

kız bi de gözlük var gözümde kör gitmiyim gelinleri iyi göriim dedim:27::27:

teşekkür ederim canım. bu hafta inşallah kararımı vericem kızlarla bi kez daha gezip bakalım ondan sonra net bi karar verip başlıyorum:27:

kız bi de gözlük var gözümde kör gitmiyim gelinleri iyi göriim dedim:27::27:

hee taam o zaman :82::27:

bak tabii içinde kalmasın en son kararını öyle verirsin canım , nişanlın ne dedi bu gelinliğe kesin göstermişsindirr :9::21:

sabah gönderdim ona da mailli ama bakamadı henüz kardeşimin okulundan evrak istedik onları almaya gitti yavrum benim:16:

heee anladım canımm görünce yaapar yorumlarını merak etmee :21::21:

Kızlarr rüyamdaa çok tuhaff bir şey gördümm çok korkarak uyandımm anlamı nedir acabaa :18::18:

1 ay da hallederiz dedi kadın ama benim aklım hala nişanlımlayken gidip denediğim gelinlikte sanırım en son oraya gidicem:27: hatta bu hafta içi kız kardeşimle bizim gelinle gidicem oraya onlar da görsün onu bakalım ona göre karar vericem. bizim gelin fotoğraf işi ben de abla diyo rahat ol :27::27: yine gelirim fotolarla inşallah:27::27:

babam olur kendisi:27::27: totosuyla gelinliğimi kapatmış. :27: ben diyodum ki etek uçlarına aynı güpürden geçelim o da bakıyo işte:27:
son 1 aya sıkıştırma işte. ne malum hızlı dikicem diye güzel dikmeyeceği :26:
hangisi içine sindiyse ona bak, pşman olma sonradan :16:

babaya bak, eğilmiş eteklerini düzeltiyo ahahah :27: benim babam bağlar kolları bakar sadece :52:

Yığmııııırrr, hoşgeldiin :16:

Back
X