• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bence de insanlar anlayamazlar sen nasıl rahat ediyorsun öyle giy tatlım bnde giymeyi düşünmüyorum straplez :100::100:

hadii yaaa ohaa o topuklar düğünde canına okur valla :18:
bnmde 1.60 ondan sordum gelinlk uzun güzel durmuşta uzun göstermiş yani :27::27:

Ne diyolar o modele çok kabarık olmayan ? prenses model mi ? çnkü hoşuma gitti çok kabarık kötü duruyor ya sanki bna göre:26:

aynen öyle huyumdur zaten çok fikir alırım ama herkes çok yakışmış dese dahi eğer ben kendime yakıştırmamışsam o şeyi giyemem:27::27:
A tipi gelinlik modeli diyolar canım. ama gelinliğin altına topuklu şart yoksa bu boylarımızla hiç olmaz :27::27: bu tarz gelinlikler bence de daha uzun gösteriyo insanı. prenses model bana çok kabarık geldi pek hoşlanmıyorum o tip gelinliklerden ama zevk meselesi bi de fiziğine uygun olup olaması önemli mesela alt kısmı daha kilolu olan kızlar için ideal bi model prenses beli ortaya çıkarır.

Son düzenleme:
aynen öyle huyumdur zaten çok fikir alırım ama herkes çok yakışmış dese dahi eğer ben kendime yakıştırmamışsam o şeyi giyemem:27::27:
A tipi gelinlik modeli diyolar canım. ama gelinliğin altına topuklu şart yoksa bu boylarımızla hiç olmaz :27::27: bu tarz gelinlikler bence de daha uzun gösteriyo insanı. prenses model bana çok kabarık geldi pek hoşlanmıyorum o tip gelinliklerden ama zevk meselesi bi de fiziğine uygun olup olaması önemli mesela alt kısmı daha kilolu olan kızlar için ideal bi model prenses beli ortaya çıkarır.

Tamamdır belli oldu gelinlik modelim A tipi :27::27::27:
Dereyi görmeden paçayı sıvamak diye bana diyolar herhalde :60::60::60:

Ladymmmmmmmmmmmm :3::3::3:

:63::63: sana küsüm sende hiç hatırlamamışsın beni

Bu gelinliğe bayılmıştım çok zarif çok güzel duruyor ve bu kızın boyu gerçekte 1.60 ama kuğu gibi göstermiş çok hoş olmuş
Ama nerde bizde bunu giydircek koca ayrıca kendmizde o cesaret :27::27::27::27::27:

$bellanın-gelinliği.webp

Tamamdır belli oldu gelinlik modelim A tipi :27::27::27:
Dereyi görmeden paçayı sıvamak diye bana diyolar herhalde :60::60::60:

:63::63: sana küsüm sende hiç hatırlamamışsın beni

Ama ama ama bende yoktum ki hiç giremiyorum affet beni tülaaaaaaay:52: Bak annemle barıştım sevgilimle barıştığımızı söyledim mutluym. Herşey tamam ama seninle küs olmayı kaldıramaz bünyem:71::71::71:

Ama ama ama bende yoktum ki hiç giremiyorum affet beni tülaaaaaaay:52: Bak annemle barıştım sevgilimle barıştığımızı söyledim mutluym. Herşey tamam ama seninle küs olmayı kaldıramaz bünyem:71::71::71:

Affettim hadi bi daha olursa bakmam gözünün yaşına :19:

öyle deme işte bak bize resmen hayaldi gerçek oluyo :16: bi bakıyosun zaman geçmiş ve o gün gelmiş:32::32:

Valla bana bi ömür gibi uzak geliyo şuan :18: :14:

aynen öyle yakındır inşallah senin gelinliği de burada görücez:34:

gelinlik kabarık olunca duvağı pek uzun tutmuyolar ama fıstık haberin olsun:34: ama gelinlik böyle biraz daha az kabarık olunca uzat uzatabildiğin kadar duvağı:27::27:
çok tembih ediyorum kızları onlarda saolsunlar baya iyiler bu konuda çekicekler ben de size göstericem:27::27:

hani gelinliğin ben neden göremiyoruum

Bu gelinliğe bayılmıştım çok zarif çok güzel duruyor ve bu kızın boyu gerçekte 1.60 ama kuğu gibi göstermiş çok hoş olmuş
Ama nerde bizde bunu giydircek koca ayrıca kendmizde o cesaret :27::27::27::27::27:

Eki Görüntüle 761930
:27::27: anam ben bunu gecelik niyetine giyebilirim anca ona izin verir o kadar sırt dekoltesi:27::27:
Bunu da beğendim çok rahat olur sanırım :1::1:

Eki Görüntüle 761933

Affettim hadi bi daha olursa bakmam gözünün yaşına :19:

Valla bana bi ömür gibi uzak geliyo şuan :18: :14:
yavrum biz 13 eylülde 6. yılımıza giricez düşün artık ne kadar bekledik evlilik için:27::27:

moricimi dün feyste gördüm iftara gitmiş resimler koymuşş ama bugün hiç gelmedii :23::23:

inşallah tatlım yaa bir türlü tam anlamıyla başlayamıyorum o kitabı okıyım da biraz aklım başıma gelsinn :23:

işte geldim burdayımmm

eveeeeet cuma akşamı bankadakilerle iftar yaptıkk
veedee cumartesi akşamıda kırmızı ya iftara gittim beeeeeeeeeenn :16::16:

Back
X