• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

heee hmmm öylemiii:44::44: tamam ozaman :26:

ne bileyim ben çok heyecan yaptım :27::27::27::1::1::1::1:
anam ilkmiş haklı heyecan yapmışsın ben öncesi var sanıyodum:1:

bunu not aldım bende yapacağım :23::23::23:

eylül malzemeler pidenin arasınamı koyuluyor üstünemi falan nasıl koyuluyor
kız arasına koyarsan tost olur:27: bence ekmeğe biraz sos yapıp sürmek daha leziz yapar. salçalı kekikli falan ımmhhh:23::23:

ne yapmıştııı :23:

evde birisi var mıydıı:24:

yap yap yada annene söyle yapsın işte kızz :32:
ben annemi öyle şeylerle uğraştırmam ki kendim yaparım:27::27:

kız arasına koyarsan tost olur:27: bence ekmeğe biraz sos yapıp sürmek daha leziz yapar. salçalı kekikli falan ımmhhh:23::23:

tarifinde var zaten sos falan da annem o kadar ayrıntılı uğraşmıyo sahur içinn :1: Pidede Pizza | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi

pideden tostta harika oluyo ımmhhh :56:

Kız morincimm çıkıyorum mesajı göremedin heee :19::1:

Ben çıkıyorum arkideşler :21:hayırlı iftarlar görüşürüzzzz :54::54:

evet tabii tabi burada tanıştık biiiz:1::1::1::1:

hee dimi ozamanda tost gibi olur
evet eylül link göndermiş baktım şimdi bencede sos sürersek üstüne daha güzel olur sanırım.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ımmmmmmmmmmmmm nasıl canım çektiiiiiiiiiii:56::56::56::56::56:

aynen araba ile geliyor:53:
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/

konuy aböyle hop diye dalıyorum ama kırmızı bizim kırmızı mı yaa noldu onlara ayrılıp tekrar mı barıştılarr biri bana özet geçsiin :53:

konuy aböyle hop diye dalıyorum ama kırmızı bizim kırmızı mı yaa noldu onlara ayrılıp tekrar mı barıştılarr biri bana özet geçsiin :53:

sashamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin sen kızzzzzzzzzz:3::3:

evet canım 3 4 hafta oluyor tartıştılar araları açıldı bayağı ama bakalım enişte yolda geliyor gelince düzeltecekler yada bitirecekler kısmet heyecanla bekliyoruz. düzelecek umudu ile bekliyoruzzz:16:

sashamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin sen kızzzzzzzzzz:3::3:

evet canım 3 4 hafta oluyor tartıştılar araları açıldı bayağı ama bakalım enişte yolda geliyor gelince düzeltecekler yada bitirecekler kısmet heyecanla bekliyoruz. düzelecek umudu ile bekliyoruzzz:16:

Hahaayy sevindin mi kız mor incii :52:
Hep olduğum yerde köşemde bunalımdaydım çıktım sayılırr :52: Eee sen nasılsıınn :54:
Yaa üzüldüm kırmızıya , ama inşallah hakkında hayırlısı olur zaten sürekli kavga ediyolardı onlar o şekilde nasıl sağlıklı bir evlilik sürdürecekler ki :44: Konuşup anlaşılır inşallah :26:

selam cnm nasılsın

Hadi hayırlısı kuzum ya inşallah mutlu mesut olurlar :16:

Hoşgeldn canım nabersn

kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canım :31:

lunnayla kahve mi içtinizz :53::53: babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük :60::9:

selam canım hoşgeldinnn:3:

iyi bir kombin yapmışsın canım :9: bende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz :56:6:

hoş geldin sudee nasılsın :)

kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş:52::52:

Eveeeet Morinci kırmızıya iftara gitti ben ancak çaya yetişebildim mağlum benim yol uzun:9:

iyiym bende kızlar saolun. iş yoğunluğu var doğru düzgün giremiyormmm inşallah hepinizde iyisinizdir.

Hahaayy sevindin mi kız mor incii :52:
Hep olduğum yerde köşemde bunalımdaydım çıktım sayılırr :52: Eee sen nasılsıınn :54:
Yaa üzüldüm kırmızıya , ama inşallah hakkında hayırlısı olur zaten sürekli kavga ediyolardı onlar o şekilde nasıl sağlıklı bir evlilik sürdürecekler ki :44: Konuşup anlaşılır inşallah :26:

sevindim tabiis kız topiğin neşesilerinden biriydin sennn:16::33:
çık çık bunalımdan bunalıma giriyoruzda noluyor olan heep bizlere hep bizlere:19::19:
eh işte kuzum arada ak var bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah yaaa hep böyle dua ettik ben inanıyoum hayırlısı neyse o olacak:46::46::46::27:

sevindim tabiis kız topiğin neşesilerinden biriydin sennn:16::33:
çık çık bunalımdan bunalıma giriyoruzda noluyor olan heep bizlere hep bizlere:19::19:
eh işte kuzum arada ak var bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah yaaa hep böyle dua ettik ben inanıyoum hayırlısı neyse o olacak:46::46::46::27:

canımmsıınn :16: :54: Zmanla herşey geçiyo demiştiniz inanmamıştım ama geçiyomuş .. Geçmek zorunda , ha unuttum mu asla yapılan hiç bişeyi unutmadım acım hala aynı ama geçecek geçmek zorunda onun nasıl hayatı kaldığı yerden güzelce devam ediyosa benimde etmek zorunda.
Senin sevdiceğinle noldu bakalım iyimisiniz :23:
Bizim şer sandığımız bazen hayr oluyo kuzucum bilemeyiz , Rabbim hayırlısını versin hepimiz için .
Biz herşeyin en iyisi en güzelini hak ediyoruzz :52:

KARTALLARIN YENIDEN DOGUSU

Kartalın yaşı kırka dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu
nedenle beslenmesini sağlayan avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası
uzunlaşıp göğsüne doğru kıvrılır, kanatları yaşlanıp ağırlaşır ve tüyleri
kartlaşıp kalınlaşir.Bu durumda kartalın hem uçması hem de avlanması imkansız
hale gelir.

Artık kartalın iki seçimden birisini yapması gerekir.Ya ölümü seçecektir ya da
yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini…

Bu yeniden doğuş süreci yüz elli gün kadar sürecektir .Bu yönde karar verirse,
kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kayanın kovuğunda, artık uçmasına
gerek olmayan bir yerde, yani yeni yuvasında kalır.Bu uygun yeri bulduktan
sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar.En sonunda
kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.Kartal bir süre yeni gagasının
çıkmasını bekler.Gagası çıktıktan sonra bu yeni gagayla pençelerini yerinden
söker, çıkarır.Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini
yolmaya başlar.Beş ay sonra kartal, kendisine yirmi veya daha uzun süreli bir
yaşam bağışlayan meşhur “yeniden Doğuş” uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.

Bazen aliskanliklarimiz, bagimliliklarimiz bizi esir alir, bizi yoran, tüketen
seylerden kurtulmak icin, yeniden dogusa ihtiyacimiz vardir.

Ne kadar süre üzülür, aci ceker, eski aliskanliklarinizi ve anilarinizi
özlerseniz özleyin, sonucu sizin icin tam bir yeniden dogus olacak olan yolu
yürüyün

canımmsıınn :16: :54: Zmanla herşey geçiyo demiştiniz inanmamıştım ama geçiyomuş .. Geçmek zorunda , ha unuttum mu asla yapılan hiç bişeyi unutmadım acım hala aynı ama geçecek geçmek zorunda onun nasıl hayatı kaldığı yerden güzelce devam ediyosa benimde etmek zorunda.
Senin sevdiceğinle noldu bakalım iyimisiniz :23:
Bizim şer sandığımız bazen hayr oluyo kuzucum bilemeyiz , Rabbim hayırlısını versin hepimiz için .
Biz herşeyin en iyisi en güzelini hak ediyoruzz :52:

ayyyynen öyle canımmm zamanla herşeyyyyyyyyyyyyyyyy geçiyor herşeyyy... en derin acılar bile.. birgün gelir öyle bir aşık olursunki o içinde kalan acıyıda unutuverirsin bekle o gün gelecek çünküüüüüsüüü biz herşeyin enn iyisini hakediyoruuuuuzz:16::16::16:
canım bizde ayrıldık bir ay oldu. hoş bu aralar yine aramaya mesaj atmaya başladı ama bizim ailevi bi durumumuz vardı hatırlarsan babam artık tamamen karşı bu işe. bitti bitmek zorunda yani .. çok kavgaalar ettik adam bambaşka biri oldu tehditler hakaretler havada uçuştu yuh dedim bu ne değişim....
kısacası bu işte:32:
ama iyiyim banane banane :32::32::21::21:
özlemişim kız seni:16:

haftamı len kaç aydır yokumm :1:
Tövbe billah toparlayamam :52:
Kırmızıya iftara gitmene lunnayla tanışmana sevindim :52:
Birgün benimlede tanışacaksınız toplayıvercem sizi biraraya :52:
eveeet bende çook sevindimm çokkta güzel olduuuuuu:)
hatta yarın fotopraflarımızı eklerim buraya:1::1:
hee teee nezaman başlamıştı bu toplanıverelim muhabbeti en sonunda kırmızıyla lunnayla toplanıverdik biz:16::1::1:

Back
X