• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gerçekten görüntülü mü yapmışlarrr :53::44:

günaydın cınımmm napıyosunn :71:

iyi yaptınn kuzumm gelll :48:

benimde kitaplarım gelmedi halaa meraktan ölüyorumm:32:

ayy gördüm o kitapları. okumak isterim ama bi o kadar da korkarım ki:18:

ayy gördüm o kitapları. okumak isterim ama bi o kadar da korkarım ki:18:

Bende öylee :18: ama yazar çok güzel bir uslupla anlatmış ama sadece 1.ci kitabın bir bölümünü okumuştum kalanı ve diğer 2 kitap nasıl bilmiyorum , kargoya verilicekte 3.cü kitap temin edilmemiş daha gelseydi iyiydii :12:
Ben okuyayım da size de söylerimm :ssz:
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öylee :18: ama yazar çok güzel bir uslupla anlatmış ama sadece 1.ci kitabın bir bölümünü okumuştum kalanı ve diğer 2 kitap nasıl bilmiyorum , kargoya verilicekte 3.cü kitap temin edilmemiş daha gelseydi iyiydii :12:

bende pucca nın3.kitabına başlıcam.
akıyo kitap:1:
sen oku bakalım, yorumları alırım senden

yok kız şakacıktan değil koyduk laptopu karşımıza baya üçümüz sohbet ettik falan :16::16::16::1::1:
süpermiş valla benim jeton geç düştü bacım kusura bakmayın:27::27:

gerçekten görüntülü mü yapmışlarrr :53::44:

günaydın cınımmm napıyosunn :71:

iyi yaptınn kuzumm gelll :48:

benimde kitaplarım gelmedi halaa meraktan ölüyorumm:32:
gerçekten görüşmüşler kız biraz geç anladık:27::27:

napıyosun gelin hanım :27: nasıl olsa işten cıkcam diye iş yeribndekilere gider yapıyo musun :27::27::27:

aslında canım sıkkın be boncuuum :ssz::ssz: dün olabilir dediğimiz 3 restaurant 2 salon bakmış ve hepsi dolu nirde yapıcaz düğünü bilmiyorum. geç kaldılar yer bakmak için yorgunum falan dedi ben de dedim üzmiyim onu hazır bana sürprizlerde düşünüyomuş cadılık yapmıyım. sonra gittiği her yer dolu çıkınca kriz geçirdim ağzıma geleni saydım :26: pişman olacağın şeyler söyleme dedi ama napım çok kızdım. sen karışma dedi ben güzel bi düğün yapıcam bize. bundan bile nem kaptım ne yani benim fikrim alınmasın mı her şeyi kafana göre mi yapmak istiyorsun diye cinnet getirdim çok malca davrandım ama kızgındım işte. neyse sabah özür diliyim dedim çok bağırdım diye o da boşver aşkım unutalım dedi. başka şeylerden konuştu:ssz:

bende pucca nın3.kitabına başlıcam.
akıyo kitap:1:
sen oku bakalım, yorumları alırım senden

hee bende kuzenımden 3. kitabını istedim gelirsen getir diye ama uslubu hoşuma gitmemeye başladı blogdaki yazılarını okuyunca ne bileyim bir de twitter a baktım tuhaf tuhaf şeylerr :1:

aslında canım sıkkın be boncuuum :ssz::ssz: dün olabilir dediğimiz 3 restaurant 2 salon bakmış ve hepsi dolu nirde yapıcaz düğünü bilmiyorum. geç kaldılar yer bakmak için yorgunum falan dedi ben de dedim üzmiyim onu hazır bana sürprizlerde düşünüyomuş cadılık yapmıyım. sonra gittiği her yer dolu çıkınca kriz geçirdim ağzıma geleni saydım :26: pişman olacağın şeyler söyleme dedi ama napım çok kızdım. sen karışma dedi ben güzel bi düğün yapıcam bize. bundan bile nem kaptım ne yani benim fikrim alınmasın mı her şeyi kafana göre mi yapmak istiyorsun diye cinnet getirdim çok malca davrandım ama kızgındım işte. neyse sabah özür diliyim dedim çok bağırdım diye o da boşver aşkım unutalım dedi. başka şeylerden konuştu:ssz:

niye sıkıştırdınız ki bu kadar:44: 1 bucuk ay kaldı resmen.

hee bende kuzenımden 3. kitabını istedim gelirsen getir diye ama uslubu hoşuma gitmemeye başladı blogdaki yazılarını okuyunca ne bileyim bir de twitter a baktım tuhaf tuhaf şeylerr :1:

gayette komiikk.:1:
hürriyetin köşesinde yazıyo. ordaki yazıları da güzel.

evet bizim biraz geç düştüü :1: ama bak bana hiç söylememişlerrr :19:

düğün arefesi böyle sorunlar olabilir tatlım bak nişanlında bunu anlayışla karşılamış unutalım dmeiş sürdürmemiş ,:21: ama kızmakta haklısın tabi baya geç kalındı düğün yeri için taa bir kaç ay önceden yer bakmaaya başlanmalıydı kuzum , ama sıkma canını elbet bir yer bulursunuz sadece tamamiyle bu işe odaklanıp baya bir bulana kadar araştırmak lazımm :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben okuyayım da size de söylerimm :ssz:
:

oku beğenirsen söyle bizde alalım:34:

evet siz anlayana kadarda olayın heycanı kaçtı zati :35::35::35::33::33::36::36::36::36::19::19::19:

maşallah enişteyi çok tebrik ediyorum:46::46::46::46:
sıkma canını canım ya en olmadı nikah +düğün yaparsınız oda çok fena değil ama bulur inşallah yinede tabi gitme sen eniştenin üstüne yazıık

niye sıkıştırdınız ki bu kadar:44: 1 bucuk ay kaldı resmen.
aynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mı:ssz: öyl herhangi bi yerde düğün yapıcağıma hiç yapmıyım daha iyi. en başından beri salon düğünü yapmak isemiyorum diyordu ee ona göre bi yer baksaydın yaa ama hep iş hep yoğunluk:47::47: benimde canım sıkıldı moralim bozuldu anlayış bekliyorum senden dedi ee beni kim anlasınn:47:

evet bizim biraz geç düştüü :1: ama bak bana hiç söylememişlerrr :19:

düğün arefesi böyle sorunlar olabilir tatlım bak nişanlında bunu anlayışla karşılamış unutalım dmeiş sürdürmemiş ,:21: ama kızmakta haklısın tabi baya geç kalındı düğün yeri için taa bir kaç ay önceden yer bakmaaya başlanmalıydı kuzum , ama sıkma canını elbet bir yer bulursunuz sadece tamamiyle bu işe odaklanıp baya bir bulana kadar araştırmak lazımm :ssz:

zaten o kadar yıldır beraberiz bu nişan dönemindeki kadar tartıştığımızı bilmem. artık bitse de bi rahata ersem. diyorum ki yapmayalım düğün madem istediğimiz yerler dolu öyle hoşumuza gitmeyen ama başka yer olmadığı için mecburen tuttuğumuz bi yerde düğün yapacağımza hiç yapmayalım daha iyi. olmaz diyo düğün olacak illaki sen karışma ben güzel bi düğün yapıcam bize. çok merak ediyorum bu güzel düğünü nasıl ve nerede yapıcak.

Back
X