• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evett bana gösterseydn ben beğenirdim :1::1::1:

sanada göstercem kuzucum yakında :23:
güle güle kullan canımmm :34:
tesekkür edrm tatlım :32:
teşekkür ederim canım henüz karar vermiş değilim ama olabileceklerin arasında bu var zaten iki tane arasında kaldım şimdilik:1::1: yalnız fiyat konusunda içime kurt düşürdüler. yani biz gelinlikler bu civarda zannediyoduk ama kime sorsam hep pahalı buldu. gittiğim yer burda marka olmuş bi modaevi acaba ismine mi bu kadar para istiyo diye bi düşündüm.

desene aynı durumdayız 2ye indirince karar vermek daha zor oluyor :21:
tabiki modaevinin adının duyulması fiyatı etkiler canım 3300 demişsin sanırım sanki biraz fazla gibi :26:

aynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mı:ssz: öyl herhangi bi yerde düğün yapıcağıma hiç yapmıyım daha iyi. en başından beri salon düğünü yapmak isemiyorum diyordu ee ona göre bi yer baksaydın yaa ama hep iş hep yoğunluk:47::47: benimde canım sıkıldı moralim bozuldu anlayış bekliyorum senden dedi ee beni kim anlasınn:47:
Bulunur bi yer yine de sen sıkma canını canım. Ama istediğin yer olmayabilir bu saatten sonra o konuda hazırlıklı ol yine de. Ay olsun ya mekanın cok da önemi yokk ki, evleniyosun sevdiğin adamla kızım, boşverr :12:
bak sıkma canını sakın, lütfen

seni affetmemek ne mümkün şekerrr:34::34::16::16:

Aslında burda boncuk sensin.
Ne güzel boooonnnncuuukkkkk gibi gözlerin var kızım senin. Tü maaşallah :27:

aynen öyle rahatlığı abisinin düğününde son 2 hafta içinde düğün salonuna karar verilmiş ve tutulmuş bilmem ne. ne yani bu bizim şanssızlığımız mı:ssz: öyl herhangi bi yerde düğün yapıcağıma hiç yapmıyım daha iyi. en başından beri salon düğünü yapmak isemiyorum diyordu ee ona göre bi yer baksaydın yaa ama hep iş hep yoğunluk:47::47: benimde canım sıkıldı moralim bozuldu anlayış bekliyorum senden dedi ee beni kim anlasınn:47:

zaten o kadar yıldır beraberiz bu nişan dönemindeki kadar tartıştığımızı bilmem. artık bitse de bi rahata ersem. diyorum ki yapmayalım düğün madem istediğimiz yerler dolu öyle hoşumuza gitmeyen ama başka yer olmadığı için mecburen tuttuğumuz bi yerde düğün yapacağımza hiç yapmayalım daha iyi. olmaz diyo düğün olacak illaki sen karışma ben güzel bi düğün yapıcam bize. çok merak ediyorum bu güzel düğünü nasıl ve nerede yapıcak.

ayy zaten en çok nişanlılık döneminde kavgalar olur derlerr :18: abisinin düğününe bakarak mı hareket ediceksiniz kızmakta haklısın kuzum , işten çıkınca her akşam yer bakmaya gitmiyor mu canım ,
hayırlısı olsun bakalım bulur tabii sıkma canını kuzum :ssz:

günaydın kızlarrrr :64::64:

günaydın gelincikk ne yapıyorsunnn :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canıım :3:

Günydın , noldu halay mı cekiyoruz :52:

düğüne az kaldı ya alıstırma yapalım dedim :32::32:

ayy zaten en çok nişanlılık döneminde kavgalar olur derlerr :18: abisinin düğününe bakarak mı hareket ediceksiniz kızmakta haklısın kuzum çok geç kalındı düğün yeri için , işten çıkınca her akşam yer bakmaya gitmiyor mu canım ,
hayırlısı olsun bakalım inşallah bulur tabii :ssz:

günaydın gelincikk ne yapıyorsunnn :21:
günaydın tatlım
iyiyim zaman gecirmeye calısıyorum senden naber :23:

Bulunur bi yer yine de sen sıkma canını canım. Ama istediğin yer olmayabilir bu saatten sonra o konuda hazırlıklı ol yine de. Ay olsun ya mekanın cok da önemi yokk ki, evleniyosun sevdiğin adamla kızım, boşverr :12:

bencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki:16:

teşekkür ederim bebiğimm :54::54: olsun yinede boncuk sensinn :34::34::34:

evet siz anlayana kadarda olayın heycanı kaçtı zati :35::35::35::33::33::36::36::36::36::19::19::19:

maşallah enişteyi çok tebrik ediyorum:46::46::46::46:
sıkma canını canım ya en olmadı nikah +düğün yaparsınız oda çok fena değil ama bulur inşallah yinede tabi gitme sen eniştenin üstüne yazıık
ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansak :ssz:

günaydınn kızlar
sudecim günaydın nasılsın :31:

sanada göstercem kuzucum yakında :23:

tesekkür edrm tatlım :32:

desene aynı durumdayız 2ye indirince karar vermek daha zor oluyor :21:
tabiki modaevinin adının duyulması fiyatı etkiler canım 3300 demişsin sanırım sanki biraz fazla gibi :26:
bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:

çok şekilci bi kızmışım haberim yokmuş:26: cidden kızlar bu nişan evlilik arefesinde gerçek beni tanıdım. önceden derdim ki çatısı olan dört duvar olsun ama bizim olsun yeter şimdi düğün yeri beğenmiyorum:26:

günaydın tatlım
Çok sallama göbeeeeniii, düşürürrrsün bebeeeeni. :27:
bunu demek için biraz erken oldu ama olsun :52:

bencede sudenaz herşeye hazırlıklı ol ve ne olursa olsun sen sevdiğin adamla evleniyorsun bunu düşün mutlu ol hiçbirşey canını sıkmasınnn ki:16:

bencede sudenaz mı :52: hatlar karıştı :27::27:

günaydın tatlım
bende iyiyim zaman geçiriyorumm öylee :21:

evet yapalım tabi alıştırmaa :62::66::64:

kızzz sudenaz kimm allah seniiiii :1::emir_bebek:

ayy ben çok patavatsız dilinin kemiği olmayan bi insanım galiba söylediğim bi tane bi şy daha geldi şimdi aklıma:26::26: keşke hemen düünün ertesi gününe ışınlansak :ssz:
çok şekilci bi kızmışım haberim yokmuş:26: cidden kızlar bu nişan evlilik arefesinde gerçek beni tanıdım. önceden derdim ki çatısı olan dört duvar olsun ama bizim olsun yeter şimdi düğün yeri beğenmiyorum:26:

Şimdi şöyle;
mesela ben, nişanlı değilim henüz.. ve bende diyorum amaaan nerde olursa olsun, ev nasıl olursa olsun vs. ama nişan olsun, düğün arefesinde illa ki pürüz cıkarrım, o potansiyele sahip biriyim.:27: ama yine de yapıcı olmak lazım. Çok da problem yapmamya çalış. hayırlısı olsun.

bi arkadaşım izmitte o da eylülde evleniyo gelinliğimiz benziyomuş dün ona da gösterdim 2000 e anlaşmış. böyle duyunca biraz canım sıkıldı diyorum ki model zaten elimde var başka bi modaevi var burada imalatı kendi yapıyo ona sorsam bu gelinliği kaça yaparsın diye baktım yine hemen hemen aynı fiyatı veriyo o zaman gider asıl gelinliği beğendiğim yerde sıkı bi pazarlığa girerim ama yok daha az fiyat çıkarırsa imalat yapan modaevinde yaparım olmaz mı? ya da nişanlımla beğendiğim gelinliğimi gidip alsam bilmiyorum valla. nişanlım da bunu beğendi bunu beğendiysen alırız dedi ama benim içim rahat değil sanki boş yere fazla para ödedicekmişim gibi geliyo:26:

sorabilirsin tabi tatlım sansını bı dene
banada sanki biraz fazla geldi
ama içinde kalıcaksa da al tabi senden degerli mi :24::24:

bencede sudenaz mı :52: hatlar karıştı :27::27:[/QUOTE
sanki biraz erken oldu :1:
onu düğünden sonra aklımda bulundurmam lazım :21::27::27::27:

bende iyiyim zaman geçiriyorumm öylee :21:

evet yapalım tabi alıştırmaa :62::66::64:

kızzz sudenaz kimm allah seniiiii :1::emir_bebek:

demi demi :1:
hadi kızlar oturmaya mı geldik :64::66::66::66:

Şimdi şöyle;
mesela ben, nişanlı değilim henüz.. ve bende diyorum amaaan nerde olursa olsun, ev nasıl olursa olsun vs. ama nişan olsun, düğün arefesinde illa ki pürüz cıkarrım, o potansiyele sahip biriyim.:27: ama yine de yapıcı olmak lazım. Çok da problem yapmamya çalış. hayırlısı olsun.

Öyle tabi sonuçta bunlar bir kere oluyo hepimiz aman bir evlenelim de bir oda olsun yeter falan diyoruz da bunlar da önemli tabii nişan dı düğün dü insanın içine sinmeli istedği gibi olmalıı :21: bende çok pürüz çıkartırımm :23:

ne dedin kız çocuğaaa:20:
olsun öyle deme bu dönemler stresli dönemler normal böyle şeyler yaşaman düşünmen hepsi geçecek:40::40:
canım al o gelinliği beğendiysen
bak sana bir fikir benim kuzenim nişanı için çokk güzel bir gelinlik tarzında hoş bir elbise aldı tarlatanlı falan pemde. nişandan sonra aldığı fiyatın 200tl altında bir fiyata facebooktan sattı :1::1:
çok güzel fotolarını koydu
bir hafta sonrada bildirim yaptı satıyorum beden ölçüleri için mail atın diye ve kısacık bir süredede sattı
sende gelinliği öyle yaparsın saklamayacaksan:34::34:

bencede sudenaz mı :52: hatlar karıştı :27::27:

he evet hatlar karıştı sen tospaaya bişeyler yazmışsın ya onun için bencede dedim ama tospaa yazacağıma sudenaz yanmışım :26::26::27::27:
alttaki tişikkürde sanaydı:54::54:

Öyle tabi sonuçta bunlar bir kere oluyo hepimiz aman bir evlenelim de bir oda olsun yeter falan diyoruz da bunlar da önemli tabii nişan dı düğün dü insanın içine sinmeli istedği gibi olmalıı :21: bende çok pürüz çıkartırımm :23:

insan başta öyle rahat konusuyo da iş ciddiye binince her ayrıntıyı düşünüyor herşeyin en güzeli olmasını istiyor sonucta 1 kere olacak diye haklı olarak:21:
en basitinden bi davetiye ye karar verirken bile birbirine giriyormus insanlar aman allah korusun :nazar:
dün davetiye bakmak için gittim adam dıyor burda bir sürü çiftin kavgasına sahit oldum
mutlu mutlu geliyorlar giderken ayrı ayrı cıkıp gidiyorlar diye
cok hassas dönmler bunlar dikkatli olmak lazım :31:

Aynen öyle. Sonuçta bi kere olcak diyoruz ama olmuyosa da zorlamamak lazım, kalp kırmaya değmez nihayetinde :31:
alıntıyı bozdum hepinize cevap vermeye calısırken ya :36:
Okudum okudum. :27:
Neyse hamiş olunca o sözümü hatırlarsın :49:1:

he evet hatlar karıştı sen tospaaya bişeyler yazmışsın ya onun için bencede dedim ama tospaa yazacağıma sudenaz yanmışım :26::26::27::27:
alttaki tişikkürde sanaydı:54::54:

Rica ederim yevrum. :54:

Back
X