yeni üyeler gülücüklerden koyamaz eski üyelerdensiniz ama bu hesabı yeni mi aldınız diyo![]()
Umarım anlatabildimm ..
Kızlaarr acıktım ben akşam üzeri çok saçmalıyorum müşterilere![]()
![]()
ben hastalandım oruca 1 hafta ara verdim şuan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni üyeler gülücüklerden koyamaz eski üyelerdensiniz ama bu hesabı yeni mi aldınız diyo![]()
Umarım anlatabildimm ..
Kızlaarr acıktım ben akşam üzeri çok saçmalıyorum müşterilere![]()
![]()
canları cehenneme![]()
Sende benim canımsınHamarat kıjım benim yaa maşall
ah sanaa
o zaman hoşgeldiniz![]()
Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunubence dondurma için harika bir şey yapabilirsin balondan çikolatalı kase yapıp içine dondurmayı koyarsın , biraz uğraşmalı ama değişikk
bende akşama doğru midem kazınıyo yaaa![]()
Yessssen iyisi dondurma hem hafifte :)
Hoşbuldumbi an çok korktum ya noluyo dedim daha gelir gelmez yanlış mı yaptım diye sordum kendime yani
![]()
niye kız ben üye olduğum gibi yapıyodum smiley:26:Yeni üyeler genelde smiley yapamaz, eskiler sorarlar :44:
Eski ama yenisiniz sanırım, doğru mu?
bence dondurma için harika bir şey yapabilirsin balondan çikolatalı kase yapıp içine dondurmayı koyarsın , biraz uğraşmalı ama değişikk
bende akşama doğru midem kazınıyo yaaa![]()
niye kız ben üye olduğum gibi yapıyodum smiley:26:
hepsini değil tabi sonradan pratikliğini çözmüştüm![]()
Evlencek kadar olmuşum dimi![]()
Akşam ezanı kaçta okunuyo sizin orda.
Orucu en geç açan lunna galiba dimi
Lady! Geldiğin zaman dürtükle![]()
Hoşbuldumbi an çok korktum ya noluyo dedim daha gelir gelmez yanlış mı yaptım diye sordum kendime yani
![]()
hahah tam kıvamındasın kuşum![]()
Burda 8 çeyrekte okunuyo geç değil ama bugün biraz zorladı beni çok acıktım![]()
Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunu
1: [/B][/FONT]
canım bende varımmEvlencek kadar olmuşum dimi![]()
Akşam ezanı kaçta okunuyo sizin orda.
Orucu en geç açan lunna galiba dimi
Lady! Geldiğin zaman dürtükle![]()
canım bende varımm
20:50 civarı iftar![]()
Burda 8:35
Sen sahurda pek bişi yememiş olabilr misin? :26:
Hemen tanıtayım kendimi daha fazla geç kalmadanİsmim Begüm henüz 18 yaşındayım ve Nevşehirliyim. Biraz küçük olabilirim ama sitenizi ziyaretçi olarak çok gezdim ve dedim ki madem bu kadar yararlı bi yer ben neden yokum. İnsanlara ben de yardımcı olabilirim dedim ve hemen üye oldum
Şu an farkına vardım iyi ki üye olmuşum :116:
canım bende varımm
20:50 civarı iftar![]()
niye baştan demiyosun hemşeri olduğumuzu daa![]()
Hemen tanıtayım kendimi daha fazla geç kalmadanİsmim Begüm henüz 18 yaşındayım ve Nevşehirliyim. Biraz küçük olabilirim ama sitenizi ziyaretçi olarak çok gezdim ve dedim ki madem bu kadar yararlı bi yer ben neden yokum. İnsanlara ben de yardımcı olabilirim dedim ve hemen üye oldum
Şu an farkına vardım iyi ki üye olmuşum :116:
Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d
tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştüsu balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat
![]()