• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bence dondurma için harika bir şey yapabilirsin balondan çikolatalı kase yapıp içine dondurmayı koyarsın , biraz uğraşmalı ama değişikk :32:

bende akşama doğru midem kazınıyo yaaa :1:
Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunu :27:
en iyisi dondurma hem hafifte :)
Yessss :46:
Hoşbuldum :3: bi an çok korktum ya noluyo dedim daha gelir gelmez yanlış mı yaptım diye sordum kendime yani :30:

Sizi tanıyalım o vakit.:51:

Nasıl yani, iice anlat bakıyım şunu :27:
1: [/B][/FONT]

Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d

tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştü :1: su balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen tanıtayım kendimi daha fazla geç kalmadan :42: İsmim Begüm henüz 18 yaşındayım ve Nevşehirliyim. Biraz küçük olabilirim ama sitenizi ziyaretçi olarak çok gezdim ve dedim ki madem bu kadar yararlı bi yer ben neden yokum. İnsanlara ben de yardımcı olabilirim dedim ve hemen üye oldum :3: Şu an farkına vardım iyi ki üye olmuşum :116:

Hemen tanıtayım kendimi daha fazla geç kalmadan :42: İsmim Begüm henüz 18 yaşındayım ve Nevşehirliyim. Biraz küçük olabilirim ama sitenizi ziyaretçi olarak çok gezdim ve dedim ki madem bu kadar yararlı bi yer ben neden yokum. İnsanlara ben de yardımcı olabilirim dedim ve hemen üye oldum :3: Şu an farkına vardım iyi ki üye olmuşum :116:

niye baştan demiyosun hemşeri olduğumuzu daa :52:

hoşgeldin iyi yaptınnn :3::3:

bende 22 yaşındayım istanbuldayım hayat sevince güzell :27::91:

Tarifler - Çikolata Balonunda Carte d

tarif bu kuzum annem değişik şeyler yapmayı çok sever carte dor reklamında görmüştü :1: su balonları varya küçük onlarla yapıyo ,çikolatayı eritebilirsin yada direk çikolta sosusuna yapabilirsin , çikolata kasesini yaptıktan sonra evde hangi dondurma varsa koyarsın normal kaseye koyar gibi üsütüne süslersin o kadar güzel oluyo kii hem görsellik hem tat :16:

Tek bunla uğraşcak olsam tamam da, bi dünya işim var evde.
buna vkit mi dayanır yahu, çok uğraştırıcı :27:
Beni aşar :27:

Back
X