Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

günaydın cnm , evet güzelmişşş başlangıcın :)
:1::1: öğlen de alışverişe gidicem:27::27: bugün cüzdanı boşaltma günüm sanırsam aman napim canım saolsun :32::32:

ahh ah bana para deme ben ayın 15 de sabah bitiryom o işleri hesapta 200 faklan kalıyo diyelim millet aaaa niye senin maaşın yatmadı mı ki diyo :27:

varken harcıyoruz işte napalım :1::1: seninle tanışmadık sanırım yeni düştün buralara:27::27:

Son düzenleme:
:1::1: öğlen de alışverişe gidicem:27::27: bugün cüzdanı boşaltma günüm sanırsam aman napim canım saolsun :32::32:

varken harcıyoruz işte napalım :1::1: seninle tanışmadık sanırım yeni düştün buralara:27::27:

sen hele bi evlen bak bakalım hiç para kalıyor mu :) maaş yattığı gibi bitiyort heralde bi 9 ay daha böyle gidecek sonrası birikim zamanı :) yani öyle baba evindeki gibi bol harcama olayı yok kalmıyor tatlım

he ya Allah düşürmesin :44: önceleri bilgi amaçlı incelediğim bir siteydi ama üye oldum kiiii annaaam cadılar kazanı tam bana göre sen neler yapıyonnn :40:

sen hele bi evlen bak bakalım hiç para kalıyor mu :) maaş yattığı gibi bitiyort heralde bi 9 ay daha böyle gidecek sonrası birikim zamanı :) yani öyle baba evindeki gibi bol harcama olayı yok kalmıyor tatlım

haklısın ev geçindirmek kolay değildir. şimdi sorsan domatesin kilosu kaça bilmem çünkü annemin sorumluluğunda. kazandığım para direkt bana kalıyo ne yeme içme ne barınma sorunum var. evlenince bi de çalışmıcağım için kendi paramı harcamanın tadını çıkarıyorum şimdi:1::1:

Ohh maşallah Allah nazarlardan saklasın :nazar: Nasıl zor mu hem ev hem iş ??:emir_bebek:

zor tabi zor olmaz olur mu bi bakıyorsun herşeyin içinde sadece sen varsın yani artık kadın oluyorsun kolay değil :(

haklısın ev geçindirmek kolay değildir. şimdi sorsan domatesin kilosu kaça bilmem çünkü annemin sorumluluğunda. kazandığım para direkt bana kalıyo ne yeme içme ne barınma sorunum var. evlenince bi de çalışmıcağım için kendi paramı harcamanın tadını çıkarıyorum şimdi:1::1:

ee sen niye çalışmayacan evde canın sıkkılmaz mı kız senin tüm gün ?

he ya Allah düşürmesin :44: önceleri bilgi amaçlı incelediğim bir siteydi ama üye oldum kiiii annaaam cadılar kazanı tam bana göre sen neler yapıyonnn :40:
iyi etmişsin hoş gelmişsin:21: ben de gün itibariyle 24 yaşında tazecik gelin adayıyım :27::27: muhasebeciyim düğün hazırlığı iş yoğunluğu falan bi dokunan bin ah işitir benden bu sıra:27::27: sen de tanıtır mısın kendini:23:

Nasıl gitsin be tatlım çalışıyoruz yoğunluk var bizde aynı...

Sen beni bırakta
:1:
sen söyle bakalım telaşlar nasıl yapınabildin mi ? Heyecan devam mı :52:

hiç sorma canım ya telaş, stres, yoğunluk tavan:ssz: en çok canımı sıkan henüz istediğimiz gibi bi yer bulamadık düğün yeri için:ssz: öğlen zaten eksik bikaç bi şey almaya gidicem çarşıdan. hem bugün benim doğum günüm artık resmen 24 yaşındayım kendime ciciler alıcam neşem yerine gelsin:32::32: ekstra bi de iş yoğunluğu var ayrılmak istiyorum işten olmuyo 14 ağustosa bitmesi gereken işlerim var:ssz:

Back
X