• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

niye o kadar şaşırdın kiiii amaa :53: :1:

iyiyim canım sen nasılsın :21:

hoşbuldum Nazarım iyiyim sen nasılsın :3:

Sevdiceğin hayırlısıyla bir an önce çıkar ameliyattan inşallah :21:

İyi gibiyim, yarim çıksın ameliyattan harika olucam inşallah.:16:

zor çünkü tüm sorumluluk kadına biniyor ki erkek sadece calısıp para getiriyor. ama aynısını bende yapıyorum para getiriyotrum hem yemek yapıyorum hep ev temizliyorum hem ütü yapıyorum hem de karılık yapıyorumn yani analayacağın erkeklere göre 5 kat fazla yükümüz oluyor

ee naısl haber alacaksın çıkınca ne kadar sürecekmiş ameliyat

Gerçekten öyleeee :6:Biz evlenip barklanana kadar sennn çoktannnn süperr ev hanımı olursunnnn :emir_bebek::nazar::1:

Eneem doğum günüün demekk :21:

Doğum günün kutlu olsun tatlımm :16: Sevdiklerinle daha nice mutlu yaşlara inşallah :16:

Yeni yaşın , yeni hayatına mutluluk katsınn :123:
günaydın eylülümmm çok teşekkür ederimm :54: evet bugün biraz daha büyüdüm:1::1:

Canımmm canımmm canııımmmm,
Doğum günün kutlu olsun.
İyi ki doğmuşsun ve iyi ki tanışmışız. :kkk:
Sevdiklerinle beraber nice nice yaşlara inşAllaaaaah :16:
canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımız :kkk::kkk:

Ooooo gerçekten işin çooook zor tatlımmm...

Allah Kolaylık versin...

Olsun be sıkma sen tatlı canını herşey yerine gelir...

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...

Ayrıcaa Doğum günün kutlu olsun Bu son yılın kendi soyisminle olan bağın
:1:

İnşallah torunlarını okşıycak zamanlarıda görürsünüzzz...
:16:
öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilim:27::27: ne bereketli gün seçmişiz derim ancaa:27::27:
teşekkür ederim canım önümüzdeki sene inşallah ilk doğum günü öpücüğümü kocişkom vericek:16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın eylülümmm çok teşekkür ederimm :54: evet bugün biraz daha büyüdüm:1::1:

canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımız :kkk::kkk:

öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilim:27::27: ne bereketli gün seçmişiz derim ancaa:27::27:
teşekkür ederim canım önümüzdeki sene inşallah ilk doğum günü öpücüğümü kocişkom vericek:16::16:

Böyle candan arkadaşlar bulmuşuz, bırakır mıyız? :16:
Daha neler knuşcaz biz bu topicde :23::1:

Öyle öyle mutlaka gönlünüze göre bir yer olucak açıkta kalcak haliniz yokkk sıkmayın canınızı sizzz :34:

İnşallah Yaa ne güzelll bir ömürr öylee olsunnn Tatlımmmmm
:nazar:

Böyle candan arkadaşlar bulmuşuz, bırakır mıyız? :16:
Daha neler knuşcaz biz bu topicde :23::1:

ayy hem de nasıl daha sırada kaç gelin var bu topikte hepinizi evlendirmezsem gözüm açık gider:27::27: sonra bugün ne pişirsem diye fikir alışverişi yapıcaz. iş yapmayan kocalrdan dert yanıcaz:27::27: kız en güzeline geliyorum sıkı durr:27::27: tahmin etmişsindir de söyliim ben yinede:27::27: bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:21::21:

sabah ablam aradı doğum günümü kutlamak için en son bol çocuklu yıllar dilerim dedi:27::27: kardeşini tanıyo artık:27::27:

öyle evett biraz daha büyüdünn :1:

inşallah canımmm :kkk:

sıkma canını tabiki önemli olan o günün sizin için ne kadar anlamlı olduğuu :21:

ayy hem de nasıl daha sırada kaç gelin var bu topikte hepinizi evlendirmezsem gözüm açık gider:27::27: sonra bugün ne pişirsem diye fikir alışverişi yapıcaz. iş yapmayan kocalrdan dert yanıcaz:27::27: kız en güzeline geliyorum sıkı durr:27::27: tahmin etmişsindir de söyliim ben yinede:27::27: bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:21::21:

sabah ablam aradı doğum günümü kutlamak için en son bol çocuklu yıllar dilerim dedi:27::27: kardeşini tanıyo artık:27::27:

şekerimmmm ne güzel yazmışsın yaaa... Hadi inşallahhh o günleride görürüz ne güzellllll :1::1:
Rabbim Gönlünüzde ki en güzelleri inşallah en hayırlısını yaşatırrrr

Ohhh ne güzel tatlımm :16:

Sen Yakınmısın ki fatih tarafınaa ????
yakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallah :21:

evettt tabikiii daha biz varız sırada :kkk: boncuk , ben , lunna , pisko , margari , ladyy, .... daha kaç gelin görücek bu topik inşallah :123:

bebekkkk bencede ennn güzeliiii :emir_bebek: :49: :1:

anamm maşallah:nazar::nazar: şimdi gözüm takıldı 3 ayı görmeye başlamışız boncuum:21::21: en son aklımda kalan 4 ay 3 gündü :21::21: sende de böyle olsa ne sevinirdin be canım:27:
ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuum :52::52:

azaldı baya Allahaşükür. 100 den düşelim de bi .

Bakalım ne zaman bebek diyecek derken. Pattt. Yapıştırdın resmen :52:

yakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallah :21:

evettt tabikiii daha biz varız sırada :kkk: boncuk , ben , lunna , pisko , margari , ladyy, .... daha kaç gelin görücek bu topik inşallah :123:

Hadi inşşallah.... Bizler için de dua edersinnn eylülcümmmm

Öyle öyle mutlaka gönlünüze göre bir yer olucak açıkta kalcak haliniz yokkk sıkmayın canınızı sizzz :34:

İnşallah Yaa ne güzelll bir ömürr öylee olsunnn Tatlımmmmm
amin canım teşekkür ederim . darısı senin başına inşallah ver mı sevgilin ya da nişanlın bilmiyorum gerçi ama yoksa da musmutlu olacağın biri olsun hayatında inşallah:16:

öyle evett biraz daha büyüdünn :1:

inşallah canımmm :kkk:

sıkma canını tabiki önemli olan o günün sizin için ne kadar anlamlı olduğuu :21:

canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didim:27::27: istediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii:27::27: hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz:16:
$Screenshot_7.webp içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi:27::27:

amin canım teşekkür ederim . darısı senin başına inşallah ver mı sevgilin ya da nişanlın bilmiyorum gerçi ama yoksa da musmutlu olacağın biri olsun hayatında inşallah:16:

canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didim:27::27: istediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii:27::27: hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz:16:
Eki Görüntüle 764057 içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi:27::27:

Teşekkür ederim tatlımmm...:16:

7 yıldır birlikteyizzz kısmet olursa bizde bu kış telaşa giricez biz daha yolun başındayızzzz
:9:

ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuum :52::52:

azaldı baya Allahaşükür. 100 den düşelim de bi .

Bakalım ne zaman bebek diyecek derken. Pattt. Yapıştırdın resmen :52:
:1::1: e artık sen de beni tanıyosun şekerim tahmin edebileceğini düşündüm:27::27: kız başlamıcam yine ama çok tatlı işte bebek istiyommmm:27::27:
100 e ne kaldı canım onları da yer bitiririz :34: çene çala çala geçmiyo mu zaten zaman :27::27:

az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmm:27::27:

şekerimmmm ne güzel yazmışsın yaaa... Hadi inşallahhh o günleride görürüz ne güzellllll :1::1:
Rabbim Gönlünüzde ki en güzelleri inşallah en hayırlısını yaşatırrrr
aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz ki:21::21:

Teşekkür ederim tatlımmm...:16:

7 yıldır birlikteyizzz kısmet olursa bizde bu kış telaşa giricez biz daha yolun başındayızzzz
:9:

maşallah canım sizinki de uzun süreliymiş ne güzel:nazar::nazar: zaten 2 yıldan aşağısını kabul etmiyo bu topik:27::27: biz de düğünümüzden 2 gün önce 6. yılımıza giricez:16::16: o yola girince çok uzatmayın benden tavsiye aileler işin içine girince stresli dönem başlıyo o yüzden en güzeli nişanı kısa tutmak :34:

Back
X