• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hadi inşşallah.... Bizler için de dua edersinnn eylülcümmmm
ederim tabiki tatlım inşallah :21:

a
canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didim:27::27: istediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii:27::27: hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz:16:
Eki Görüntüle 764057 içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi:27::27:
aynen öyle canımmm boşver hiç üzülme çok mutlu olucaksınız inşallah bunları düşünnn :16:
ohh ne güzel puff pufff yatarsınnn :27: :51:

:
az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmm:27::27:

aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz ki:21::21:

söyle kızz sırayııı ben en sonda mıyım yoksamm :18: :9:

aminnnn hepimizin duaları kabul olur inşallah :21:
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:16:
Konuştuk biraz, uyuşuğum şuan dedi :27:
Az sonra tekrar ararım dedi.
Gayet iyiymiş.
Yuppi. :119::119:

maşallah canım sizinki de uzun süreliymiş ne güzel:nazar::nazar: zaten 2 yıldan aşağısını kabul etmiyo bu topik:27::27: biz de düğünümüzden 2 gün önce 6. yılımıza giricez:16::16: o yola girince çok uzatmayın benden tavsiye aileler işin içine girince stresli dönem başlıyo o yüzden en güzeli nişanı kısa tutmak :34:

Evettt tatlım ama 7 yıl sanki bana 7 gün gibi çok çabukkk geçiyorr zaman...
Yok tatlım bizim daha aileler araya girmedi kış başında isteme söz olucak kısmet olursa
ben arvnavutum bizdee çok fazla uzatmazlar...

Gayet iyiymiş.
hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkk :21::21:
Yok tatlım bizim daha aileler araya girmedi kış başında isteme söz olucak kısmet olursa

7 yıl mııı maşallah canım :nazar: bizimde 2 yıl olucak az kaldıı :16:

hadi hayırlısı tatlımm güzel telaşlar bunlarr , ama bizim daha varrr :5:

Sağol bibiğim.
Salı günü burda olur büyük ihtimal.:16:

ederim tabiki tatlım inşallah :21:

aynen öyle canımmm boşver hiç üzülme çok mutlu olucaksınız inşallah bunları düşünnn :16:
ohh ne güzel puff pufff yatarsınnn :27: :51:

söyle kızz sırayııı ben en sonda mıyım yoksamm :18: :9:

aminnnn hepimizin duaları kabul olur inşallah :21:
:
:1::1: ufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana:27::27:

Gayet iyiymiş.
ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallah:21::21:

ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu son:16::16: seni ilk sıraya koyuyorum o halde:27::27: evlenicekler listesi yaptım kafamda:21:

:1::1: ufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana:27::27:

ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallah:21::21:

ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu son:16::16: seni ilk sıraya koyuyorum o halde:27::27: evlenicekler listesi yaptım kafamda:21:

Sağol tosbaaamm.
İnşallah inşallah.:16:

Gerçekten öyleeee :6:Biz evlenip barklanana kadar sennn çoktannnn süperr ev hanımı olursunnnn :emir_bebek::nazar::1:

aynen ya gece uyuyana kadar bitmiyo iş erkeklerin 40 yıl kalsa da aklına getirmeyeceği şeyler pc masasında 1 düzine bardak birikir,küllükler dolar,hiiiç rahatsız olmazlar ama biz öle miyiz geçen bir yazı okudum nette kadınlar neden geç ölür diye işlerini bitrimeden uyumadıkları gibi öle yanii :3:

Sağol bibiğim.
Salı günü burda olur büyük ihtimal.:16:
hadi bakalım inşallahh darısı başımıza artık :1::21:

hiçte bilee valla hiiç belli olmaz benimki önümüzdeki yaz staja giderse basıyoruz sözü nişanıı :63: :9:

Aminnnn canımmmm teşekkür ederimmm... Evet öyle başlamadık dur bakalım başlıcazz nasıl olucak görücezzz yazarımm sizleree kafanızı şişirimmm :1:Aaaa bizim daha var derkennnn ?

( Gerçi herşeyin hayırlısı tatlımm inan bi bakmışsınnn zaman gelmişşşşş )

[SUP][/SUP]
Gayet iyiymiş.

hadi gözün aydın canm geçmiş olsun,şafak atıyo heeee hava değişimindeee heyt ne günlerdi beyaaa sana bakınca geçen yılki hallerim geliyi aklıma :31:

Bu durumda ilkkk ben mi gözüküyoooorummmm eyvahllarrrr olsunnnnn :1::1:

Heyecann yaptımmm kız ben şimdikkk
:1:
Herşeyy kısmett gerçii görücezz bakalımmmmm :1:

aynen ya gece uyuyana kadar bitmiyo iş erkeklerin 40 yıl kalsa da aklına getirmeyeceği şeyler pc masasında 1 düzine bardak birikir,küllükler dolar,hiiiç rahatsız olmazlar ama biz öle miyiz geçen bir yazı okudum nette kadınlar neden geç ölür diye işlerini bitrimeden uyumadıkları gibi öle yanii :3:

Çoookkk iyidi yaaa :1::1::1:
Gerçektennn doğruuuuuuu aman aman ölmeyelimmmm huzurlu mutluuu yaşayalım sevdiklerimizleeee :16::16:

İnan zaman çabukk geçiyoor ama şimdi beklediğin için sana geçmiyooo bizde o dönemleri yaşadıkk o yüzden sıkma canını nazar boncuğummm...

Hayırlısıyla gelirr zaten bişey de kalmamışşşşş çok şüküüürrr...
1 aylığına gelcek ya, onu diyorum kız çabuk gelsin diye :1:
[SUP][/SUP]

hadi gözün aydın canm geçmiş olsun,şafak atıyo heeee hava değişimindeee heyt ne günlerdi beyaaa sana bakınca geçen yılki hallerim geliyi aklıma :31:

Geçen yıl mı?
Kocan geçen yıl mı yaptı askerliğini :53:

Son düzenleme:
Aminnnn canımmmm teşekkür ederimmm... Evet öyle başlamadık dur bakalım başlıcazz nasıl olucak görücezzz yazarımm sizleree kafanızı şişirimmm :1:Aaaa bizim daha var derkennnn ?

( Gerçi herşeyin hayırlısı tatlımm inan bi bakmışsınnn zaman gelmişşşşş )

Bizimm çook karışık valla canım ne olur bilemiyorum meslek durumları var bizde denizcilik okuyor bu yüzden iki seçenek olucak önümüzde işiyle ilgili bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabii :ssz: ama beklemek istemiyorum daha fazla o günler gelmiycek bir türlü gibii :5:

Kızlarrr yıldönümü hediyesi için aklıma ne geldiii :23::23:

Yaa aklımda bir hediye varda onun yanında ek olarak iki tane balık alsam bizim isimlerimizde hoşuna gider mi acaba ve ben ona nasıl götürücem balıkları bilmiyorum amaa :44: :1:[
/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X