• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aminnn canımm inşallah :nazar:

Bu kışı da hayırlısıyla atlatalım da o zaman şekillenicek işte ne olacağı herkesin bir sıkıntısı var işte allah yardımcımız olsunn :21:

Morincimmm kız eskileri okumaktan bir şey yazamıyorsun boşver yaaa gelll :4: :1:

:1::1::1::1::1:ama ben merak ediyorum ne muhabbetler dönmüş diye zaten sayfa atlaya atlaya okuyorum ya :33::33:

maddi bir hediye demiyorum zaten canım değişik yapabileceğim bir şeyler anlamlı bir şey olsun istiyorum:21: bizde ihtiyaçlarımızı alırız ama yıl dönümü ya bu farkı olsun istiyorum doğum gününde çok değişik bir şey hazırlamıştım çook beğendmişti diyorum keşke onu yıl dönümüne saklasaydım :1:
bizde muhtemelen o gün yanyana olucaz , şöyle kalpli bir kutu alıp içine resimlerimiz, küçük kağıtlar sözlerle dolu , çikolata falan koysam çok mu sıradan olurr :44:

aynen öyle canımmm :1: bulurusunuz sizde inşallah bir yerr :32:

resimlerr çok iyi bir fikir ben 2 yıl öncee iş yerine öyle bir kolii yaptırdımmm çookk eski resimlerimizi çıkarttım cep albümü ebatında sonraa kısırı çok seviyor kısırda yaptımmmm onuda sardım sarmaladımmm güzel bir kabın içinde koydummm ikeadan aldım o kutuları büyük orta küçük iç içeee... verdim kargoooyaa baktımm beni aramadım ama bana mesaj geldi kargonuz iletildi dieee.. Bi baktım kargoyu aldıktan yarım saat sonra iş yerimee geldiiiiii sadece beni öptüü ve teşekkür ettii bende yıldönümünde yaptımmm onu :1:

kırımızın nişanlısı geldi kuzularrrrrrrrrrrr
barıştılarrrrrrrrrr
evlerinin anahtarını çok güzel bir sürprizle verdi kırmızıya kırmızıda aldı ve şuanda çok mutlular:)
bugünde eminönüne bindalli,gelin ayk. kına elbisesi almaya gittiler şuanda oradalar:16::16:
aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerr :nazar::16:
Günaydn günaydn günaydn pamuk şekerler:21:
günaydın çikolatamm ne yapıyosunn :21::21:
:1::1::1::1::1:ama ben merak ediyorum ne muhabbetler dönmüş diye zaten sayfa atlaya atlaya okuyorum ya :33::33:

heee bende atlaya atlaya bakıyorum hep takip etmek zorr :1: dün nerelerdeyinn :19:

aaa ne güzell ne güzelll hep böyle mutlu olsunlar inşallah sorunlarını çözsünlerr :nazar::16:

günaydın çikolatamm ne yapıyosunn :21::21:

heee bende atlaya atlaya bakıyorum hep takip etmek zorr :1: dün nerelerdeyinn :19:

işyerindeydim canımda pek grmek istemedim dün:27::27:
siz ne yaptınız aranız limoni olmuş yine sanırım:26::26::45::45:

Hoşbulduk canlarım. İyiyim siz ne yapıyosunuz keyifler nasıl :21::21:
ne yapalım uğraşıp duruyoruzz :8:
işyerindeydim canımda pek grmek istemedim dün:27::27:
siz ne yaptınız aranız limoni olmuş yine sanırım:26::26::45::45:

girmek mi istemedinn :53:

hee biraz oldu gibi ama sonra akşam yine özledim lere bağladı konuyu amann zaten 5 saate bir atıyo hiç uzatmadım bile :15::32:

Tut beni paçamdan tut tut tut kaçamayayım bi yere. Gerçi kaçmaya halim yok ki koşarken uyuya kalırım ben :1: Sen napıyosun tatlım yeni haberler var mı

yeni bi şey yok tatlım akışına bırakmış durumdayım her şeyi böyle kafa daha rahat oluyo :27::27: geç mi yatıyosun tatlım? benim uykum değilde karnım aç sahurda düzgünce yiyemiyorum sonra bu saatlerde açlık başlıyo :31:

resimlerr çok iyi bir fikir ben 2 yıl öncee iş yerine öyle bir kolii yaptırdımmm çookk eski resimlerimizi çıkarttım cep albümü ebatında sonraa kısırı çok seviyor kısırda yaptımmmm onuda sardım sarmaladımmm güzel bir kabın içinde koydummm ikeadan aldım o kutuları büyük orta küçük iç içeee... verdim kargoooyaa baktımm beni aramadım ama bana mesaj geldi kargonuz iletildi dieee.. Bi baktım kargoyu aldıktan yarım saat sonra iş yerimee geldiiiiii sadece beni öptüü ve teşekkür ettii bende yıldönümünde yaptımmm onu :1:

aaa değişikmişş :1: ama yanyana olucaz o gün inşallah kargo falan olmazz da bizim de albim var yapmıştık onu da bilemiyorum ki şöyle değişik şeyler gelmiyo aklımaa :24::24:

yeni bi şey yok tatlım akışına bırakmış durumdayım her şeyi böyle kafa daha rahat oluyo :27::27: geç mi yatıyosun tatlım? benim uykum değilde karnım aç sahurda düzgünce yiyemiyorum sonra bu saatlerde açlık başlıyo :31:

Tatlm aslında 12 gibi yatıyorum geç değil. Ama ramazanda benim en büyük problemim uyku oluyo. Neyse yarıladık bile ramazanı sonra bayram tatilinde bol bol uyuyacağız inş.

Back
X