• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ay çok güldüm, bakmıcam artık :27:
Anlat bakalım, neler yaparsın ne edersin, ufukta evlilik yok mu ?:23:

aynen valla bende çok güldüm:)))))))

ne anlatım bebeğim ufukta evlilik olması için ilk önce aday olması lazım sonra evlilik olsun:)
valla birlikteliğim oldu ama ayrıldık canım bitiveriyo şans işte demekki zaman var rabbimin uygun gördüğü zaman olur ama olsun aşk istiyorum ben yaa:2:

kızlar bi şey sorucam şimdi biz bu iş yerinde 5 eleman çalışıyoruz. ben ve çaycı abla oruç tutuyoruz ama erkekler tutmuyor. zaten patronda tutmuyo. öğlen vakti yemek söyleyip masa başında yemeklerini yiyolar oysa mutfak var büroda. şimdi bu adamlar benle çaycı ablanın günahını almıyo mu? koku yayılıyo sonuçta canım çekmiyo çok şükür iradem kuvvetli ama dini açıdan bi günahı yok mudur?
:6::6::6::6::6: şimdi çalışmaya devam ediyorum kızlar çok yoğunum işleri erken bitirip istanbula gitmem lazımmış yoksa geç olacakmış off şeytan diyo bırak en yoğun oldukları bu durumda işleri çek git ama sorumluluğumu terk edemiyorum böyle öküzlere karşı bileee:ssz::ssz:

senin sevabın kat be kat artıyordur ama onlara günah yazılıyor mu onu ben bilmiyorum şahsen :26::26::44:

Günah olmaz mı? Oruç tutmuyosan bile oruçlu gibi davranmak gerekirmiş.
Allahından bulsun onlar. Sen bişi deme boşver.
Hallet işlerini yevrum, müsait oldukça gel. :54:

aa evet bak bunu duymuştum mesela kadınlar adet dönemlerindeyken falan oruç tutan birisi ise o oruç tutmadığı günlerde sofra kurması günahmış sadece atıştırmalıymış ramazanda oruç saatlerinde sofra bile kurulmazken onların yaptığı günah olabilir mantıklı :40::40:

ALLAH kabul etsin canım bende namaz kılıyorum ama şirkette kılma durumum yokeve gidince kazalarını kılıyorum:(

bizim bankada var çok şükür mescidimiz kılıyoruz inşallah sizin işyerindede mescit yapmak gibi bir sevaba girerler birgün :34::34:

merak etttiiimmmm:23::26::26:

çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:

en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo :41:

çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:

en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo :41:

tabikide kalp kırmak çok günah :25:
ya bende okumak istiyorum:26:

Back
X