• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yok canım burda oluorum da bu sfer tam anlayamıyorum konuyu

Hıı hıı laptop :1:

Benım evımde tv yok ıstemedım bılıyor musun :27:Bıze gelen cok sasırıyor sankı tv sız ev olamazmıs gıbı:27:Esımın ılk alacagı esya tv olacaktı musaade etmedım ıstemıyorum dedım:27:
Tv sız olmak guzel aslında ama fılm ızlemek ıcın falan artık ıstıyorum alacagız yakın zamanda :8:Ben mesela tv ıhtıyacımı ınternetten karsılıyorum acarım sımdı nıhat hocayı ızlerımm:6:Sımdı tv arastırıyoruz ne alsak acaba dıyee cunku teknolojı o kadar gelıstı kı ınsan bılemıyor:27:

Benım evımde tv yok ıstemedım bılıyor musun :27:Bıze gelen cok sasırıyor sankı tv sız ev olamazmıs gıbı:27:Esımın ılk alacagı esya tv olacaktı musaade etmedım ıstemıyorum dedım:27:
Tv sız olmak guzel aslında ama fılm ızlemek ıcın falan artık ıstıyorum alacagız yakın zamanda :8:Ben mesela tv ıhtıyacımı ınternetten karsılıyorum acarım sımdı nıhat hocayı ızlerımm:6:Sımdı tv arastırıyoruz ne alsak acaba dıyee cunku teknolojı o kadar gelıstı kı ınsan bılemıyor:27:

Aynennn aman 3d falan çok saçma ondan alcaz diye heves etmeyin bizim komşu aldı da 10 dk izleyince başın gözün ağrıyor :1::1:

120 ekran bizim tv çok sarıyor filmler falan :16:

Laptobu bağlıyorum hdmı kablosuyla ohhh değme keyfime :1::1:

Amaaa aslında ne güzel fikir olmuş konuşcak vaktiniz bol olmuştur :1:

İnsan tv karşısına geçiyor ne muhabbet ne konuşma resmen robotlaşıyoruz ya :19:

Aynennn aman 3d falan çok saçma ondan alcaz diye heves etmeyin bizim komşu aldı da 10 dk izleyince başın gözün ağrıyor :1::1:

120 ekran bizim tv çok sarıyor filmler falan :16:

Laptobu bağlıyorum hdmı kablosuyla ohhh değme keyfime :1::1:

Amaaa aslında ne güzel fikir olmuş konuşcak vaktiniz bol olmuştur :1:

İnsan tv karşısına geçiyor ne muhabbet ne konuşma resmen robotlaşıyoruz ya :19:

Yok canım 3d almayacagız sevmıyoruz sacma haklısın...Iste bızde buyuk ekran ıstıyoruz 120 gayet guzel olur :8:Sende ısı bılıyorsun heee :23:Bızım buyuk ekran ısteme sebebımız sadece fılm tutkumuzdan...Haftanın 2 gunu mutlaka ızleyecek fılm bulup gıderız sınamaya :6:Ama artık evımde rahatca ızlemek ıstıyorum o yuzden arayıslara basladım forumu ıncelıyorum:23:

Yok canım 3d almayacagız sevmıyoruz sacma haklısın...Iste bızde buyuk ekran ıstıyoruz 120 gayet guzel olur :8:Sende ısı bılıyorsun heee :23:Bızım buyuk ekran ısteme sebebımız sadece fılm tutkumuzdan...Haftanın 2 gunu mutlaka ızleyecek fılm bulup gıderız sınamaya :6:Ama artık evımde rahatca ızlemek ıstıyorum o yuzden arayıslara basladım forumu ıncelıyorum:23:

Ben birde bi siteden torrent yardımıyla orjinal ing indiriyorum altyazısını bluyorum öyle çakma film izlememm

Benmki alıştırdı bana da orjinal film izlemeyi hiç izleyemezdim :1:

Valla bizimkiler aldılar ama bnde evime 120 ekran alırım daha küçüğü kesmez :27: (nasip olursa tabi)

Atarım sana özelden netiniz de limitsizse indirir indirir izlersiniz :16:

Ben birde bi siteden torrent yardımıyla orjinal ing indiriyorum altyazısını bluyorum öyle çakma film izlememm

Benmki alıştırdı bana da orjinal film izlemeyi hiç izleyemezdim :1:

Valla bizimkiler aldılar ama bnde evime 120 ekran alırım daha küçüğü kesmez :27: (nasip olursa tabi)

Atarım sana özelden netiniz de limitsizse indirir indirir izlersiniz :16:

Aaa supermıss evet sınırsız ınternet kullanıyoruzz :52:Neysee at da bulunsun cepte :52::52:

Back
X