• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Mesajdan mı buradan mı cevap versem sasırdım :1::1:Kullanırım canım oradan daha kolay anlatırsın hızlı yazmak ıcın vs ...
Su tv yı alalım sen ısı bılıyorsun o konuda yardım alırım senden :27:Sızın tv markası modelı ne ??

Tamam tatlım bizim LG led tv memnunuz yani

Bız samsung 7000 serısını dusunuyoruz ve memnun kalan cok Lg hıc dusunmedık memnunsanız ıyı barı o da aklımızda olsun...

LG de kötü bir marka değildir yani arkasında hdmı giriş yerine dikkat edin ama pcyi bağlayablmek için :1:

Gerçi hepsinde vardr artk herhalde :44:

Bilemedim :26: Reklamını yapıyolarsa olacak aynısından arkadaş kandırmasınlar bizi kırarım ağızlarını burunlarını :47::47: :27::27::27::27:

:9: :9: Bence reklam sadeceee :ssz::ssz:
Mesela hanı bır telefon reklamı vardı klavyeyı masaya ındırıyorsun masanın uzerınde yazıyorsun mesajını vs...Esımle cok merak ettık gıdıp soralım dedık :27: Oyle bırsey yooookkk:9:

:9: :9: Bence reklam sadeceee :ssz::ssz:
Mesela hanı bır telefon reklamı vardı klavyeyı masaya ındırıyorsun masanın uzerınde yazıyorsun mesajını vs...Esımle cok merak ettık gıdıp soralım dedık :27: Oyle bırsey yooookkk:9:

Hmmm evet hatırladım hangi telefondu o :1:

Türk insanını kandırmaya bayılıyorlar zaten :47:

Yeter ki tv satılsın :19:

Herkezin ellerinde son model telefonları yemeğe yemeği yok ama telefon almaktan da vazgeçmiyor bizim insanımız bir garip :53:

Evet cunku herkes gosterıs meraklısı maalesef...Cok yakınlarımdan bılıyorum cıdden parası yok cepte ama son model telefon o da taksıtle almıs...Aylarca taksıt odeyenlerın mantıgını hıc anlamıs degılım:19:

Evet cunku herkes gosterıs meraklısı maalesef...Cok yakınlarımdan bılıyorum cıdden parası yok cepte ama son model telefon o da taksıtle almıs...Aylarca taksıt odeyenlerın mantıgını hıc anlamıs degılım:19:

Sormaa Rabbim milletimize akıl fikir versin gerçekten

Bende 1 ay önce falan tablet alıyım diye düşündüm 200 tl işbankası öğrenci kredi kartım var ondan taksit yaparım 3 veya 6 öderiz diye snra dedim greksiz tableti napcam ki :53:

Cidden insana bir heves geliyor sonra mantıklı dşününce anlıyorsun olayı

Filmmm aşkım depreşti hemen 1 kaç film indiriyorum şmdi sahurdan snra izlicem :27::27:

Dün 6 buçukta yattım :53:

Uykum gelmedi bi türlü bgnde blur herhalde yine bi 6yı:52:

Sormaa Rabbim milletimize akıl fikir versin gerçekten

Bende 1 ay önce falan tablet alıyım diye düşündüm 200 tl işbankası öğrenci kredi kartım var ondan taksit yaparım 3 veya 6 öderiz diye snra dedim greksiz tableti napcam ki :53:

Cidden insana bir heves geliyor sonra mantıklı dşününce anlıyorsun olayı

Evet canım kesınlıkle taksıt olayına hıc gırme benden sana tavsıye :34: Paran varsa nakıt al ne alacaksan...Bız evlenırken herseyı nakıt aldık hee cok mu zengınız ? Hayır ama muhtac degılız cok sukur:nazar:Evlenıp yıllarca taksıt odeyenler var...Hıc tasvıp etmıyorum:19:Paran yoksa da bırıktırıp alacaksın...

Evet canım kesınlıkle taksıt olayına hıc gırme benden sana tavsıye :34: Paran varsa nakıt al ne alacaksan...Bız evlenırken herseyı nakıt aldık hee cok mu zengınız ? Hayır ama muhtac degılız cok sukur:nazar:Evlenıp yıllarca taksıt odeyenler var...Hıc tasvıp etmıyorum:19:Paran yoksa da bırıktırıp alacaksın...

Gerçekten öyle taksit insanın ömrünü yiyorrr :52::52:

Allahın izniyle bende bi işe falan girersem biriktirmek istiyorum bankada inşallahhh
Yarın birgün evime istediğimi alabileyim diye

Gerçekten öyle taksit insanın ömrünü yiyorrr :52::52:

Allahın izniyle bende bi işe falan girersem biriktirmek istiyorum bankada inşallahhh
Yarın birgün evime istediğimi alabileyim diye

Mutlaka paranı bırıktır...Madem bu konu acıldı buna da degıneyım:27:Esımden habersız bırıktırıyorum hesap annemın uzerıne:27:
Esımden habersız bırıktırme sebebım ıse yarın bırgun sıkısırsak hanı bellı mı olur cıkarır verırım dıye...Daha yenı evlenmıstık hesabımda 900 tl vardı sadece bır baktım sıkısmısız sonra cıkardım o parayı verdım nasıl mutlu oldu anlatamam:16:Hala bırıktırırım bılmıyor ama:27:

Mutlaka paranı bırıktır...Madem bu konu acıldı buna da degıneyım:27:Esımden habersız bırıktırıyorum hesap annemın uzerıne:27:
Esımden habersız bırıktırme sebebım ıse yarın bırgun sıkısırsak hanı bellı mı olur cıkarır verırım dıye...Daha yenı evlenmıstık hesabımda 900 tl vardı sadece bır baktım sıkısmısız sonra cıkardım o parayı verdım nasıl mutlu oldu anlatamam:16:Hala bırıktırırım bılmıyor ama:27:

:46::46::46::46: Düşünceli hatunun hali bir başka oluyorrr yaaaaaaaa

Valla bravo kuzum:29:

Back
X