• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bu arada nedendir bilinmez erkek jinekologlar her zaman kadından daha iyidirler diyolar
bu arada ay açıcam oramı buramı diye düşünme okadar profesyonel davranıyolar ki doktorlar(sırf jinekolog için demiyorum)
ben bu yakınlarda muayeneye gitmiştim onkoloji uzmanına kadın aynı zamanda benim derslerime giren hocam
göğüsüm için gitmiştim okadar dikkatli davrandı ki muayene ederken bile direk bir bakışla vücuduma hiç bakmadı sırf rahatsız olmim diye o hocamıda çok severim zaten yürüyen ansiklopedi mubarek kadın bir kez daha hayran kaldım:16:

bendede alışkanlık oldu kaç senedir artık bende yapmasam olmaz
:1:

diğer birimlerde erkek olur da bunda olmaz yaa ne gerek var gidemem ben öyle :17: off içimi bir sıkıntı kapladı şimdiiii :ssz::ssz::30:

aaa pişman oldum şimdi konuyu konuştuğumuza:19:
ay başı oluyorum diyosun 1 hafta sonra olursun heralde

yokk kız öyle deme şaka yaptıkk bilgilenmiş oldum hemm :23:

o zaman da dolu dolu 2 ay olmuş olacak , niye böyle aceba araştırmak lazımm :ssz:

ayy hala mı kanlı canlı muhabbet:104:

çıkışta pazara gtcem
bayadır gitmiyodum :27:

Adet Düzensizliğinin Diğer Nedenleri
Aşırı kilo alma veya kilo kaybı
Aşırı egzersiz
Endometrial hiperplazi
Rahim kanseri
Tiroid sorunları
Diyabet
Karaciğer sirozu
Sistemik lupus
Steroidler
Bu düzensizlikler birkaç ay boyunca tekrarlayıp artıyorsa mutlaka hekime başvurmak gerekiyor. Kistler, myomlar daha çok küçük aşamadayken basit tedaviler ile önlenmelidir.
:2::5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X