Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çok geçmiş olsun canım
çok hastayım derken bunu mu diyodun grip olmuşsun fln sandım bi an
testler ne zaman yapılcak canım
daha ilerlemeden tedavini olursun canım en azından daha gençsin yaşın küçük korkma hiç emi:29:

sağol tatlımm bu aradaa :48::48:

hastalığın üçüncü günü dedi , ilacı içmeyecektim zaten neyseki hasta oldum gerek kalmadı ilaca , bilmiyorum çok gerildim yumurtalıklar falan deyince bende film koptu orda zaten :18:

bir üzüntü sıkıntı stres sağlıksız beslenme kilo artışı vs gibi şeyler buna çok etki eder dedi hormon bozukluğu varsa ne olacak pekiii kaldıramam ben böyle şeyleriii :105: bir de kadın doğum bölümü her taraf hamile , bebekli kadın doluyduu sinir oldumm :43:bende benimkine üzüntü sıkıntıdan olurmuş anladın sen onu dedim çok üzüldü ben seni üzüyo muyum falan diye bende bundan sonra ona göre davran dedim:23: :)
üçüncü gün derken:26: anlamadım canım 3 gün önce mi kistin olmuş yani
canım iyi düşün iyi olsunn tahliller çıksın bi doktor söyler zaten durumu

doktorun saydıkları herşeyi etkiliyor zaten
sağlıklı beslenmek çok çok önemlii spor yapmakta aynı şekilde
birde stresten uzak durmak(nasıl olacaksa)

klişe sözler aslında herkesinde tekrar ettiği ama aslında gerçekk
kendimize daha özenli davranmalıyız mutluluk hormonunu ne kadar çok salgılarsak okadar iyi bizim içinn:21:

üçüncü gün derken:26: anlamadım canım 3 gün önce mi kistin olmuş yani
canım iyi düşün iyi olsunn tahliller çıksın bi doktor söyler zaten durumu

ultrason çekildi zaten işte hasta olmayı engelleyen polinomlar mı ne varmış , hasta oldum hastalığımın 3. günü gel sabahtan test yapılacak dedi , ne bileyim bir de çok imrendim ordakilere :105:

benimkine iyi demişim ama dimii :23: ama beni telefonla arayıpta konuşmasını daha detaylı sormasını beklerdim aramadı bişey de demedi ne diyim dedi iyice sinir oldumm :ssz::ssz:

doktorun saydıkları herşeyi etkiliyor zaten
sağlıklı beslenmek çok çok önemlii spor yapmakta aynı şekilde
birde stresten uzak durmak(nasıl olacaksa)

klişe sözler aslında herkesinde tekrar ettiği ama aslında gerçekk
kendimize daha özenli davranmalıyız mutluluk hormonunu ne kadar çok salgılarsak okadar iyi bizim içinn:21:

evet öyle canım ben normalde çok rahat biriyimdir hiç bişeyi kafama takmam bir tek benimkinin yaptıoklarına kafamı takarım üzülürüm , annem de doktora diyo ne stresi dünya yansa umrunda olmaz eylülün :1: ama öyle değil işte üzülmek çok etkiliyomuş geriletiyomuş hastalığı şu an da genç kızlada en sık görülen durum bu dedi polikistik over mi ne işte çok yaygınmış:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ultrason çekildi zaten işte hasta olmayı engelleyen polinomlar mı ne varmış , hasta oldum hastalığımın 3. günü gel sabahtan test yapılacak dedi , ne bileyim bir de çok imrendim ordakilere :105:

benimkine iyi demişim ama dimii :23: ama beni telefonla arayıpta konuşmasını daha detaylı sormasını beklerdim aramadı bişey de demedi ne diyim dedi iyice sinir oldumm :ssz::ssz:
anladım canım şimdi
iyi demişsin tabikide o da ayağını denk alsın üzmesin artık seni
erkekler diyorum ya canım pek anlamaz kız hastalıklarından
sen üzme kendini bundan sonra üzülmek yok
bütün topic mutluluk hormonu salgılicaz her gün
mutlu mutlu uçucaz kelebek gibi:16::16:

evet öyle canım ben normalde çok rahat biriyimdir hiç bişeyi kafama takmam bir tek benimkinin yaptıoklarına kafamı takarım üzülürüm , annem de doktora diyo ne stresi dünya yansa umrunda olmaz eylülün :1: ama öyle değil işte üzülmek çok etkiliyomuş geriletiyomuş hastalığı şu an da genç kızlada en sık görülen durum bu dedi polikistik over mi ne işte çok yaygınmış:ssz:
evet canım evet baya yaygınlaştı ne yazık ki:26:
onada söyle artık dikkat etsin davranışlarına üzmesin seni

anladım canım şimdi
iyi demişsin tabikide o da ayağını denk alsın üzmesin artık seni
erkekler diyorum ya canım pek anlamaz kız hastalıklarından
sen üzme kendini bundan sonra üzülmek yok
bütün topic mutluluk hormonu salgılicaz her gün
mutlu mutlu uçucaz kelebek gibi:16::16:

sorma kafa yok bunlarda :1:

inşallah canımm :16:inşallah bir sorun çıkmaz yaa :ssz: bende üzülmek istemiyorum artık ama hala çok fazla ilgili değil ne yapayım diyo ben mi çok büyük beklentiler içindeyim anlamadım ki :105:

herkes karnı burnunda yanında eşleri vardıı bende istiyorum artıkk öyle olmayıı :17::31:

evet canım evet baya yaygınlaştı ne yazık ki:26:
onada söyle artık dikkat etsin davranışlarına üzmesin seni

öyleymiş valla :26:

söyledim dee hasta oldun ya tmam işte diyoo enee bende dedim oldum ama daha test yapılmadı dur bakalımm :63: :41:

sorma kafa yok bunlarda :1:

inşallah canımm :16:inşallah bir sorun çıkmaz yaa :ssz: bende üzülmek istemiyorum artık ama hala çok fazla ilgili değil ne yapayım diyo ben mi çok büyük beklentiler içindeyim anlamadım ki :105:

herkes karnı burnunda yanında eşleri vardıı bende istiyorum artıkk öyle olmayıı :17::31:
canım herkesin beklentisi vardır çok normal
benimkide benle ilgilenmese triplerdeyim hemen
ilgilenmek zorunda hem nasıl es geçer beni
bikere playstation oynamaktan beni unuttu halbuki adet olmuştum ilk günümdü
ne sordu ne etti öldüm mü kaldım mı umurunda olmadı çok üzülmüştüm bende
senin en doğal hakkın ilgi alaka beklemen el üstünde tutulmayı herkes ister

ahh ahh sorma gitsin bende hayal ediyorum işte bazenn ama sabretçez daha cancazımm:emir_bebek:

canım herkesin beklentisi vardır çok normal
benimkide benle ilgilenmese triplerdeyim hemen
ilgilenmek zorunda hem nasıl es geçer beni
bikere playstation oynamaktan beni unuttu halbuki adet olmuştum ilk günümdü
ne sordu ne etti öldüm mü kaldım mı umurunda olmadı çok üzülmüştüm bende
senin en doğal hakkın ilgi alaka beklemen el üstünde tutulmayı herkes ister

ahh ahh sorma gitsin bende hayal ediyorum işte bazenn ama sabretçez daha cancazımm:emir_bebek:
sormaa karnım ağrıyo diyorum olur o kadar diyoo :30: bişey yapp ! dedim o da yanında olsam masaj yapardım da burdan ne yapayımm dedi bende iyi taam o zaman dedimm :1: canı isteyince çook ilgili oluyo amaa :63:

ahh ahh sorma cancağzımm herkes bebek için ben adet için ultrasona girdim şansa baak :27::49::49:

adam anlamıyo işte canım
hasta oldun ya geçti durumun sanıyo:1:

evet öyle valla deli yaa :1:

[video=youtube;XutYffQy4Ag]http://www.youtube.com/watch?v=XutYffQy4Ag[/video]

:62::66: biraz neşelenelim yahuu :23: çok güzel bir şarkıı :24::24:

sormaa karnım ağrıyo diyorum olur o kadar diyoo :30: bişey yapp ! dedim o da yanında olsam masaj yapardım da burdan ne yapayımm dedi bende iyi taam o zaman dedimm :1: canı isteyince çook ilgili oluyo amaa :63:

ahh ahh sorma cancağzımm herkes bebek için ben adet için ultrasona girdim şansa baak :27::49::49:

evet öyle valla deli yaa :1:
:1: olsun canım sağlıklı sıhatli olalım da bebek içinde ultrasona girdiğiğmiz günlerde gelcek
biz bu gidişle senle zaten aşağa yukarı aynı yıl evlencez gibi duruyor:31:

:1: olsun canım sağlıklı sıhatli olalım da bebek içinde ultrasona girdiğiğmiz günlerde gelcek
biz bu gidişle senle zaten aşağa yukarı aynı yıl evlencez gibi duruyor:31:

öyle tabi herşeyin başı sağlıkk :32::32:

sorma canmm ama benimkinin iş durumlarına bağlı hepinizi geçebilirim de bir bakmışsınn :1: :nazar: :16:

[video=youtube;XutYffQy4Ag]http://www.youtube.com/watch?v=XutYffQy4Ag[/video]

:62::66: biraz neşelenelim yahuu :23: çok güzel bir şarkıı :24::24:
araplarda pek özenmiş hollywood starlarına:1:
klibi açıp izleseydim sessizce sarkıya kesinlikle arapça ihtimali vermezdim:27::27:

güzel ama şarkı:66::66::66:

araplarda pek özenmiş hollywood starlarına:1:
klibi açıp izleseydim sessizce sarkıya kesinlikle arapça ihtimali vermezdim:27::27:

güzel ama şarkı:66::66::66:

evett :1: güzel ama bugün tvde dinledim de hoşuma gitti severim böyle şarkılarıı :66::118:

öyle tabi herşeyin başı sağlıkk :32::32:

sorma canmm ama benimkinin iş durumlarına bağlı hepinizi geçebilirim de bir bakmışsınn :1: :nazar: :16:
e hadi bakalım ne zaman kesinleşçek onun durumu
senide gelin eder öyle evleniriz nolcekk
hem tecrübeli insan iyidir afallamicam en azından size sorcam
:1:

e hadi bakalım ne zaman kesinleşçek onun durumu
senide gelin eder öyle evleniriz nolcekk
hem tecrübeli insan iyidir afallamicam en azından size sorcam
:1:
bu sene inşallah okulu bitecek son senemiz artıkk :nazar: ondan sonra herşey belli olacak canım hayırlısıyla bakalım :16:
inşallah yaww burda tecrübelerimi paylaşmayı çok isterimm :23::23: :1:

güzelmiş canım hakkaten birde anlasaydım sözlerini eyiydi:52:

:60: güzel şeyler diyordur herhalde canımmm adam çok şaşırıyo gibi bişeyler anladım ama neysee :52:

Back
X