- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
çok geçmiş olsun canım
çok hastayım derken bunu mu diyodun grip olmuşsun fln sandım bi an
testler ne zaman yapılcak canım
daha ilerlemeden tedavini olursun canım en azından daha gençsin yaşın küçük korkma hiç emi
sağol tatlımm bu aradaa

bende benimkine üzüntü sıkıntıdan olurmuş anladın sen onu dedim çok üzüldü ben seni üzüyo muyum falan diye bende bundan sonra ona göre davran dedim
bende benimkine üzüntü sıkıntıdan olurmuş anladın sen onu dedim çok üzüldü ben seni üzüyo muyum falan diye bende bundan sonra ona göre davran dedim :)
 :)

ama öyle değil işte üzülmek çok etkiliyomuş geriletiyomuş hastalığı şu an da genç kızlada en sık görülen durum bu dedi polikistik over mi ne işte çok yaygınmış
 ama öyle değil işte üzülmek çok etkiliyomuş geriletiyomuş hastalığı şu an da genç kızlada en sık görülen durum bu dedi polikistik over mi ne işte çok yaygınmış

bişey yapp ! dedim o da yanında olsam masaj yapardım da burdan ne yapayımm dedi bende iyi taam o zaman dedimm
 bişey yapp ! dedim o da yanında olsam masaj yapardım da burdan ne yapayımm dedi bende iyi taam o zaman dedimm 

biraz neşelenelim yahuu
 biraz neşelenelim yahuu 

güzel şeyler diyordur herhalde canımmm adam çok şaşırıyo gibi bişeyler anladım ama neysee
 güzel şeyler diyordur herhalde canımmm adam çok şaşırıyo gibi bişeyler anladım ama neysee