- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
barışabilirz de barışmayabiliriz de..
ablamın evini temizlicez, cuma çeyiizi gidiyo
bu sefer ben alttan aldım
akşam büyük blşma var![]()
ne oldu kız küs müyükk :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu kız küs müyükk :44:![]()
niye küsüşcez ki :26: hem ne alakeee![]()
ne bileem öyle bişiler sezdimama taam o zaman yaa
![]()
AFERİM SANAaaaaaaaaaaa
akşam herşey güzel oalcak ikinizde birbirinizden özür dileyeceksiniz. yok yere kavga çıkartıp birbirinizin canını acıttığınız için![]()
kendini dövdürcen banaaaaaaa![]()
canımsıın.
seviyorum seniii![]()
hmmmm canım benimde ablam olsaydı bende tabiki yanımda olmasını isterdim ama bazen şartlar el vermiyo
kötü düşünmeyin ama bence riskede girmeyin hayırlısı böyleymiş
hem belki çifte düğün olur sizin için aynı gün bebekte geliverir![]()
tmm kız tmm sözümü geri aldım ozmdur kız ağzından yel alsınannem napıcak o zaman vay benim düğün telaşı vay ablamın doğunu kadıncağız ordan oraya aklı ablamda kalacak. ablam annemi yanında isteyecek. ayy allah korusun ya
![]()
anaaa saça baaaakkkkEki Görüntüle 788318 şekerlerimm saçları böle oldu :):):) dün taktırdım daha az acı var ama düne göre azaldı :)
ne tatili beeeYaaa ben bu durumdayken bu stresin içindeyken benimkii tatile gidiyomuşş :85: ben hormon testleri yaptırırken o keyiflerde mi olacak yaniii![]()
ne tatili beee![]()
yok deve terbiyesize bakailesiyle 3-4 günlüğüne :85: vazgeçmişti ama ailesi yer ayırtmış ablası eniştesi falan hepsi otelde bir deçok kötü şeyler olur dedim doktor üzüntü sıkıntı yapma dedi biliyosun dedim o da sende soru çıkartma ki üzülme dedi , sana o tatili zehir edicem gibi bir his var içimde dedim :)) o da kavga çıkartırsan telefonu kapatırım olur biter dedi :85:
yok deve terbiyesize bak
ilgilenmediği yetmiyor birde telefonu kapatırım olur biter
ben bu adamla bir dakka durmam
Allah paklasın vallabu ne yaa sevgi aşk bu mu
buysa biz benimkiyle salağız o zaman herşeyde birbirimize koşuyoruz
bana ne demek olur mubilmem , sende sinirlendirme zorla sorun çıkartma dedi , amann banane yaa üzüntü sıkıntıdan bu hale geldim zaten nereye gidiyosa gitsin![]()
üzme ilgili ol dedikçe ben seni üzüyomuyum ilgi göstermiyo muyum oluyo daha ne diycem kiben testler yaparken korkudan ölürken kesin denizde olur ne güzel adalett :85:
kızlar sizce amerikan mutfaklı ev kullanışlı olur mu
bi ev begendik ama amerikan mutfak olunca benım biraz kafam karıstı rahat olur muyum sizce![]()