Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

barışabilirz de barışmayabiliriz de..:31:

ablamın evini temizlicez, cuma çeyiizi gidiyo:5::5:

bu sefer ben alttan aldım:3:

akşam büyük blşma var:1:

AFERİM SANAaaaaaaaaaaa:54::54:
akşam herşey güzel oalcak ikinizde birbirinizden özür dileyeceksiniz. yok yere kavga çıkartıp birbirinizin canını acıttığınız için:16:

hmmmm canım benimde ablam olsaydı bende tabiki yanımda olmasını isterdim ama bazen şartlar el vermiyo
kötü düşünmeyin ama bence riskede girmeyin hayırlısı böyleymiş
hem belki çifte düğün olur sizin için aynı gün bebekte geliverir:16::emir_bebek:

dur kız ağzından yel alsın:30::30: annem napıcak o zaman vay benim düğün telaşı vay ablamın doğunu kadıncağız ordan oraya aklı ablamda kalacak. ablam annemi yanında isteyecek. ayy allah korusun ya :27::27:

$fatossss.webp şekerlerimm saçları böle oldu :):):) dün taktırdım daha az acı var ama düne göre azaldı :)

Yaaa ben bu durumdayken bu stresin içindeyken benimkii tatile gidiyomuşş :85: ben hormon testleri yaptırırken o keyiflerde mi olacak yaniii :22::41::30:

ailesiyle 3-4 günlüğüne :85: vazgeçmişti ama ailesi yer ayırtmış ablası eniştesi falan hepsi otelde bir de :22: çok kötü şeyler olur dedim doktor üzüntü sıkıntı yapma dedi biliyosun dedim o da sende soru çıkartma ki üzülme dedi , sana o tatili zehir edicem gibi bir his var içimde dedim :)) o da kavga çıkartırsan telefonu kapatırım olur biter dedi :85:

Son düzenleyen: Moderatör:
ailesiyle 3-4 günlüğüne :85: vazgeçmişti ama ailesi yer ayırtmış ablası eniştesi falan hepsi otelde bir de :22: çok kötü şeyler olur dedim doktor üzüntü sıkıntı yapma dedi biliyosun dedim o da sende soru çıkartma ki üzülme dedi , sana o tatili zehir edicem gibi bir his var içimde dedim :)) o da kavga çıkartırsan telefonu kapatırım olur biter dedi :85:
yok deve terbiyesize bak
ilgilenmediği yetmiyor birde telefonu kapatırım olur biter
ben bu adamla bir dakka durmam
Allah paklasın valla:47: bu ne yaa sevgi aşk bu mu
buysa biz benimkiyle salağız o zaman herşeyde birbirimize koşuyoruz

yok deve terbiyesize bak
ilgilenmediği yetmiyor birde telefonu kapatırım olur biter
ben bu adamla bir dakka durmam
Allah paklasın valla:47: bu ne yaa sevgi aşk bu mu
buysa biz benimkiyle salağız o zaman herşeyde birbirimize koşuyoruz

bilmem , sende sinirlendirme zorla sorun çıkartma dedi , amann banane yaa üzüntü sıkıntıdan bu hale geldim zaten nereye gidiyosa gitsin :ssz::ssz:

üzme ilgili ol dedikçe ben seni üzüyomuyum ilgi göstermiyo muyum oluyo daha ne diycem ki :41: ben testler yaparken korkudan ölürken kesin denizde olur ne güzel adalett :85:

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmem , sende sinirlendirme zorla sorun çıkartma dedi , amann banane yaa üzüntü sıkıntıdan bu hale geldim zaten nereye gidiyosa gitsin :ssz::ssz:

üzme ilgili ol dedikçe ben seni üzüyomuyum ilgi göstermiyo muyum oluyo daha ne diycem ki :41: ben testler yaparken korkudan ölürken kesin denizde olur ne güzel adalett :85:
bana ne demek olur mu
adam sefasını sürecek istediğinde açacak telefonunu senle konuşacak
sen kızınca tekrar kapatacak alenen tehtid eder gibide söylüyor bunu
sen şartlamışsın kendini bu adamla illaki evlencem diye
:20:
ömür geçmez bununla valla ben şahsen çekemem sen nasıl çekiyorsun neden çekiyorsun hayret ediyorum:ssz::ssz:

kızlar sizce amerikan mutfaklı ev kullanışlı olur mu :52::52:
bi ev begendik ama amerikan mutfak olunca benım biraz kafam karıstı rahat olur muyum sizce :8::8:

kızlar sizce amerikan mutfaklı ev kullanışlı olur mu :52::52:
bi ev begendik ama amerikan mutfak olunca benım biraz kafam karıstı rahat olur muyum sizce :8::8:

canım bizim evimiz öyle yani artık babamın evi diyim :27::27: benim evim başka:27::27: şöyle sölim iyi tarafları da var kötü tarafları da var bana göre. mesela misafir geldiği zaman sen hazırlık yaparken gözü hep üzerinde oluyo ne bilim ben pek bi rahatsız oluyorum. ha iyi tarafı misafirini odada yalnız bırakmak zorunda kalmıyorsun:27: tercih meselesi ben öyle sevmiyorum belkide yıllardır bu şekilde yaşadığım için sıkılmış olabilirim:31:

Back
X