Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahh arkideşimm neler çektim bee :4::ssz:

ya eylülllllllllllllllllllll
ben bu seninkini döveceğim sonunda

ya tamam bizimkide arra ara sapıtıyor saçmalıyor ama bukadar sürekli ve bukadar gaddar değilki yaa....
ben sana diyorum bu cocukta başka bişey var bırak gitsin ya uğraşma ne kendini yiyip bitiriyorsun o dengesiz için :50::50:

bnm beynım zonkluyo onun dısında ıyıyım :52:
:52:

geçmiş olsun tatlım onun en iyi lacı arvelestir atıver ağızına bir tane:27::27::27:

benimde bitmez kızz gell :7: :1:

hımm memnun oldum canımm evet eski topikte çok duymuştum adını :8:

ah ahh:17::17::17::17: eski günler:17::17::17:
Morincimmmm :3::3::15:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3:

gunaydın tabıkıdeee gelebilirsinn :42:

hoşgeldinnn nasılsın,kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun evli misin :1::1::1:

Günaydın şekerim hoşbuldum cok teşekkür ederimmmm:16::16::16:
dur anacım bu ne teker teker soraydın:27::27::27:
20 yaşındayım konyada yaşıyorum çalışıyorum değilim bekarım evde kaldım:27::27::27:

geçmiş olsun tatlım onun en iyi lacı arvelestir atıver ağızına bir tane:27::27::27:

Günaydın şekerim hoşbuldum cok teşekkür ederimmmm:16::16::16:
dur anacım bu ne teker teker soraydın:27::27::27:
20 yaşındayım konyada yaşıyorum çalışıyorum değilim bekarım evde kaldım:27::27::27:

20 yaşındasın... sen evde kaldıysan biz ölelim ozaman :34::35::35::35:

boncuğum ne yaptı acaba yaa merak ediyorummmmmmmmmmm.. facesini açtımı acba gören varmı benım paketim bitti nete giremiyorummm :37:

kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum yegen sorma:ssz::ssz::ssz: kk sayesinde içici olduk bee:27::27:
Sen anlat bakalım birazda:17::17:

ben 25 yaşındayım tatlım.istanbulda yaşıyorum.içmedende mutlu olabiliyorum :33::33: 2 yıllık bi ilişkim var.. yarında tatile çıkıyoruz ......... ve bugün hemen bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm:27::27::37::37::37:

ya eylülllllllllllllllllllll
ben bu seninkini döveceğim sonunda

ya tamam bizimkide arra ara sapıtıyor saçmalıyor ama bukadar sürekli ve bukadar gaddar değilki yaa....
ben sana diyorum bu cocukta başka bişey var bırak gitsin ya uğraşma ne kendini yiyip bitiriyorsun o dengesiz için :50::50:

bende döveceemmm :15: kuduruyorum şu an tatile gidiyo diye ama yapacak bişeyim yok umrunda olmaz çünkü ailesiyle gidiyo diye , ama otel kötüymüş biraz pek memnun kalınmamış internetten yorumlara baktım ohh olsun hiç söylemedim bilee :32:

annem de sen ne karışıyosun giderse gider evli değilsiniz diyoo ama banane çok sinir oldum aynı şekilde ben gitseydim o bin beterini yapardı ama dimii :ssz: ben yarın testler yaptırırken o deniz kum güneşş :41: dün baya yağ yaptı işte ilgilenmeye devam edicem üzmiycem falan diye amaa orda sonuçta ne kadar ilgilenicek ki benle :96::96:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 25 yaşındayım tatlım.istanbulda yaşıyorum.içmedende mutlu olabiliyorum :33::33: 2 yıllık bi ilişkim var.. yarında tatile çıkıyoruz ......... ve bugün hemen bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn istiyorummmmmmmmmmmmmm:27::27::37::37::37:

kimle tatile çıkıyosunnn :44::15:

bende döveceemmm :15: kuduruyorum şu an tatile gidiyo diye ama yapacak bişeyim yok umrunda olmaz çünkü ailesiyle gidiyo diye , ama otel kötüymüş biraz pek memnun kalınmamış internetten yorumlara baktım ohh olsun hiç söylemedim bilee :32:

annem de sen ne karışıyosun giderse gider evli değilsiniz diyoo ama banane çok sinir oldum aynı şekilde ben gitseydim o bin beterini yapardı ama dimii :ssz: ben yarın testler yaptırırken o deniz kum güneşş :41: dün baya yağ yaptı işte ilgilenmeye devam edicem üzmiycem falan diye amaa orda sonuçta ne kadar ilgilenicek ki benle :96::96:

keşke yanında olsa... tatile gitmesine birşey diyemem ama sana olan tavırları çok yanlış.çocuk azarlar gibi azarlıyor sürekli snei.offfffffff neyse sen kabulleniyorsun zaten bana laf düşmezki ....
biz bile ondan daha çok destek olduk ama sana yalan mı :))

öyle deme canımm yaa ne yapaym seviyorum iştee :ssz::ssz: dur bakalım dün baya yağ yaktı , tatille benim hasten işlerim aynı zamana denk geldi elimde değil falan dedi işte ilgili olmaya devam edicekmiş tabiki beni yalnız bırakmıycakmış destek olacakmış falann görücez dedim sadece :31::31:
öyle deme dur bakalım diye diye ömrün geçecek eylülcüm haberin olmicak
sen seviyorsun aşıksında adam değil illaki evlilik planı kuruyosun bu adamla...arkama bakmadan kaçarım ben
zerre kadar inanmıyorum hiç bir sözüne bunun
söylemekle ilgili olcam yapçam demekle olmuyor sen baskı yapıyon öyle harekete geçiyor
içinden gelmesi lazım ama gelmiyor bunun bu saatten sonra aklı başına hiç gelmez
affettiğindede onu hata yaptığını düşünüyodum zaten değmez çünkü
ama neyse kapatalım konuyu zaten bir kulağından gircek diğerinden çıkacak hayat senin hayatın:51:

hoş geldinizz:3:
konyalılara gıcığım vardır aslında
sizde anlaşırız inş

günaydıııınnn hatunlarımmm:16:

keşke yanında olsa... tatile gitmesine birşey diyemem ama sana olan tavırları çok yanlış.çocuk azarlar gibi azarlıyor sürekli snei.offfffffff neyse sen kabulleniyorsun zaten bana laf düşmezki ....
biz bile ondan daha çok destek olduk ama sana yalan mı :))

evett öyle tabii :)) :48:

bence ben bu durumdayken gitmemesi gerekirdi ama ben anlamıyo ki ciddiyeti normal bişeymiş gibi davranıyo hasta oldum geçti sanıyo ayyy :30: uyuz işte boşver bu tatilin dönüşü var elbet sen buraya geliceksin sonuçta dedim :15: :1:

memnun oldum canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah:nazar::nazar: kiminle çıkıyon kız tatile seni gidi seni:27::27:

sizde anlaşırız inş

[/QUOTE]
hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:

kimle tatile çıkıyosunnn :44::15:

kardeşim ve iki arkadaşım... ama benımkıde geliyor oda aynı sokaktan bi pansiyondan oda tutmuş. ilk izin verdi diye çok şaşırmıştım... neyse izin verdi ya kurcalama morinci dedim kendi kendime
sonra bi aradı beni nerede tatil pansyon nerede bilmemne soruyor
gitmiş aynı sokaktan yer ayarlamış kendisine :16:

öyle deme dur bakalım diye diye ömrün geçecek eylülcüm haberin olmicak
sen seviyorsun aşıksında adam değil illaki evlilik planı kuruyosun bu adamla...arkama bakmadan kaçarım ben
zerre kadar inanmıyorum hiç bir sözüne bunun
söylemekle ilgili olcam yapçam demekle olmuyor sen baskı yapıyon öyle harekete geçiyor
içinden gelmesi lazım ama gelmiyor bunun bu saatten sonra aklı başına hiç gelmez
affettiğindede onu hata yaptığını düşünüyodum zaten değmez çünkü
ama neyse kapatalım konuyu zaten bir kulağından gircek diğerinden çıkacak hayat senin hayatın:51:

]

:105: hayırlısıysa olur canım ne diyim, çok fazla zorlamıyorum artık bazı şeyleri olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok durumundayım artık dediğin gibi içinden gelmesi lazım , yanındayken bir tek ilgili tabili böyle olmasını bende istemem ama bilmiyorum hep bir umut :44:

bu tatilde görücez bakalım ne olucak diye artık faceye koymadığı boy boy resimler ablasıyla etiketlenmeler yer bildirimleri yorumlar bilmem neler kalmazz bende görüp görüp üzülüğümle kalırım o da bana zarar gerçi ona zararı olmuyo :31:
Amaann neyse yaa içim sıkılıyo artık sizi de sıkmak istemiyorum iyiki siz varsınızzz :38: :48:

Son düzenleyen: Moderatör:
memnun oldum canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah:nazar::nazar: kiminle çıkıyon kız tatile seni gidi seni:27::27:

sizde anlaşırız inş

hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:[/QUOTE]

amin inşallah :46:
aşağıda yazdım canım kiminle çıktığımı :34::34::34::34::34:

sizde anlaşırız inş

hoşbulduk canımm ama niden gıcığın var ki:18::18:[/QUOTE]

işteee zamanında bi konyalı kızı güzelcene benzetecektimmm:52::52::52:

fıstıklaaaarrrrr günaydın nasılsınız konuşmayalı? anammm giremiyorumki artık yoğunluğumdan.imşallah hepiniz iyisinizdir hatunlarım :)

Back
X