Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nazar ben yarın olmayacağım diye söylemişti

olsun öyle deme ikinizde karşılıklı olarak çok sıkıyorsunuz birbirinizi :31::31::27::27::27:

demiş miydi niye yok kiii :44: bende yarın yokum unutmayın beni taam mıı sonuçlarımı merak edinnn :18: :2: :1:

hımm bilmem kii belki dee:31: zamann herşeyin ilacı üstadım :68::68:

hmm anladım canım iyi yani desene küçükten alışmış çalışmaya.benimkiside çok küçük yaşta başlamış çalışmaya. hayatın en çetrefilli yollarından geçmiş. zar zorda olsa bugünlere gelmiş işte çok şükür. benımkının babası yok 2002 de vefat etmiş :/
evet canım ayrı çalışmaya başlayınca daha özgür olurum diye hissetti gayet tabiki... bakalım daha çok yeni inşallah zamanla olur öyle istediği gibi:40:
babasından çekinmesi çok güzel bence bu saygılı olduğunu gösterir..boşver. annesi ile arası nasıl pekibirde kaç kardeşler canım..
ama olsun cnm ya 2 gün 2 gündür hiç gelmemesinden daha iyi değilmi :/
bende hiç sevmem işimi şansa belkilere bırakmayı.herşey net olacak kafam rahat olacak illa..
e tabi nasıl uçmuştur şimdi fiyatlar.keşke daha önce akıl etseydi bunu :50:
aman canım uzun olsa ne olack ne kusuru aşkolsun

önceden alınca daha makul oluyor fiyatlar haliyle
evet canım kaç yaşında olursa olsun sanırım bu hep böyle olcak
babası odadayken uzanıyorsa msl kalkar oturur korkusundan değilde yakıştıramıyorum kendime diyor çok hoşuma gidiyor benimde
işte sevgilim bukadar dikkatli birisiyken anneminde red etmesi çok koyuyor bana ama tanıyınca sevcek diyorum:31:
erkenden çalışmaya başlayınca insan daha bi sorumuluklarının farkında oluyor sanrıım
sende bu yönden çok sanslısın bence olgun bir sevgilin var
annesiyle arasıııı:52::52: tam bir ana kuzusu ne kadar bunu kabul etmesede:1:
annesi iki gün misafirliğe gitse eve geldiğinde dizine yatıp saçını okşatan bi evlat:21:
nekadar dua ediyorum içimden bilemezsin oğlum olursa banada böyle düşkün olsun diye annesinin gözünün içine bakıyor resmen
hasta olsun rahatsızlansın yada koşarak gidiyor yanına kıskanmıyorda değilim hani ama aramızda kalsın:1:
3 kardeşler canım bir abisi var birde kız kardesi var benim yaşımda sanırım o da yada işte bir yaş küçük benden tam bilmiyorum

babası odadayken uzanıyorsa msl kalkar oturur korkusundan değilde yakıştıramıyorum kendime diyor çok hoşuma gidiyor benimde
işte sevgilim bukadar dikkatli birisiyken anneminde red etmesi çok koyuyor bana ama tanıyınca sevcek diyorum:31:
erkenden çalışmaya başlayınca insan daha bi sorumuluklarının farkında oluyor sanrıım
annesi iki gün misafirliğe gitse eve geldiğinde dizine yatıp saçını okşatan bi evlat:21:
nekadar dua ediyorum içimden bilemezsin oğlum olursa banada böyle düşkün olsun diye annesinin gözünün içine bakıyor resmen
hasta olsun rahatsızlansın yada koşarak gidiyor yanına kıskanmıyorda değilim hani ama aramızda kalsın:1:
3 kardeşler canım bir abisi var birde kız kardesi var benim yaşımda sanırım o da yada işte bir yaş küçük benden tam bilmiyorum

anaam kızz seninki fazla ana kuzusu ilerde de annesinin sözünden çıkmaz sorun olmaz inşallah evlenince canım :18: küçükken tamam da belli bir yaştan sonra anneye o kadar düşkün olup dizine yatmaya gerek yok ki ilerde de sorun olur bu bende olsam kıskanırıdm tabii :23:

demiş miydi niye yok kiii :44: bende yarın yokum unutmayın beni taam mıı sonuçlarımı merak edinnn :18: :2: :1:

hımm bilmem kii belki dee:31: zamann herşeyin ilacı üstadım :68::68:

evet demişti
bugünden sonra bende bir hafta yokum zaten kuzum
inşallah birşey olmaz canım sen moralini iyi tut:34:

:26:

canım ben boğa burcuyum o kova burcu.. anlarmısın burçlardan :))) ya işte bende nefret ediyorum kavgadan gürültüden.ben biraz kavga içnde büyüdüm belki ondandır,,kesintisiz huzur istiyorum hep hayatımda :27: bende lafını geçirsin maço olsun isterdim hep.ama bu bana fazla geldi :1:... ya birde biz son zamanlarda aradaki saygıyı yitirmeye başladık beni asıl korkutan bu aslında.iyicee giriyoruz birbirimize kavga anında. o kavga bittikten en fazla bi iki saat sonra yumuşuyor ama işte ben en az bi iki gün soğuk tepkili oluyorum sonrada kırgınlığım falan hep kalıyorr onun gibi unutamıyorum hemen. ya ne bileyim işte son zamanlarda beni korkutan şeyler yaşadık ondan diyorum maço falan istemem olmasın yaaaaaaaaaaaaa.............hoş saygının bozulmasının maçolukla ilgisi yoktur ama biz birbirimizi taşıyamayınca böyle oluyor işte... ama kopamıyoruzda orası bbir gerçek :))) hadi yaaa eklemiş ama nerden eklemiş nasıl bulmuş nasıl tanıştınız yani sen nasıl kabul ettin:))))))) işte kısmetin nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor gerçekten... :16: uzun bi süre faceden konuşma durumunuz olmuştur ama heralde ... canım biz eski işyerimde aynı yerde çalışıyorduk.ben çok soğuk bi insanım özellikle işyerinde kimseyle kolay kolay sıkı fıkı olmam.o dahil hiçbir erkekle merabam bile yoktu sadece birkaç kızla muhabbetim vardı oda oldukça mesafeliydi..bu bana aşık olmuş.benım konuştuğum kızlardan birine söylüyor kızda geliyor bana söylüyor.ben asla olmaz dedim.bu 6 ay yanıma gelmeye cesaret edemedi. ama hep uğraştı bir şekilde arkadan arkaya konuşmak etmek için. sonra en sonunda yemekhanede yanıma geldi ama bir görsen yemin ederim sana eli ayağı titriyor konuşurken çenesi falan titriyor o derece ... bana diyorki ben ilkdefa bi kızın karşısında böyle oldum yemin ederim.. şimdilerde bakıyorumda ona. gerçekten çok şaşırıyorum o zamanlardaki hallerine çokta gülüyorum. sonuç olarak 1 yıla yakın koşturdu ama sonunda başardı beni kendisine aşık etmeyi.. :16::16: şimdide benimki mi çok uzun oldu ne :26: biz çıkmaya başladıktan 4 ay sonrada ben bankadaki işime başladım işte. ogün bugündür beraberiz :34::1::1:
tam bi serüven gibi anlatmışsın canım okudum okudum bitmesin istedim valla
canım banada öyle olmuştu tamamen samimiyetten kaynaklanıyor
ne zaman ki hissettim bu benim kaderimdir dedim o zaman daha bi saldım kendimi
özensiz demiyimde işte daha bir seçmeden laflarımı konuşmaya başlamıştım küfür tabiki yoktu
bence saygıyı kaybetmekten değil de alışıyorsunuz birbirinize zaten benim diyorsunuz ve olan oluyor
neyseki çok kavgalı bir dönemimizdi ama geçti gitti artık daha özenliyiz birbirimize karşı
burçlardan aşağa yukarı anlıyorum işte benimkide kova burcu ben akrep
bulgarların bir lafı vardır iki sivri taş un elemez diye
o çok kavgalı dönemimizde ben sinir krizi bile geçirdim ne yazıkki çok çok ağladımmm:50::50::50: ama şükür bittii

valla canım nasıl eklemiş nasıl bulmuş beni ta oralardan ortak arkadaşımızda yoktu hiç bilmiyorum
kader kısmet işte profil resmide benim resmim değildi çiçek böcek birşeyler vardı işte körü körüne nasıl ekledin öyle dedim bilmiyorum ki diyo
tanıştıktan 7 ay sonra çıkmaya başladık işte çok zor günlerimiz oldu aslında ama değdi sonunda

aynen canım erkenden çalışmaya başlamış olması iyi bu onları olgunlaştırıyor. hoş benımkı 60 yaşınada gelse bu çocukluğunu sürdürecek gibi geliyor bana ama neyse:27: içindeki çocuk hiç ölemsin zaten:36:
çok takdir ettim babasına böyle saygılı olan adamdan korkma o ailesine karşıda senin ailene karşıda herzaman saygılı olur maşalalh:23:
ayyy evet benımkısıde cok ana kuzusu bende hafiften kıskanıyorum bazen ama çaktırmıyorum .... hatta hoşuma bile giidiyor annesine böyleyse banada böyle olur evlenince diye ama hiç belli olmaz tabi :))
birde baba yok anne tek başına çalışıp didinip yuvayı ayakta tutuyor falan. o sebepten çok değerli anneleri onlar için
benimkide 3 erkek kardeş 2 ağbisi var ..

anaam kızz seninki fazla ana kuzusu ilerde de annesinin sözünden çıkmaz sorun olmaz inşallah evlenince canım :18: küçükken tamam da belli bir yaştan sonra anneye o kadar düşkün olup dizine yatmaya gerek yok ki ilerde de sorun olur bu bende olsam kıskanırıdm tabii :23:
yok canım ezdirmez beni o güveniyorum ben ona
korumazsada dırdırımdan kurtulamaz
canım annesine düşkün olması hoşuma gidiyor aslında benim kıskandığım şey sevgisi yoksa tabikide annesine koşacak
bende istiyorum böyle evlat babalarına çeksin çocuklarım dizimin dibinden ayrılmasınlar
çok fena kaynana olurum ben haa:52::52::52:

yok canım ezdirmez beni o güveniyorum ben ona
korumazsada dırdırımdan kurtulamaz
canım annesine düşkün olması hoşuma gidiyor aslında benim kıskandığım şey sevgisi yoksa tabikide annesine koşacak
bende istiyorum böyle evlat babalarına çeksin çocuklarım dizimin dibinden ayrılmasınlar
çok fena kaynana olurum ben haa:52::52::52:

yok bee o kadara da gerek yok evlenince bu hoşuna gitme sinir olmaya döner :1:

inşallah bakalım aileler çok önemli zaten korursa ne ala canımm :31:

aynen canım erkenden çalışmaya başlamış olması iyi bu onları olgunlaştırıyor. hoş benımkı 60 yaşınada gelse bu çocukluğunu sürdürecek gibi geliyor bana ama neyse:27: içindeki çocuk hiç ölemsin zaten:36:
çok takdir ettim babasına böyle saygılı olan adamdan korkma o ailesine karşıda senin ailene karşıda herzaman saygılı olur maşalalh:23:
ayyy evet benımkısıde cok ana kuzusu bende hafiften kıskanıyorum bazen ama çaktırmıyorum .... hatta hoşuma bile giidiyor annesine böyleyse banada böyle olur evlenince diye ama hiç belli olmaz tabi :))
birde baba yok anne tek başına çalışıp didinip yuvayı ayakta tutuyor falan. o sebepten çok değerli anneleri onlar için
benimkide 3 erkek kardeş 2 ağbisi var ..
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
dimi dimi benimde hoşuma gidiyor dalga geçiyom ana kuzusuuu senii diyorumm değilim ben diyor
:27::27:
ayy canımm onların çocuklukları hiç ölmesin mümkünsee
nasıl şirin oluyor anlatamam masuscuktan trip atması burun kıvırması hıhh demesi fln böyle sarılıp içime sokasım geliyor:1:
bol bol anime film izleyin canım bize daha kısmet olmadı ama hem günün sıkıntısını stresini alıyor hemde insan garip bir şekilde mutlu oluyor
benimki pek izlemez ama ben çok izlerim bayıla bayıla hemde:21::21:
anaya düşkün olunca örüz ihtimalide düşünüyoruz bizi ezerler mi diye işte ama yapmaz onlar öyle şey dimi
:23:

yok bee o kadara da gerek yok evlenince bu hoşuna gitme sinir olmaya döner :1:

inşallah bakalım aileler çok önemli zaten korursa ne ala canımm :31:
evlenince başka kozlarımız olcak elimizde yavrumm:23:
tutuştururum eline yastığı yorganı hadi gülüm koltuk seni bekliyo derim:52::52:
işine gelirse valla:27::27:

evlenince başka kozlarımız olcak elimizde yavrumm:23:
tutuştururum eline yastığı yorganı hadi gülüm koltuk seni bekliyo derim:52::52:
işine gelirse valla:27::27:

wuhuu oda doğruu :82: :1:

ayy ben yatamam kız kocamsız çok düşkün olurum ben eşime belli :23::27:

yatak ayırmamak lazım ne olursa olsun sonra daha başka sorunları getirir diye düşüyüroum :26:

kızlaaarr siz zeybek oynamasını biliyomusunuzzz
genelde düğünlerde oynanyo mu bu yoksa sadece bazı yörelere has birşey mi

tam bi serüven gibi anlatmışsın canım okudum okudum bitmesin istedim valla
canım banada öyle olmuştu tamamen samimiyetten kaynaklanıyor
ne zaman ki hissettim bu benim kaderimdir dedim o zaman daha bi saldım kendimi
özensiz demiyimde işte daha bir seçmeden laflarımı konuşmaya başlamıştım küfür tabiki yoktu
bence saygıyı kaybetmekten değil de alışıyorsunuz birbirinize zaten benim diyorsunuz ve olan oluyor
neyseki çok kavgalı bir dönemimizdi ama geçti gitti artık daha özenliyiz birbirimize karşı
burçlardan aşağa yukarı anlıyorum işte benimkide kova burcu ben akrep
bulgarların bir lafı vardır iki sivri taş un elemez diye
o çok kavgalı dönemimizde ben sinir krizi bile geçirdim ne yazıkki çok çok ağladımmm:50::50::50: ama şükür bittii

valla canım nasıl eklemiş nasıl bulmuş beni ta oralardan ortak arkadaşımızda yoktu hiç bilmiyorum
kader kısmet işte profil resmide benim resmim değildi çiçek böcek birşeyler vardı işte körü körüne nasıl ekledin öyle dedim bilmiyorum ki diyo
tanıştıktan 7 ay sonra çıkmaya başladık işte çok zor günlerimiz oldu aslında ama değdi sonunda

özetin özetini geçtim işte sana :9:
bu kavgaalarmı samimiyetten kaynaklanıyor. belkide öyledir bilemiyorum kii :50:
benımde kriz geçirdiğim zamanlar olmuştu
aah ah bizdede geçsin o günler tez vakitte inşallah :16:
kova burcu cok cok cok zor oluyor ya
seninkide bazen dururp dururken birden durgunlaşıyormu
birden sesi değişiyor birden kendi kendine triplere giriyor falan :19::19::19::1::1::1:

wuhuu oda doğruu :82: :1:

ayy ben yatamam kız kocamsız çok düşkün olurum ben eşime belli :23::27:

yatak ayırmamak lazım ne olursa olsun sonra daha başka sorunları getirir diye düşüyüroum :26:
bir iki seferden bişe olmaz yaa
aylar yıllar ayrı uyusun demiyom ki
kafasına dank etmesi için yoksa birşey yapmazsam sadece kızarsam anlamaz
devam ederse neler kaybedeceğini görsün:23::23::23:

kızlaaarr siz zeybek oynamasını biliyomusunuzzz
genelde düğünlerde oynanyo mu bu yoksa sadece bazı yörelere has birşey mi

bilmiyorum oynamayı ama her düğünde olmaz ki sadece yöreye has canım herkes kendi memleketinin oyununu oynarr :64:

bir iki seferden bişe olmaz yaa
aylar yıllar ayrı uyusun demiyom ki
kafasına dank etmesi için yoksa birşey yapmazsam sadece kızarsam anlamaz
devam ederse neler kaybedeceğini görsün:23::23::23:

hee anladım ablaa çok şey öğrenecem senden :60:

evet bende kilitlerim kapımı bir güzel tribimi de yaparım oohhh :63: :32::32:

özetin özetini geçtim işte sana :9:
bu kavgaalarmı samimiyetten kaynaklanıyor. belkide öyledir bilemiyorum kii :50:
benımde kriz geçirdiğim zamanlar olmuştu
aah ah bizdede geçsin o günler tez vakitte inşallah :16:
kova burcu cok cok cok zor oluyor ya
seninkide bazen dururp dururken birden durgunlaşıyormu
birden sesi değişiyor birden kendi kendine triplere giriyor falan :19::19::19::1::1::1:
yok canım okadarda değil durup dururken soğuyor mu yanii:44:
beniim annemde kova aralarında bazen benzerlik yakalamıyor da değilim hani

canım bence samimiyetten kaynaklanıyor yaa
tabi ne tür kavgalar ediyorsunuz bilemem ama ben kendimde bunu yakaladım
bi rahatlama geldi işte nasıl olsa benim diye düşündüm sanırım
hani derler ya bekarken insan daha bakımlı olur sonra amaann nasıl olsa evlendim beni alan aldı diyip biraz salıyoruz kendimizi
sanırım böyle birşey oldu işte
tez zamanda geçer tatlım inşAllah kötü bir dönem diyelim geçip gitçek
hani bu her sene burçlar için yorum yaparlar ya işte venüz marsa doğru gelmiş bilmemne:1:
düşün ki böyle bir dönemdesiniz feraha ulaşacaksnız elbet biraz sabır sadece

Son düzenleme:
bilmiyorum oynamayı ama her düğünde olmaz ki sadece yöreye has canım herkes kendi memleketinin oyununu oynarr :64:
youtubede denk geldim de çok hoşuma gitti
hee anladım ablaa çok şey öğrenecem senden :60:

evet bende kilitlerim kapımı bir güzel tribimi de yaparım oohhh :63: :32::32:
kapıyı sağlam yaptır haaa adam aşka gelip kapıyı kırmasınn:23::23:
töbe töbe kız beni konuşturuyon burdaa:52:

ege yöresinin diye biliyorum kuzum
hmmm anladım canım erkekler çok güzel oynuyor yaa

Back
X