- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
dimi dimi benimde hoşuma gidiyor dalga geçiyom ana kuzusuuu senii diyorumm değilim ben diyor
ayy canımm onların çocuklukları hiç ölmesin mümkünsee
nasıl şirin oluyor anlatamam masuscuktan trip atması burun kıvırması hıhh demesi fln böyle sarılıp içime sokasım geliyor
bol bol anime film izleyin canım bize daha kısmet olmadı ama hem günün sıkıntısını stresini alıyor hemde insan garip bir şekilde mutlu oluyor
benimki pek izlemez ama ben çok izlerim bayıla bayıla hemde
anaya düşkün olunca örüz ihtimalide düşünüyoruz bizi ezerler mi diye işte ama yapmaz onlar öyle şey dimi![]()
aynen canım bende senın hesap sevgısını kıskanıyorum ama çokkkta hoşuma gidiyor afferim diyorum yani
yok benımkının içindeki çocuk ben öldürmeye çalışsamda ölmez
ben ıhlamuru çok severim yaz kış hergün içerim, ona ben ıhlamursuz yaşayamam demiştim ciddi ciddi ıhlamuru kıskanmıştı ve sonunda kavga etmiştik
ondan başka hiçbirşey için o cümleyi kuramazmışım. komik yaaaa
bende çok severim film izlemeyi benimkiside sever film izlemeyi... ilk zamanlar çok gidiyordukta artık eskisi kadar gidemiyoruz.
az önce aradı bana diyorki senin için süpürge bakıyorumda kırmızı var mavi var sarı var ne renk istersin - aaaa neden ben napıcam süpürgeyi diyorum üstüne binip uçarsın cadısın ya bi süpürgen eksik çok üzülüyorum senin için dioyr
gıcıkkkkkkkkkkk yaaa
bende dedim bırak süpürgeyi güneş kremi al en kalitelisinden
aynen canım aslında o ihtimali insan düşünmüyor değil ama mesela abilerine bakıyorum onlar hiç ezdirmiyorlar eşlerini benımkıde ezdirmez heralde hem ben ona güveniyorum hem az çok annesinide tanıdım etliye sütlüye karışmayan bir kadın ya beni ezmeye üzmeye çalışacağını aklımın ucundan bile geçirmiyorum