Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hehe bu dediğini aynen benimkine ileticem kurban ol bağa dicem:9::9:
bdv de mi canım nerde konu yine kv vakkası mı
:26:

de tabiki.. kurban olsunlar bizi yaradana :16:

ya kadın 19 yaşındayken biriyle sevgili oluyor sonra birlikte olmuşlar sonra adam bunu bırakıp gitmiş başkasıyla evlenmiş
şimdi kadın da başkası ile evlenmiş çocuğu var evleneli bir yıl olmuş ve o kendisini bırakan adamla konuşmaya başlamış
birde utanmadan bana yardım edin ne yapayım vs diyor
deli olmamak elde değil :47:

bende açılmıyor youtube
bankada yasak :26:
hıı anladım canım:29:
de tabiki.. kurban olsunlar bizi yaradana :16:

ya kadın 19 yaşındayken biriyle sevgili oluyor sonra birlikte olmuşlar sonra adam bunu bırakıp gitmiş başkasıyla evlenmiş
şimdi kadın da başkası ile evlenmiş çocuğu var evleneli bir yıl olmuş ve o kendisini bırakan adamla konuşmaya başlamış
birde utanmadan bana yardım edin ne yapayım vs diyor
deli olmamak elde değil :47:
oha oha bu ne yaaaa
millet dallas oldu çıktı valla
geçendede bir konu vardı bilmem hiç denk geldin mi
bitane kız varmış annesi babası ayrı
annesi biraz yaşlıca bir adamla evlenmeyi düşünüyormuş bu yaşlı adamında dul bir kızı varmış dul kızını evleneceği kadının eski kocasıyla evlendirmek istiyormuş(yani kızın babasına) ve hepside aynı evde yaşicaklarmış
yani kızın annesi yaslı bir adamla evleniyor(cici babası olcak diyim)
cici babasının kızınıda babasına baş göz edecekler (üvey ablası aslında babasıyla evlendiği için aynı zamandada cici annesi olacak)
yok daha nelerrrr ve kız diyor ben kime baba dicem kime anne dicem
ve inanırmısın annenin yeni kocası ile kendi baban aynı ortamdaysa annenin kocasına baba kendi babanada enişte demen doğru olur diyen bile olduuu:53::53::53:

heheheh:1::1::1::1: evet ya çok güldümm
ayıp birşey var heralde orada :9:
3. resime çok güldüm yaaa tipleri çok komik

canım bu arada sen bankadasın ama kesintisiz burdasın
sorun olmuyor mu daha doğrusu nasıl yazabiliyorsun:26:

hmm ev hoşuma gitti aslında sevdim de amerikan mutfak ben hiç kullanmadım öyle bi ev heveslendim :52::52:
ama benımda kafama takılan yönleri oldu canım :26:
acaba yemeklerin kokusu cok rahatsız edermi bilemedim ben onu :9:
neyse diğer evleri de degerlendiricez artık :16:

tatlım dediğim gibi içine sinmesi önemli ama ben pek sevmiyorum artık sıkıldım bundan:27::27: ama koku falan oluyo illaki ve bizim mutfak aşırı büyük. 3. katta oturuyoruz bu katı babam yaptırırken kendi kafasına göre yaptı o yüzden büyük oldu bizim amerikan mutfağı. yanında balkon olmasına rağmen koku oluyor. ha kokuya sen alışıyorsun ama dışardan misafir gelince hemen farkediyor özellikle kışın. bi de patavatsızsa üff yemek kokuyo odanız diyor. kardeşimin arkadaşı gelmişti kışın böyle dedi boğacaktım nerdeyse :27::27:
mesela babam sinir oluyo haber izlerken bulaşığın gürültüsüne. hadi bundan bi şey olmaz kocan da sen de çalışıyosunuz ev işi müşterek o yatarken sen yalnız iş yapacak değilsin. o yüzden sesten rahatsız olma şansı yok yardım etsin örtmenime:27::27:

bi diğer canımı sıkan yanı ilk dediğim şey misafirin seni gözleriyle devamlı takip etmesi. tezgah full temiz olmalı öyle aman kalsın sabah yıkarım demek olmuyo çat kapı yakalanırsın mazallah:27::27: yine bak derim başka evlere içine başkası sinmezse bunu tutarsınız. başta hoş görünüyo göze modern geliyo ama sonra sonra sıkılmaya başladım ben:31:

inşAllah canımmmm
hadi bakalım haberlerini beklicez:16:

saol canım benim:54: sen nasılsın kuzum okudum bayramda görüşemiyomuşsunuz:26: ama sana da kızdım azıcık 2 gün 2 gündür kız valla biz günübirlik görüşürdük bazen ona bile razı olurdum. geçireceğimiz birkaç saat bana yeterdi. aslında yetmezdi ama hiç yoktan iyidir mantığındaydım:16::16: ne günlerdi yaa valla nerden nereye diyorum bazen. kaçak göçek görüşmeler mi dersin telefonuma el koymalar mı dersin pihuvv yılmadım yıkılmadım aşkımı aldım:16::16: sen de öyle yapacaksın bebek sana güveniyorum :34:

saol canım benim:54: sen nasılsın kuzum okudum bayramda görüşemiyomuşsunuz:26: ama sana da kızdım azıcık 2 gün 2 gündür kız valla biz günübirlik görüşürdük bazen ona bile razı olurdum. geçireceğimiz birkaç saat bana yeterdi. aslında yetmezdi ama hiç yoktan iyidir mantığındaydım:16::16: ne günlerdi yaa valla nerden nereye diyorum bazen. kaçak göçek görüşmeler mi dersin telefonuma el koymalar mı dersin pihuvv yılmadım yıkılmadım aşkımı aldım:16::16: sen de öyle yapacaksın bebek sana güveniyorum :34:
ya canım ben orda ona sitem etmek amacıyla öyle dedim zaten
yoksa ne günler bilirim sabah 7 de istanbuldaydım aynı günün akşamı 7 de otobüse bindim geri dönüş için 12 saat görüştük sadece
böyle birşey olsa yinede şükrederim ama bankaya girerken vaatte bulundu benim sirinim bu yüzden
işte yok artık daha kolay olcak benim istanbula gelmem hatta yazın gider uzun tatil yaparız fln
şimdi iki günü ayarlayamadı oysaki artık sorun olmicak buluşmamız diyodu
hatta bahsetmiştim bayramda ailecek istanbula gelme ihtimalleri vardı bizde görüşecektik bayramda
annemler gelmesede ben gelirim bişe olmaz demişti
şimdi ağzını aradım dedim 2 gün çok az zaten bayramda ailende izin vermez dedim hııı evet aynenn dedi bana
:53::53:
nekadar ikili oynuyor gıcık oldum ama ses etmedim kii 9 gün tatilde 2 gün az diyince o da bana katıldı evet dedi
ağzını yokluyorum beyfendinin haberi bile yok ama sesimi çıkarmicam okul bi başlasın derslerini ayarlada gel diyecek elbet:51::51:

ya canım ben orda ona sitem etmek amacıyla öyle dedim zaten
yoksa ne günler bilirim sabah 7 de istanbuldaydım aynı günün akşamı 7 de otobüse bindim geri dönüş için 12 saat görüştük sadece
böyle birşey olsa yinede şükrederim ama bankaya girerken vaatte bulundu benim sirinim bu yüzden
işte yok artık daha kolay olcak benim istanbula gelmem hatta yazın gider uzun tatil yaparız fln
şimdi iki günü ayarlayamadı oysaki artık sorun olmicak buluşmamız diyodu
hatta bahsetmiştim bayramda ailecek istanbula gelme ihtimalleri vardı bizde görüşecektik bayramda
annemler gelmesede ben gelirim bişe olmaz demişti
şimdi ağzını aradım dedim 2 gün çok az zaten bayramda ailende izin vermez dedim hııı evet aynenn dedi bana
:53::53:
nekadar ikili oynuyor gıcık oldum ama ses etmedim kii 9 gün tatilde 2 gün az diyince o da bana katıldı evet dedi
ağzını yokluyorum beyfendinin haberi bile yok ama sesimi çıkarmicam okul bi başlasın derslerini ayarlada gel diyecek elbet:51::51:
ayıp etmiş eğer ciddiyse sana bi sürpriz falan yapıyo olabilir mi acaba? gerçi öyle kolay değil ki sonuçta istanbula gidince ha diyince çıkamaz karşına senin de gelmen zaman alacak:26: ahh şu erkekler yok mu. en sinir olduğum şey bi söz söylendi mi yerine getirilsin sonra hayallerim yıkılıyo resmen:15: bizde de mesela terminaldeyiz ben ağlıyorum otobüs gelicek alıcak sevgilimi başlardı şu zaman gelicem söz, üzülme falan der gün verirdi sonra o gün geldiğinde gelemezdi görüşme günümüz ertelenirdi daha beter üzülürdüm.
bence boşver nabız yoklmayı kuzum belliki çok özledin boşver gururu falan söyle açık açık iki gün iki gündür gel görüşek:21::21: sarılın koklaşın enerji depolayın:38:

tam şuanda provadasın tospaammmm:16::16:
aynen öyle bebeğim:16: gelinliğim harikaydı tam istediğim gibi oldu yalnız bi provası daha olacak kol kısmında pek rahat edemedim koltuk altımdan biraz açıcak onun dışında işte bu dedim :16::16: gelinliğimi satın aldığım adamın nişanlısı kuaförmüş tesadüf oradaydı aldı beni prova odasına oturttu sandalyeye başladı saçımı yapmaya:27::27: bana fikir vermesi açısından bi model yapmak istiyorum dedi gelinliğinle bütünleşecek dedi. hakikaten de bayıldım keşke istanbulda olsaydın dedim kesin senin yanına gelirdim saçımı yaptırmak için:27::27: duvağımı da öyle bi taktı ki daha böyle bi gelin başı görmedim valla ben eğer istanbulda bu modeli yapabilecek birini bulursam güzel bi gelin olacam:27::27: sonra çiçeğimi, tacımı falan seçtim:16: piskomm gelinliği çıkarasım gelmedi valla:16::16:

ayıp etmiş eğer ciddiyse sana bi sürpriz falan yapıyo olabilir mi acaba? gerçi öyle kolay değil ki sonuçta istanbula gidince ha diyince çıkamaz karşına senin de gelmen zaman alacak:26: ahh şu erkekler yok mu. en sinir olduğum şey bi söz söylendi mi yerine getirilsin sonra hayallerim yıkılıyo resmen:15: bizde de mesela terminaldeyiz ben ağlıyorum otobüs gelicek alıcak sevgilimi başlardı şu zaman gelicem söz, üzülme falan der gün verirdi sonra o gün geldiğinde gelemezdi görüşme günümüz ertelenirdi daha beter üzülürdüm.
bence boşver nabız yoklmayı kuzum belliki çok özledin boşver gururu falan söyle açık açık iki gün iki gündür gel görüşek:21::21: sarılın koklaşın enerji depolayın:38:

aynen öyle bebeğim:16: gelinliğim harikaydı tam istediğim gibi oldu yalnız bi provası daha olacak kol kısmında pek rahat edemedim koltuk altımdan biraz açıcak onun dışında işte bu dedim :16::16: gelinliğimi satın aldığım adamın nişanlısı kuaförmüş tesadüf oradaydı aldı beni prova odasına oturttu sandalyeye başladı saçımı yapmaya:27::27: bana fikir vermesi açısından bi model yapmak istiyorum dedi gelinliğinle bütünleşecek dedi. hakikaten de bayıldım keşke istanbulda olsaydın dedim kesin senin yanına gelirdim saçımı yaptırmak için:27::27: duvağımı da öyle bi taktı ki daha böyle bi gelin başı görmedim valla ben eğer istanbulda bu modeli yapabilecek birini bulursam güzel bi gelin olacam:27::27: sonra çiçeğimi, tacımı falan seçtim:16: piskomm gelinliği çıkarasım gelmedi valla:16::16:

canım süpriz yaptığını düşünmüyorum zaten yanıma gelme imkanı yok aramızda ayarlayıpta buluşuyoruz
o iki gün olayı kapandı zaten bayrama denk geliyor ve ben ağzını yoklayınca evet gelemem izin vermezler dedi:31:
yeni seferler açılcakmış onları takip etçem dedi bakalım ne çıkçak bankadan izin de alamaz daha bir yılı dolmadı:59::59:
kaldım böyle ortada vaatte bulunmasa bukadar canım yanmicaktı belki:19::19: sen üzülme diye demiştir kuzum öyle
benimkinin olayı tamamen farklı

çok sevindim canım senin adınaa içine sinmiş herşey çok güzelll bir gelin olacaksın zaten olay saçta değil:34:
peki bu kadını istanbula götürme imkanın yok mu hani fotocular nerde olsan geliyolar ya bu da gelsin işte mesela
istanbulda kime yaptıracaksın hiç araştırdın mı yada direk gidip konuştun mu

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

[/FONT][/FONT]
canım süpriz yaptığını düşünmüyorum zaten yanıma gelme imkanı yok aramızda ayarlayıpta buluşuyoruz
o iki gün olayı kapandı zaten bayrama denk geliyor ve ben ağzını yoklayınca evet gelemem izin vermezler dedi:31:
yeni seferler açılcakmış onları takip etçem dedi bakalım ne çıkçak bankadan izin de alamaz daha bir yılı dolmadı:59::59:
kaldım böyle ortada vaatte bulunmasa bukadar canım yanmicaktı belki:19::19: sen üzülme diye demiştir kuzum öyle
benimkinin olayı tamamen farklı

çok sevindim canım senin adınaa içine sinmiş herşey çok güzelll bir gelin olacaksın zaten olay saçta değil:34:
peki bu kadını istanbula götürme imkanın yok mu hani fotocular nerde olsan geliyolar ya bu da gelsin işte mesela
istanbulda kime yaptıracaksın hiç araştırdın mı yada direk gidip konuştun mu

inşallah yeni açılacak seferlerden kendine bilet alır ve piskocuğumu mutlu eder :54: bankada izni kimden alıyosa onla arasını iyi tutsun belki idare eder he:23::23:

teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına inşallah tez vakitte sen de tat bu heyecanı, mutluluğu :16: maalesef öyle bi şansım yok canım kızı götürmek hayal :26: aslına bakarsan hiç kuaför araştırmasına girmedim:26::26: şimdi sen öyle diyince baya bi tereddüt ettim ama kime sorcam ki bilmiyorum nişanlımın ailesi komple tesettürlü ne dicem bildiğiniz iyi kuaför var mı? benim başka bi çare bulmam lazım buna:18: akşam bi konuşayım nişanlımla o ne dicek bakalım, pek umutlu değilim ondan ama neyse:ssz: aaa istanbulda bi aile dostumuz var, o benle yaşıt 2 sene önce evlendi ona bi sorarım:23::23: gerçi başka bi semtte oturuyo ama illaki biliyodur.
bu arada ben bugün bi de ayakkabımı aldım. çok hoş ama yüksek topuklulara alışmak için evde giyip dolaşıyorum tıngır mıngır:27::27:

Son düzenleme:
nazarım bugün çeyiz düzüyo ne güzel:16::16:
morincim tatillerde sevgilisiyle pansiyondan pansiyona kesişiyodur:27::27:
eylülom zati hastanede, inşallah sonuçlar iyi çıkıcak:34:
lunnam ahh lunnam o pek boşlar oldu bizleri, gerçi o da nişan telaşında haklı:21::21:
piskom uyudu heralde:1::1:
pembişimmmmmmm ev bakıyo kiiiiii:16::16:
ve diğer canlar yalnız bıraktınız beni gelin daaaaa accık konuşalım:29::29:

inşallah yeni açılacak seferlerden kendine bilet alır ve piskocuğumu mutlu eder :54: bankada izni kimden alıyosa onla arasını iyi tutsun belki idare eder he:23::23:

teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına inşallah tez vakitte sen de tat bu heyecanı, mutluluğu :16: maalesef öyle bi şansım yok canım kızı götürmek hayal :26: aslına bakarsan hiç kuaför araştırmasına girmedim:26::26: şimdi sen öyle diyince baya bi tereddüt ettim ama kime sorcam ki bilmiyorum nişanlımın ailesi komple tesettürlü ne dicem bildiğiniz iyi kuaför var mı? benim başka bi çare bulmam lazım buna:18: akşam bi konuşayım nişanlımla o ne dicek bakalım, pek umutlu değilim ondan ama neyse:ssz: aaa istanbulda bi aile dostumuz var, o benle yaşıt 2 sene önce evlendi ona bi sorarım:23::23: gerçi başka bi semtte oturuyo ama illaki biliyodur.
bu arada ben bugün bi de ayakkabımı aldım. çok hoş ama yüksek topuklulara alışmak için evde giyip dolaşıyorum tıngır mıngır:27::27:
canim bakalim işte kısmet başka bi tarihte var aklımda ama bugün hiç konuşamadık
sözde tüm gün skypede olcaktı babası misafir çağırmış çay yaptım hizmet ettim diyor bende afiyet olsun dedim sustum
sabah 11 den beri devam ediyor böyle:31::31::31:
bu seferde yine ayarlayamam derse artık karışmicam dicem hiç gelme direk seneye görüşelim:19:

canım öyle körü körüne gitmek olur mu hiç
insanlar saçının makyajının provasını bile yapıyor
hiç olmadı internetten bak araştır illaki birşey çıkar bi fikrin olsun en azından

lunnam ahh lunnam o pek boşlar oldu bizleri, gerçi o da nişan telaşında haklı:21::21:
geldim canım geldimmm
markete gidip tekrar gelcem amaa
dondurma çikolata profiterol alıp keyif çatıcam benimki çaylaaaaarrr diye dolansın evinde hıhh

evetttt yarın kesin kararımı veriyorum allahın izniyle ev için :16:
sonra da gidip karar verdiğim mobilyalarımı eve getirecekleri günü belirlicez aynı gün beyaz esyalarımda gelip kurulacaklar :32:
ayyy herşey cok güzel olacak aşk yuvamızda yuppiiiiii:52::52::52:

Back
X