- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Sonunda evin yolunu buldun mu la![]()
Evdeyim zaten 1 haftadır sadece buraya girmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda evin yolunu buldun mu la![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbu hafta son çok duygulanıyorum bi bakıyorum gözyaşlarım akmış gitmiş
evim yurdum hayatım komple değişiyo artık, bi yanım hüzünleniyo bi yanım çocuk gibi şen, mutlu. yıllardır hayalini kurduğumuz dileğimiz gerçekleşiyo. keşke aynı şehirde olsaydım ailemle
ama işte yardan da geçilmiyo her şeye rağmen onunla olmak güzel
![]()
Yârdan geçilir mi hiç kuzum öyle duygular hissetmen normal tabiki
Çook güzel günler seni bekliyor inşallah
yarim olmasaydı zaten ailemi bırakıp gitmem mümkün değildi. öyle çok seviyorum ki onu, mutlu olacağımıza inanıyorum. rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin yeter ben alışırım her şeye boynuna sarılıp kokusunu çektikçe içime unuturum her şeyiayın 10 nunda kınam olacak 11 inde burdan hep beraber gidecez. bu iyi olacak tek başıma çıkıp gitsem daha çok üzülürdüm
![]()
oyy canım benim rabbim inşallah o günleride gösterecek sana da gün sayıcaz inşallah!2 günün sonunda sevdiğine sarılıp uyuyabilceksin kuzum sabır biraz
Allah'ım bana da nasip etsin inşallahh
İmreniyorum...
Rabbim yuvanızın neşesini eksik etmesin tatlım
slm kızlar nasılsınızzz bayadır giremiyorum ne var ne yok
oyy canım benim rabbim inşallah o günleride gösterecek sana da gün sayıcaz inşallahkız ben sizin illişkiyi hiç bilmiyorum he
iyi gidiyo mu her şey? ayakkabının altına senin de adını yazıyim ister misin
canım ben de düğün telaşı var işte ama çok şükür ki büyük uğraştıcı şeyler bitti. gelinliğimi bile teslim aldımsana bi şey sorucam ayakkabının altına hangi kalemle isim yazmıştın
isimleri şimdiden yazıyim ki düğün telaşında kaynamasın diyorum
![]()
teşekkür ederim canım benim. ben de öyle yazıyım o zamanyavrum inşallah herşey istediğin gibi olur. valla ben tükenmez kalem ile yazmıştım
Kendi kendime günaydın o zamansa.![]()
Selam kızlarrr off heyecan dorukta valla.Çok az kaldı nasıl gidiyor ne var ne yok bakalım![]()
teşekkür ederim canım benim. ben de öyle yazıyım o zaman
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz seni hiç kendinle bırakır mıyımgeldim ki
![]()
o heyecandan bende de bol bol mevcut
ama kuaför telaşım başladııııııııııııı:18::18: başka şehirdeyim ya daha sıkıntılı benim için
hoşgeldiin çiçeğimm
ceyiz n zmn gtcek
kuzum ben çeyizimi kısım kısım göndermiştim ama bi o kadarı daha var burda gitmeyi bekleyenönümüzdeki hafta salı günü kv.ler geliyo gelin almaya
işte o zaman götürücez kalan çeyizimi. salı günü kınamı yapıcaz 11 inde yani çarşamba günü gidicez istanbula. şimdi evimizin eşyaları geliyo bi tek salon takımımız daha gelmedi. benim çeyiz kolilerde duruyor. 12 sinde kendi evime gidicez ve çeyizi açıp yerleştiricez
yavrum sen deneyimlisin anlat bakim nasıl oldu ablanınki zor mu ne kadar sürdü
![]()
selam kızlar![]()
Aleyküm selam sevgi melesi.
Hangi rüzgar attı seni.
ben sana sevgi melesini gösterirdim de şimdik gösteremiyorum
valla beni öyle kuvvetli bir rüzgar attı ki sorma artık aranızdayım tabisii hala bana yer varsa![]()
sana neden kızgın olduğumu,neden irtibatı kopardğımı hatırlamıyorum:44: unutmuşum.
sorun yok. herkese yer var
anlat bakalım
hakikat miio zaman hiç hatırlama boşver
çünküm bende hatırlamıyomm
o zaman geliyorum geldimmm şıpp
ne anlatım boncuklu nazarım :) dur la kısaca anlatım da bende soruyum
hayat bir şekilde devam ediyor su an çalışıyorum işteyimaynı hayatım iyi gidiyor diyelim toparladım kendimi baya bir bu iş bana cok iyi geldi sonra büle işte 1 yaş daha yaşlandım
sen neler yapıyorsun
çalışıyon mu hala evlenecen mi sen gelin mi edecez senii:26::26: