• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bizim kurabiyeler tam bi fiyaskoydu, iyi bari sizinki olmuş :27:

aramız çok iyi , bu ara biraz ihmal ettim düğün dolayısıyla, isyan etti dün :1:

kızz benim hediyem nasıl beğenmedin miii :63: hımmm biizimde yaparken bir kaç tane kırıldı ama kurabiyeler artmıştı zatiii :27:

iyi iyi maşallah :nazar: ee haklı tabii ama düğün bitti ona yoğunlaşırsın şimdi :1:

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağolun kızlarr 1 hafta biraz rahatsızdım izindeydim , hormon testi sonuçlaırmı aldım çok kötü bir şey çıkmadı ama doktor ilaç verdi hasta olmak için 6 ay o ilacı içmem gerekiyormuş ama doğm kontrl hapı değilmiş sadece düzenleyici bir ilaçmış:31: doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum :ssz::ssz: bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş ama çok korkulacak bir şey değil sadece ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi işte kızlarrr :ssz::ssz:

pembegelin , tospaaa gözünüz aydınnn çok az kalmışşş :3: çok mutlu olun inşallahh herşey mükemmel olsun :nazar: tüm güzellikler sizinle olsunnnn :54::16::16:
Lunnaa nişanlanmışsın kuzummm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin :nazar: gelin olduğun günleri de burda görürüz inşallahh :54::16: darısı başımızaa ben pissko nazar lady ve morinciminn :nazar:

Canım çok geçmiş olsun korkulcak bişi yokmuş bak :29:

Eveeeet darısı bize inşallah görürüz birbirimizin o heyecanlarını kızzlaaaar bu elbise bu saç mı telaşını :17:

canım benımmm sana boll basarılar dualarımız senınle ınsallah alnının akıyla atlatırsın hıc korkma. sen calıs mukafatını alırsın zaten..hıcbırseyı kafana takma

benım tatılım gercekten cok guzel gectı hayatımın en guzel tatılıydı canım sevgılımle ılk defa bukadar cok vakıt gecırdık. ve bırbırımızı bırcok konuda cok daha ıyı anladık ettık.bol bol konustuk bol bol yüzdük kızlar falanda vardı gırgır makara derken geçti 5 gün ya çok güzeldi çokkkkkkkkkk:16::16::16:

Kuuuzuuum tatillere gittin geldin mi ohh ne güzel çok sevndm birbirinizi anlayabilmenize :16:

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:10:

Düğünümüzü yaptık. :123:

Bende diyorum nazar hiçbu kdar girmemezlik yapmazdı aklıma geldi aslında düğünnn :1:
Bnde istiyorum foto yaaaaaaaaaaaaaaaa :19:
Göremeyrum beeen facede yoğum :27::27:

Canım çok geçmiş olsun korkulcak bişi yokmuş bak :29:

Eveeeet darısı bize inşallah görürüz birbirimizin o heyecanlarını kızzlaaaar bu elbise bu saç mı telaşını :17:

Kuuuzuuum tatillere gittin geldin mi ohh ne güzel çok sevndm birbirinizi anlayabilmenize :16:

Bende diyorum nazar hiçbu kdar girmemezlik yapmazdı aklıma geldi aslında düğünnn :1:
Bnde istiyorum foto yaaaaaaaaaaaaaaaa :19:
Göremeyrum beeen facede yoğum :27::27:

sağol canımm çok şükür ciddi bişey yokk :21:
inşallah yaaa aminnnn bende çok istiyorummm görmeyiiii :16::16:

Ne güzell oluuur

Ama daha çook var o günlere kendim için diyorum :97::97::97:

benimde öyle kuzumm ama bu kışı bir atlatsak sevdiğimin okulu bitecek ve şekillenmeye başlıycak bazı şeyler inşallah :16::16:

bu sene biter miii diyorum ama bakıyorum ne çabuk 2. senemiz olmuşş bir yandan daa :ssz::ssz:

benimde öyle kuzumm ama bu kışı bir atlatsak sevdiğimin okulu bitecek ve şekillenmeye başlıycak bazı şeyler inşallah :16::16:

bu sene biter miii diyorum ama bakıyorum ne çabuk 2. senemiz olmuşş bir yandan daa :ssz::ssz:

Öyle tabi canım ya belli bi sayı olsa sayılı gün çabuk geçer ama herşey belirsiz işte insanı huzursuz eden de o ne zaman olcak ne zmn olcak diye dşünmek :31:

Öyle tabi canım ya belli bi sayı olsa sayılı gün çabuk geçer ama herşey belirsiz işte insanı huzursuz eden de o ne zaman olcak ne zmn olcak diye dşünmek :31:

öyle valla canım bende kendimi bu kışın bitmesi olarak şartlandırdım önümüzdeki yaz gelsin de bakıcaz artık nasipse :31:
dün bebek mevlütüne gittik imrendim yine çook bir de akrabamızın oğlunun sözlüsü de ordaydı işte gelinim gelinim diye tanıştırdı kadın herkesle ayy bir kıskandımm :1: anneme diyorum bak bende sözlü olsaydım beni de kv böyle tanıştırırdıııı :63::27:

öyle valla canım bende kendimi bu kışın bitmesi olarak şartlandırdım önümüzdeki yaz gelsin de bakıcaz artık nasipse :31:
dün bebek mevlütüne gittik imrendim yine çook bir de akrabamızın oğlunun sözlüsü de ordaydı işte gelinim gelinim diye tanıştırdı kadın herkesle ayy bir kıskandımm :1: anneme diyorum bak bende sözlü olsaydım beni de kv böyle tanıştırırdıııı :63::27:

:1::1::1::1: Ayyy çok imreniyo insan yaaa
Kırılcaz kv yanında artık ivit innicim diye diye :27::27::27::27::27:

:1::1::1::1: Ayyy çok imreniyo insan yaaa
Kırılcaz kv yanında artık ivit innicim diye diye :27::27::27::27::27:

aahhh sorma yaaa :1::1: bende öyle olurum kesinnnn :23:

bir de herkes maşallah pek güzelmiş , ay maşallah pek efendi , ayy bilmem ne diye diye :23: bende dedim güzel olmasa ne olacak beenen beğenmiş :1:

C

:27::27:

evet bebeğimmm gittim geldim oda peşimizden geldi yalnız bırakmadı bizi oralarda ilk kızmıştım ne diye geliyor vs diye ama sonradan kafama yattı ve döndüğümdede iyiki gelmiş diyordum :16:
sende bitirmişsin tatili başlıyor maraton hadi bakalım şimdide okul yüzünden az uğrarsın buralara............
ayrıcaaaa sevgilinle fotoğrafını koymuşsun bikaçgün önce gözümden kaçtı sanmaaa ben seni gördüm ama sizi görmedimmm :19::27:

aahhh sorma yaaa :1::1: bende öyle olurum kesinnnn :23:

bir de herkes maşallah pek güzelmiş , ay maşallah pek efendi , ayy bilmem ne diye diye :23: bende dedim güzel olmasa ne olacak beenen beğenmiş :1:

Hee yani işte utandırcaz diye söylüyolar bakalm utancak mı diye :27::27:
Hain domdomlar :27::27:

kızlar bu arada kırmızı evlendi çok güzel bir gelin olduuu . söylemişmiydik :16:
balayındalar şuanda sanırım :27:

Kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz daha az önce senin yorumları okurken kırmızı naptı acaba diye aklımdan geçirdim soriyim morinciye gelnce dedim Allah seni içine doğmuş gibi :9::9::9:

Kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz daha az önce senin yorumları okurken kırmızı naptı acaba diye aklımdan geçirdim soriyim morinciye gelnce dedim Allah seni içine doğmuş gibi :9::9::9:

ehehe kalbimmi temiz benim ne :17::27::27:
ya çok çok çok güzel olmuş bi görsen balayısıda bitsin evine yerleşsin aramızda olacak bi albüm yapar artık bizim için burada :16:

ehehe kalbimmi temiz benim ne :17::27::27:
ya çok çok çok güzel olmuş bi görsen balayısıda bitsin evine yerleşsin aramızda olacak bi albüm yapar artık bizim için burada :16:

Ayy merak ettim faceye mi koymuş :1:
Eveeet aramıza dönsün artık bee özletti iyice kendni :19:
Çekicem kulağını bi gelsin de :35:

ihihihi bende utanmış gibi yaparımm :17::17::1:
aaa 3 kalbim olmuş olleeyy:16::16::16:

tiii allah senii benimde 4 yaaa :82: :52:

kırmızı evlenmiş dimekk allah mutluu etsinn darısı başımıza inşallahhhh :16::16:

Back
X