- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
beğen butonu kalkmışmı ne olmuş ya bende gözükmüyor :26::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy merak ettim faceye mi koymuş
Eveeet aramıza dönsün artık bee özletti iyice kendni
Çekicem kulağını bi gelsin de![]()
beğen butonu kalkmışmı ne olmuş ya bende gözükmüyor :26::44::44:
ihihihi bende utanmış gibi yaparımm
tiii allah senii benimde 4 yaaa :82:
kırmızı evlenmiş dimekk allah mutluu etsinn darısı başımıza inşallahhhh![]()
canımm çok geçmiş olsun bak çok şükür çaresiz bi şey değilmiş 4-5 kiloyu da dert etme morincimin dediği gibi accık şeker ekmek ve asitli içecekleri abur cuburu kestin mi verirsin.
Sağolun kızlarr 1 hafta biraz rahatsızdım izindeydim , hormon testi sonuçlaırmı aldım çok kötü bir şey çıkmadı ama doktor ilaç verdi hasta olmak için 6 ay o ilacı içmem gerekiyormuş ama doğm kontrl hapı değilmiş sadece düzenleyici bir ilaçmışdoktor 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum
bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş ama çok korkulacak bir şey değil sadece ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi işte kızlarrr
pembegelin , tospaaa gözünüz aydınnn çok az kalmışşşçok mutlu olun inşallahh herşey mükemmel olsun
tüm güzellikler sizinle olsunnnn
Lunnaa nişanlanmışsın kuzummm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsingelin olduğun günleri de burda görürüz inşallahh
darısı başımızaa ben pissko nazar lady ve morinciminn
Günaydın Kızlarrrr Ben Geldimmmm![]()
incimmmmmmmm incimmmm morincimmmmmtospaaaanın gelinliğini gördünüzmüüüüüüüüüü
merak ediyorum bennnn :26:![]()
piskom allah zihin açıklığı versin canını sıkma inşallah vericeksin o sınavı sadece çalış kötü düşünme tatlımSelam kizlaarrr....
Yine sinav stresi sardi beni(
Persembe sinavim var gecemicem diye cooookk korkuyorumm(((
Dua edin bana olur muu ;((
Eylul sevindim canim ciddi birsey olmamasina
zaten kendi kendini doldurusa getirmistin nerdeyse bak sonuclar guzel cikti
Morincim sende hos geldin canim
tatil mukemmel gecmis neler oldu neler kim bilir
vee benim pc nin sarji.bozuldu o yuzden yazilarim boyle telefondan giriyorum
daha tamire vermedim sarji icimden gelmiyo ugrasmak sadece bu.sinavi atlatmak iztiyorummm((
Çalışma varmış iyileştirme yapıyolarmış bakalım daha güzel bi şekilde gelir inş![]()
canımm çok geçmiş olsun bak çok şükür çaresiz bi şey değilmiş 4-5 kiloyu da dert etme morincimin dediği gibi accık şeker ekmek ve asitli içecekleri abur cuburu kestin mi verirsin.
incimmmmmmmm incimmmm morincimmmmmgelinliğimi kimse görmedi daha düğünden sonra göstericem artık kuzum kaç gündür koştur koştur bitmiyoooooo:18::18: yarın benim kına gecemmmmmmmmmmm
![]()
piskom allah zihin açıklığı versin canını sıkma inşallah vericeksin o sınavı sadece çalış kötü düşünme tatlım![]()
yok bebeğim whatsapa profil fotosu koymuş oradan gördüm bende bizde düğün olduğundan beri pek görüşemedik daha
ama oradada belli zaten nekadar güzel olduğu :)
az kaldı inşallah aramıza temelli dönmesine![]()
ahh aah amin cnaım inşallah
bende aranıza kızlaaar ben nişanlandımmmm diye gelmek istiyorumki birgün![]()
he ondannnnnnnnnn
bazı yazılar yamuk yumuk gözüküyor bende bi acayip bende diyorum noluyor... neyse güzelleşsin bakalım kk mız![]()
Gelsin de yapar albümü bize
Bende bendee nişan tarihimiiz belli olduuuuuu diyip burda gün saymak istiyorum ya
İçelim güzelleşelim![]()
Amaaa su içelim![]()
gelecek gelecek o günler gelecek inşallah :26:
bencede su içelimsu güzelleştirir zaten ki
![]()
Öyle diyorum ama hiçte içmem su günde 1 bardak belki
Erken yaşlanıp porsicem ben![]()
YAA CİDDİMİSİN SENNNNNNNNNNNNN
ama çok zararlı vücuduna yazık biranda çöküverirsin valla. hoş minnacık pııtrcık birşeysin öyle biranda çökermisin bilemedim ama böbrek sorunları falan yaşarsın ileriki dönemlerde hemde su cildi güzelleştirir çokta sağlıklıdır yani içmeye çalış kuzum günde bir bardakta neymiş susamasanda iç sen bak demedi deme sonra![]()
Valla doğru diyosun canım yanıma küçük bi sürahi koyıyım gördükçe içesim gelir belki![]()
aynen canım ben öyle yapıyorum... gördükçede içesim geliyor
yine gitti herkesler bu arada..... hadi kış gelsinde şuralar şenlensin
bende çıkıyorum kuzum yarın görüşürüz öpüyorum çok çok
Günaydın canlarımmm ben geldim![]()
hoşgeldinn kuzummm napıyosunnn :13: ben nişan konularını hiç bilmiyorum seninnn![]()
İyiyim tatlım sen napıyosun çok geçmiş olsun bu arada. Nişanı ben bile bilmiyodum zaten kuzum 2 günde karar verildi oldu bitti herşeyÇokta güzel oldu
![]()