• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

faydaları bunlarrr ;

Özellikle soğuk algınlığı vakalarında, bak tam sana uyan kısmıııı :32:
Grip nezle gibi viral hastalıklarda,
Üst solunum yolları hastalıklarında,
Vücudun savunma sisteminin güçlendirilmesinde,
Ağrılı durumlarda,
İltihaplı hastalıklarda(artrit ve iltihaplı durumlarda)
Yılan, akrep vb böcek sokmalarında
Deride meydana gelen alerjik durumlarda.
Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde.

:9: hımm o zamann anca sen anneni ikna edicen o da babanı ikna edicekk :ssz:
Olsun, gene de içmem :27:

ben yapardım ama o sen bana dolaylı da olsa evde kalmış demeden önceydi :19::33:
Aşk olsun, aç koynunu seninki konsun. :27:
ya banane isteriiiiiiimm:84:

sormaa bir taraftan da aklı burdadırrr :1: :38:

kızz sana sayfalarca faydalarını yazdım yaa :24:
gördümm. işime yaramazz aahahahah :27:
ailemin gönlünü şuan değil de zamanla yapıcam artık beklemek te sıkıyo görüşüyoruz gören olur korkusu var :18:
bakalım nolcak ya işim şükür güzel onun da durumu iyi yaşım da çok küçük sayılmaz hani canm çıtırlar artık 18likler :9:
sende inşallah biran önce sevdicegine kavusursun canm ...

Yo gayyette çtırsın. sen bide 18 gibisindir zaten tahminimce :23:
Amin tatlım inşallah inşallah

En güzel yaşım 19'du.

Gerçi şimdiki yaşımda iyi. Bende büyümek istemiyorum ama sanırım gün be gün yaşlanıyoruz. Diyorum ya 26 bile bana geç geliyo :52:

Ay ben sana şeyi sorcaktım bak.
Sen açık mısın kapalı mısın şimdi :27:

bu arada benımde en guzel yaşım 19 du :16:

iyii o zaman seninkini de ben içerim ver bakyımm :7: :1:

ailemin gönlünü şuan değil de zamanla yapıcam artık beklemek te sıkıyo görüşüyoruz gören olur korkusu var :18:
bakalım nolcak ya işim şükür güzel onun da durumu iyi yaşım da çok küçük sayılmaz hani canm çıtırlar artık 18likler :9:
sende inşallah biran önce sevdicegine kavusursun canm ...

zamanla herşey olur canım
bizim burada lunna dye bir arkadaşımız var onuda ailesi asla istemiyordu daha gecen ay ayrılıyorlardı teselli veriyorduk ne olacak böyle diye üzülüyorduk ama şuanda nişanlılar gecen hafta nişan yaptılar jet hızı ile...
gerçekten iki kişi birbirini çok fazla seviyorsa herşey oluyor herkeste ikna oluyor mutlaka :34::34:

evet bende kendimi hiç 25 gibi bile göremiyorum hala :1:
açığım bebeğim... yaa ilk bankaya gelip giderken açıktım sonra haftasonları kapalıydım amma o şekilde çok daraldım ve tamamen kapanan kadar başörtü takmamaya karar verdim.. yani öyle eskisi gibi çok açık vs giyinmiyorum mutasıp giyiniyorum ama başörtü takmıyorum işteee:26:
bakalım yeni anayasa ile beraber başörtü yasağının kalkmasını bekliyorum :26: :((

Alalala diyorum ben bu kızın kapalı fotolarını görmüştüm ilk baştan.

Sonraki fotolarında hep başın açıkta ondan sordum yevrum.

Sana sertabın şarkısnı armağan edyrum: Öylede güzelllllllllllllllllllllllllllll böylede güzeeeeeeelllllll:27::27:

heh başkalarına 18 gibisindir de bana evde kalmış de hıh :19::27::27:

bilmiyorum şuanda süt içiyorum bekle bitsin ondan sonra düşünürüz ozamana kadar belki unuturum:)

ladymarmelad 12sine kdar ceza almış gece açtığı konuyu da silmişler 12sinde bitiyomuş cezası haber vermemı istedi. nazar sende facene msja bakıcakmışsın :9:

Alalala diyorum ben bu kızın kapalı fotolarını görmüştüm ilk baştan.

Sonraki fotolarında hep başın açıkta ondan sordum yevrum.

Sana sertabın şarkısnı armağan edyrum: Öylede güzelllllllllllllllllllllllllllll böylede güzeeeeeeelllllll:27::27:

ya evet :/
8 ay kadar kapalı kaldım... halada çok istiyorum o halime geri dönmeyi ama burada kapının önünce açıp kapatmak ağır geliyor nefsime yine hata bende :26: .... Rabbim affetsin inşallah çok kızıyorum kendime zaten bu konuda çeken nasıl çekiyor diye:26:

sağol bebeğim o senin güzelliğin bikere :)

heh başkalarına 18 gibisindir de bana evde kalmış de hıh :19::27::27:

bilmiyorum şuanda süt içiyorum bekle bitsin ondan sonra düşünürüz ozamana kadar belki unuturum:)
ya ya yaaa:17:

affedildim miğ

ladymarmelad 12sine kdar ceza almış gece açtığı konuyu da silmişler 12sinde bitiyomuş cezası haber vermemı istedi. nazar sende facene msja bakıcakmışsın :9:
Tşekkürler esha :3:
ya evet :/
8 ay kadar kapalı kaldım... halada çok istiyorum o halime geri dönmeyi ama burada kapının önünce açıp kapatmak ağır geliyor nefsime yine hata bende :26: .... Rabbim affetsin inşallah çok kızıyorum kendime zaten bu konuda çeken nasıl çekiyor diye:26:

sağol bebeğim o senin güzelliğin bikere :)

hehe:16:
tamam ozaman bu güzel şarkın için sana bir necafe yapayım ozaman . içte uykun tamamen açılsın bibiğim :34::16:
Ben sende o potansiyeli görüyorum, ki pişmanlıkta var yakında kapanırsın ki sen, kapalılık derken bi başımız acık zaten.
apaçık gezmiyoruz tabi ki.

telefon trafiğindeydim o yüzden geç yazdım.

leydişkoyla konuşuyoruz.

Tam da şuan ablamın soyadının değiştiğini gördüm facebookta , böhüüüüü :58::58::58:

ya ya yaaa:17:

affedildim miğ

Tşekkürler esha :3:

Ben sende o potansiyeli görüyorum, ki pişmanlıkta var yakında kapanırsın ki sen, kapalılık derken bi başımız acık zaten.
apaçık gezmiyoruz tabi ki.

telefon trafiğindeydim o yüzden geç yazdım.

leydişkoyla konuşuyoruz.

tamam hadi affedildin bebeğim :16:

inşallah canım ya inşallahhh...aynen sadece başım açık öyle apaçık gezmiyoruz kii işte...:26:
şöyle herşey düzene girsin herşey tam otursun artık yerine okadar çok istiyorumki...herşey bekelemede herşey askıda :26:
aaa selam söyleeeee.. ne konusuymuş o da neden kapanmış neden silinmiş anlayamadık ya birtürlü :26:

tamam hadi affedildin bebeğim :16:

inşallah canım ya inşallahhh...aynen sadece başım açık öyle apaçık gezmiyoruz kii işte...:26:
şöyle herşey düzene girsin herşey tam otursun artık yerine okadar çok istiyorumki...herşey bekelemede herşey askıda :26:
aaa selam söyleeeee.. ne konusuymuş o da neden kapanmış neden silinmiş anlayamadık ya birtürlü :26:

gezi parkı olaylarında vefat eden bir gençle ilgilydi konu sanırım :26:

Tam da şuan ablamın soyadının değiştiğini gördüm facebookta , böhüüüüü :58::58::58:

ya insana bi zor gelir değil mi yaaa:26:
olsun soyadı değişsinde varsın kendisi musmutlu olsun mesut olsun.. zaten şunun şurasında birkaç sene sonra seninde soyadın değişecek ki :26::27:

Back
X