ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş
evettt onu soracaktım iyi hatırlattınnasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu
![]()
benim genelde o durumlarda 20 dak geçiyoo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ertelemiyorum direk kapatıyorum bazen dalıyorum bir dk durayım derken bakıyorum 10 dk geçmişş
evettt onu soracaktım iyi hatırlattınnasıl yanii engelleyince resmini göremiyo muuu
![]()
hahahahahahahahahahaha benim taktik o işte. ben öyle diye diye yarmagül gibin oldum![]()
kaç kilosun canım diyet yapıyorsun benimde bir 4 kilo felan fazlam var ya![]()
Allah seni davul etsinetsin etsiin bananeee
mimkinse sen esprik yapmaa![]()
hahahahnapıyım yaa o da ödül olsun bana iyi yol katettim ama kilo verdim mi acep merak ediyorumm :26:
62 kiloyum canım ama karın bölgemde sorun var sadece göbeğim varrrdiyet değil de baya bir kısıtlama getirdim yediklerime
![]()
benim genelde o durumlarda 20 dak geçiyoone rüyalar görülüyo bee o 10 dak. da dimi
![]()
![]()
benimde göbegim var ya birde gıdığımm![]()
Evetttt hemde neler nelerrrrrhep rüya görürken ortasında alarm çalıyooo
![]()
baya azaldı yaa bitki çayları , yeşil çaylar felan içiyorum ondan herhaldeee ama çğle yemeğini bayaa kestim akşam da çok az yiyorumm , abur cuburu da bıraktım![]()
Tek resmimi koymuştum, o şekilde engelledim.bir daha göremezzzz
![]()
genelde herkess böyledir ahbappaynı duyguları paylaşıyoz yegen
aynen bende56 dım şimdi 54 üm az kaldı
bazen dayanmyrım yiyiyorum valla o kdar da olacak artık
![]()
git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
hahahahnapıyım yaa o da ödül olsun bana iyi yol katettim ama kilo verdim mi acep merak ediyorumm :26:
62 kiloyum canım ama karın bölgemde sorun var sadece göbeğim varrrdiyet değil de baya bir kısıtlama getirdim yediklerime
![]()
mafelessso kadar mı kötü durumumm laa![]()
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.nasıl yanii detaylı anlatsana kızzzbende babam var işte bir tekk o yüzden koyamıyorummm saçma sapan şeyler koyuyorumm
![]()
git bi eczanede tartıl. o kadarcıktan bişi olmaz , ye gitsin boşver, can boğazdan gelir
mafelesss
Sen babanı engellemediğin sürece foto koyamazsın bebişim.
o ne demek la hakkaten
kek yiyorum yiceen miii
sevgi melesiiiiii, kuzu kuzu meeeeeeeeeeeeeee
cnımssss hoşgeldııııınnnnn![]()
valla sorun bende:26::26::26: durumum cok mu kötü ki:26::26:
Gül gız valla gülbende gülüyom kendime
![]()
ağlak. hemen ağlama. ben sana böyle mi öğrettim.tammmaam yapmam birdakiii![]()
hoş bulduk cınımmmmmm bugün hareketli gördüm topiği maşallah![]()
cınımmmmm sen ne yaptın ilişki durumunda olumlu bi gelişme var mı![]()
siz şafağı bitirmissiniz biz nasıl bitirecez vallla of ofdaha başlamadan bir acaibim
![]()
ağlak. hemen ağlama. ben sana böyle mi öğrettim.
evet, niyetim dizi izlemekti ama kopamadım burdan![]()