• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zaten :31: benim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.

öyleyimdirr tişekkürlerr :27::27:
evet çok tatlııı , bir şekerlik gibi bir şey getirdii kv yle ablası kendi evlerine alırken beni unutmamışlarrrr :16:

neeeeee :53: ahhh ben nerelere gitsemmm :24::24:

belli,seviyorlar seni:16:

düzelttiniz mi aranızı

bazen olur öyle yegen göründüğü gibi değildir:27::27::27::27::27::27::27: birdaha şaşır:27::27:

neden boşandınız ki cocuğun var mı canım:26::26::26:

gel gel yamacıma gel:27::27::27: bak sana cukulota verecem diyetini bozduracam senin:27::27:

yokk istemiyormmm :10: benimki bayramda gelene kadar forma girmiş oliciyimmmm bennnn :108::108:

neden boşandınız ki cocuğun var mı canım:26::26::26:
anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.

bende sizi tanıyabilir miyim bu arada?

bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zaten :31: benim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.

Canım benim kıyamam ya... belliki kötü bir dönemden geçiyorsun.. ve en sevdiğin 2 kişiyi kaybetmekden korkuyorsun..
Ama ölüm bu hepimizin başına gelecek bir gün..
Şimdilik bu düşüncelerinden sıyrıl..
Keşke annenin babanın yanına gitsen neden gitmiyorsun..
Ayrılmışsında eşinden:26::26:

hayırlısı olsun. :31:
aramıza hoşgeldin.
hem bankada çalışp hem sürekli kk.da olmak zor değil mi?

teşekkürler. genel müdürlükte olduğum için işim oldukça rahatç zaman zamn yoğun oluyorum o zmnda kapatır işimi yapar sonra bi an önce buraya gelirim yine :9:

anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.

bende sizi tanıyabilir miyim bu arada?

şimdi yurtdışındamısın:26::26::26:
keşke bu yanlış evlilik hiç olmasaymış:31::31: iyiki cocuk olmamış.
Bende sevgi.. 20 yaşındayım bekarım tatlım çalışıyorum. kısaca bu şekilde

belli,seviyorlar seni:16:

düzelttiniz mi aranızı

çok şükür umarım hep böyle olur :16: bende dedim çeyizime koyayım da evimize koyarız jest olurr :27:

yaniii işte dün otobuse bindi sonra pek konuşmadan uyuduk zaten kendine gelmişti ama , sabahta daha inmedi herhalde konuşmadık henüz arada geliyolar ona iştee :31:

bu ara boşluktasın sanırım, aileni daha sık mı ziyaret etsen ki?

yazman bi bakıma iyi olmuş, dökmüşsün içinde ne var ne yoksa:31:

Canım benim kıyamam ya... belliki kötü bir dönemden geçiyorsun.. ve en sevdiğin 2 kişiyi kaybetmekden korkuyorsun..
Ama ölüm bu hepimizin başına gelecek bir gün..
Şimdilik bu düşüncelerinden sıyrıl..
Keşke annenin babanın yanına gitsen neden gitmiyorsun..
Ayrılmışsında eşinden:26::26:

öyle tabiiki ama ben kendimi çok yalnız hissederim. dünyada yalnız kalmış gibi hissederim. şimdi varlıkları bile çok iyi destek bana.
annem-babam emekli. bazen tekirdağda bzen yurtdışındalar sürekli kafalarına göre yer değiştiriyorlar. ben istanbulda çalışıyorum. onlar kadar aktif olmam mümkün değil. burada kurulu bir düzenim arkadaşlarım sosyal hayatım var. onların yanına gidersem maddi olarak psikolojim bozulur param yok anne-baba parası yiyorum diye.. zaten 3 günden sonra kavga etmeye başlıyoruz biz :26:

ahh yok kuzumm 2 yıllık ilişkim varrr :nazar: inşallah bu sene bir geçsin de bakıcaz artık nişan olaylarınaa :16: Senin var mııı birileriii :32:

:nazar::nazar: canım allah nazarlardan saklasın inşallah..
Benimde 2 yıllık bir ilişkim var..
Kendi aramızda yüzük taktık o istedim dedi ama.
Su an şartlar yok para yok.. o da cüzi bir miktarda çalışıyor bende birikim lazım..
Birde askerdeken cok laf söz cıkar kaldıramam ailesini felan diye askerden gel öyle dedim..
O da dünden razı zaten ayak yaparmış bana sıpa:27::27::27:

teşekkürler. genel müdürlükte olduğum için işim oldukça rahatç zaman zamn yoğun oluyorum o zmnda kapatır işimi yapar sonra bi an önce buraya gelirim yine :9:
ohh kekaaa:27:

burda zaman akıp geçiyor dimi.

çok şükür umarım hep böyle olur :16: bende dedim çeyizime koyayım da evimize koyarız jest olurr :27:

yaniii işte dün otobuse bindi sonra pek konuşmadan uyuduk zaten kendine gelmişti ama , sabahta daha inmedi herhalde konuşmadık henüz arada geliyolar ona iştee :31:

senin paşaya diyecek tek bir söz bulamıyorum artık.

şimdi yurtdışındamısın:26::26::26:
keşke bu yanlış evlilik hiç olmasaymış:31::31: iyiki cocuk olmamış.
Bende sevgi.. 20 yaşındayım bekarım tatlım çalışıyorum. kısaca bu şekilde
hayır istanbuldayım ben. ama ailem yurtdışında. babam 1 haftlığına geldi işlerimiz vardı ona önümüzdeki hafta dönecek. hsonu tekirdağa gideceğim. hem özledim seviniyorum hemde şu 2 gün orada nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum :31:
bu ara boşluktasın sanırım, aileni daha sık mı ziyaret etsen ki?
yazman bi bakıma iyi olmuş, dökmüşsün içinde ne var ne yoksa:31:
zityaret durumunu anlattım işte. çalıştığım için yurtdışı olayı çok zor birde maddi olarak külfet.. izin sıkıntı olur..
yazıyorum evet günlüğümde var aslında ama ben haftalık olarak kullanıyorum işte..

öyle tabiiki ama ben kendimi çok yalnız hissederim. dünyada yalnız kalmış gibi hissederim. şimdi varlıkları bile çok iyi destek bana.
annem-babam emekli. bazen tekirdağda bzen yurtdışındalar sürekli kafalarına göre yer değiştiriyorlar. ben istanbulda çalışıyorum. onlar kadar aktif olmam mümkün değil. burada kurulu bir düzenim arkadaşlarım sosyal hayatım var. onların yanına gidersem maddi olarak psikolojim bozulur param yok anne-baba parası yiyorum diye.. zaten 3 günden sonra kavga etmeye başlıyoruz biz :26:

anladım tatlımm o zaman gitmemen daha mantıklı tabi.. kurulu bir düzenin var sonuçta su anda yaşadıklarından dolayı böyle hissediyorsun inşallah bu düşüncelerinden biran önce kurtulursun canım.

hayır istanbuldayım ben. ama ailem yurtdışında. babam 1 haftlığına geldi işlerimiz vardı ona önümüzdeki hafta dönecek. hsonu tekirdağa gideceğim. hem özledim seviniyorum hemde şu 2 gün orada nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum :31:

zityaret durumunu anlattım işte. çalıştığım için yurtdışı olayı çok zor birde maddi olarak külfet.. izin sıkıntı olur..
yazıyorum evet günlüğümde var aslında ama ben haftalık olarak kullanıyorum işte..
sende iki arada bir deredesin kız ne onlarsız oluyo nede onlarla:9::9::9: olmaz ki:20::20:

ohh kekaaa:27:
burda zaman akıp geçiyor dimi.

[/FONT]
aynen öyle. kk olmasa zaman mı geçer:ssz::ssz::ssz: buraya üye olmadan önce sıkıcı biriydim işte günü haberleri okutarak öldürüyordum. şimdi burada stresimi atıp enerjik, makara biri oldum. her daim gülüyor yüzüm :1:

ama o 2 günün kötü geçeceğine dair şartlandırmışsın kendini.

tad almaya bak. anneciğinle gez,dolaşş.

kardeşin yok mu:44:

Son düzenleme:
merhaba. 27 yaşındayım. eşimden 8 ay önce boşandım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum:16:
kk da daha eski varım ama boşanırken nickim bilindiğinden iptal ettirip yeni almak durumunda kaldım.

hoşgeldin ozaman aramızaaaaa:)
bende 25,5 yaşındayım bankacı değilim ama bende bankada çalışıyorum ,istanbuldayım :1:..
umarım toparlayabılmıssındır kendını .. aılenle mı yasıyorsun yalnız mı yasıyorsun

Back
X