• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende aynı şkeilde. bende son sınıftayım bi yıl kayıt yaptırıp bi yaptırmadım fln o yüzden kaldı hep. aslında geçen yıl bitecekti ama tam boşanma zamanıma denk geldi sınavlar giremedim. 2. ler den ise ortalamam tutmadı ve koşullu geçerdi bende maalesef kaldım..
bu yıl bitecek inşallah. marmara ünv benim 2006 mezunuyım.

bende 2007 mezunuyum trakya ünw. peş peşe yaşamışız :)

bende geneç sene mezun olacaktım ama harcı yatırmayı unutmuşum akıllı kafam :26:.. tamamen saflığımdan bir yıl uzattım işletmeyi. bu yıl bitirirsem inşallah seneyede ilahiyata başlamayı düşünüyorum. belki ileride 40lı yaşlarda öğretmenlik yaparım diye elimde bulunsun diiploması diyorum inşallah :1: okumak güzel yaaa.:16:

off çok zor. bende bahçelievlerde oturuyorum o bile zor geliyor. işyeri karşıya taşınsa ya evi de taşırım yada iş değiştirirm heralde.

ya işte ben devlet bankasındayım birde inşallah kasımda kadrolu olacağım
yoksa bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama işte devlet memuru olmak için dayanıyorum:26:
cidden çok zor ama işte yorulmuyorum yolda yorulduğum kadar...

bu arada bende bahçelievlere çok yakın biryerde oturuyorum :27::1:

heralde tanıt yaniğğğğğğğğğğğğğ

sadece sevgilin varmış 2 yıllık onu biliyrum gerisini annatttttttttttttt:40:
kalmadım kiğğ evlencem bennnnnn senide göreceğiz bakalım sevgi kelebeğiiiiii:66: askerlikti iş kurmaydı maddi durumu toparlamadyı derken öyle kolay diiiğl evlilik. :63:
amin nazar değmesin inşallahhhh sevdiceğimle bana :16:

ben neden bana yazılanları sonradan görüyom ya:14::14::14::14::14:
doğru diyon bebegim ben zaten şakasına dedim..
Maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çalışıyorum canımm işte hayatım kısaca büle:27::27::27::27: annemle yaşıyorum:27::27:

almaz mıyım. aldım tabiiki ama işte evleneceğiz diye gözleri kör, kulakları sağır oluyor insanın. e bide akşam farklı yerlerdesiniz eve dağılıyorsunuz ertesi gün özlemişsiniz birbirinizi hemen olay kapanıveriyor. ama evliyken öyle olmuyor. eğer evlenmeyi düşünüsem kesinlikle benimle 1 kere bile kavga etmeyeck biriyle olmalı..

ya ciddimisin sen :26::50:
ama ama biz çok kavga ediyoruz:26:
yani bayağıdır çok iyiyiz ama zamanında çok kavga ettik birkaçdefa saygıda koptu gitti bizde.işte ben hala onun üzüntüsünü atamadım ya uff. onları bende sinyal olarak algılıyorum aslında ama birde işte çok sevince evlenince olmaz diyorum hep.şuanda bile biraz daha toparladık gibi arıtk ama bakalım kısmet ya :34:

ben neden bana yazılanları sonradan görüyom ya:14::14::14::14::14:
doğru diyon bebegim ben zaten şakasına dedim..
Maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çalışıyorum canımm işte hayatım kısaca büle:27::27::27::27: annemle yaşıyorum:27::27:

bilmiyorumkiğğğ
hem geç görüyorsun hemde çemkiriyorsun :27:
istanbulda mısın sen bakim:34:

eylül nereye kayboldu bu arada:26:

bende 2007 mezunuyum trakya ünw. peş peşe yaşamışız :)

bende geneç sene mezun olacaktım ama harcı yatırmayı unutmuşum akıllı kafam :26:.. tamamen saflığımdan bir yıl uzattım işletmeyi. bu yıl bitirirsem inşallah seneyede ilahiyata başlamayı düşünüyorum. belki ileride 40lı yaşlarda öğretmenlik yaparım diye elimde bulunsun diiploması diyorum inşallah :1: okumak güzel yaaa.:16:
bende yüksek linsans düşünüyrum zamn zamn ama sonra diyorumki aöf yi bile kafam kaldırmıyor hiç uğraşamam okulla falan. daha da okul hayatım biter hiçbişeye elimi sürmem artık. ama bişeyler yapmak istersem çeşitli yabancı dilleri öğrenmek isterim bn. boşa okul okuyamam.
ya işte ben devlet bankasındayım birde inşallah kasımda kadrolu olacağım
yoksa bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama işte devlet memuru olmak için dayanıyorum:26:
cidden çok zor ama işte yorulmuyorum yolda yorulduğum kadar...
bu arada bende bahçelievlere çok yakın biryerde oturuyorum :27::1:
inşallah olursun. belediyedekiler kadrolu oldu bak. sende girersen süper olur. bende esenlerde oturuyordum öncesinde günde 4.5 saat süyüyordu yok. şu anda çok memnunum meyseki 1.30-2 saati geçmiyor. istanbul trafiği için rekor gibi :9:
ya ciddimisin sen :26::50:
ama ama biz çok kavga ediyoruz:26:
yani bayağıdır çok iyiyiz ama zamanında çok kavga ettik birkaçdefa saygıda koptu gitti bizde.işte ben hala onun üzüntüsünü atamadım ya uff. onları bende sinyal olarak algılıyorum aslında ama birde işte çok sevince evlenince olmaz diyorum hep.şuanda bile biraz daha toparladık gibi arıtk ama bakalım kısmet ya :34:
canım kafanı bulandırmak istemem. ama en güzel cicim ayı sevgiliyken olan. evlendikten sonra ev işleri ayrı, yemek muhabbeti ayrı, senin ailen, onun ailesi gitmek zıorundasınız kendinize zor yetişeceksiniz. kalan zamanlarda da birbirinizi yerseniz hiç şaşmaz. kavgaları anlaşmazlıkları asgariye indirmek şart ama üstünü örterek değil fikirleri değştirerek..

ahaha:52:
valla gördün tipimi kuzum şekilden şekle giriyor birde üstüne gülme krizlerine giriyoruz ... müthiş stres atıyorum ki ben yaaa melek gibiyim :nazar::130::118:

bayıldım o fotoğrafa:37:

bi an ebru şallı sandım, o ne zayıflıkkk oooooo:27::27::27:

bende yüksek linsans düşünüyrum zamn zamn ama sonra diyorumki aöf yi bile kafam kaldırmıyor hiç uğraşamam okulla falan. daha da okul hayatım biter hiçbişeye elimi sürmem artık. ama bişeyler yapmak istersem çeşitli yabancı dilleri öğrenmek isterim bn. boşa okul okuyamam.

inşallah olursun. belediyedekiler kadrolu oldu bak. sende girersen süper olur. bende esenlerde oturuyordum öncesinde günde 4.5 saat süyüyordu yok. şu anda çok memnunum meyseki 1.30-2 saati geçmiyor. istanbul trafiği için rekor gibi :9:

canım kafanı bulandırmak istemem. ama en güzel cicim ayı sevgiliyken olan. evlendikten sonra ev işleri ayrı, yemek muhabbeti ayrı, senin ailen, onun ailesi gitmek zıorundasınız kendinize zor yetişeceksiniz. kalan zamanlarda da birbirinizi yerseniz hiç şaşmaz. kavgaları anlaşmazlıkları asgariye indirmek şart ama üstünü örterek değil fikirleri değştirerek..

ben yaparım yaaa okuycam inşallah bakalım.. bende bankanın dış ticaret bölümündeyim baya söktüm ingilizceyi ve arapçayı burada :1: ama bana yetebilecek kadar daha fazlasınıda çok isterim ama bende onu yapamam diye korkumdan hiç başlamıyorum bile. dil öğrenmek bana çok zor geliyor ya :50:
aynen yaa bizde bekliyoruz bakalım bankada bikaç ark oldu bizde umutlandık hepimiz ama bekliyoruz işte benım kaısmda2 yıl doluyor 2 yıl dolunca olacak dediler. heyecanla bekliyorum işte:18:
aynen ya nefret ediyorum artık trafikten 5 dklık yolu 45 dkda geçiyoruz yaa sadece köprü yaa sadece köprü boş hali ile 1 dk sürmüyor köprüyü geçmek ama biz 45 dkda geçiyoruz köprüyü:50:

ya yok sana kalmaz ettiğimiz kavgalardan benım kafam yeterince bulandı zaten.şimdi toparlıyoruz gibi işte tek umudum bu umarım böyle devame der çünkü saygımız birkere daha bozulursa bu ilişkiyi tekrar başlatmaycağız sözümüz var.ikimizde nefret ediyoruz saygısızlıktan ama işte çok coşuk KARŞILIKLI olarak bozduk saygıyı.... inşallah birdaha yaşamayız:ssz:
evet biz zamanında hatayı hep üstünü örterek yaptık zaten.. artık konuşuyoruz tartışıyoruz çok şükür:16:

bayıldım o fotoğrafa:37:

bi an ebru şallı sandım, o ne zayıflıkkk oooooo:27::27::27:

hadi yaa vallamı diyon :54:
ah ya birde sıkılaşsam hiçbir eksiğim kalmayacak inşallah:16:

şu mekik aletinide almak istiyorum ama nasıl o ya sendeki nasıl kullanabiliyormusun çok zor mu

dün pilates topu ile bayağı çektim mekik ama topla çok zor belki mekik aleti alsam dahamı rahat olur acep diyorum :1:

Back
X