• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk:27::27::27::27:
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana
:22::22::22:

püh sana birde topic sahi olacakk:27::27:

ya dimi bende onu soracağım da emin olamadım ayıp olmasın diyede soramadım :17::9::9:
biz tanışmadık mı ki:1:

ben 25,5 yaşındayım ist yaşıyorum bankada çalışıyorum 2,5 yıllık bi ilişkim var yakın zamanda nişan düşünüyouz inşallahhhhh. musmutluyum şu sıralar tatilden yeni geldim stressiz huzurlu bi insanım bu aralar :82::118:

evet adım adım 26 ya doğru gidiyorum :18::18::18: .. yaşlanmamak hep genç kalmak için spora başladım bi bunalım geldi bana bu aralar :18::17: :1::1::1:

ben genel mdüürlükte Genel Müdür Yardımcısı asistanıyım..:37:

aa bende asistanım :) ama kısaca bankacı diyorum. şimdi anlatmaya uğraşta dur :) ne mezunusun?

aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn :nazar::nazar:
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorr :23: okul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee :72::72:

bende bulamıyorum boşver emenn :ssz: whtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah :60:

terketmemiştir engellemiştir o :27::27:
çakaaaaalllll:9:

ya dimi bende onu soracağım da emin olamadım ayıp olmasın diyede soramadım :17::9::9:
biz tanışmadık mı ki:1:

ben 25,5 yaşındayım ist yaşıyorum bankada çalışıyorum 2,5 yıllık bi ilişkim var yakın zamanda nişan düşünüyouz inşallahhhhh. musmutluyum şu sıralar tatilden yeni geldim stressiz huzurlu bi insanım bu aralar :82::118:

tanışmadık tabiii:22::22::22::22:Ama artık tanışıyokk:27::27::27::27::27:
anüü daha evlenmedin mi gızz niye gız bak doğru söyle evde kaldın demiii:27::27::27::27::27::27::27:
Nazar değmesi balımm:nazar::nazar::nazar::nazar:Sen beni biliyon mu tanıtım mı kendimi:27::27:

morincim bizim bankada değilsin ama eminim. çünkü bizim bankada en küçük asistan benim :6: sen benden de küçüksün kesin başka bankadasın :6:

hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastane kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor :9:

çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.

9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyle :9: yeni insanlar tanımak güzel oluyor.

evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.

şişlide bizim banka seninki :6:

ohh yoruldum cevaplarken :5:

hmm anladım allah şifa versin sebebi bilinemeyen hastalıklarınıza inşallahhhh:26:... ama baş dönmesinin sebebini nasıl bulamazlar yaaa hani tıpp çooooğk ilerlemişti noluyorrr:27:
bencede çok gençsin neredeyse aynı yaşlardayız tekrar evlenmelsini doğru zamanda ve doğru kişi ile:16:
iyi ediyorsun bende arada başka topiklerde dolanıyorum ama bu topik başka tabi buraya ait hissediyorum kndmi :16::52:

bizim banka anadolu yakasında.. finans merkezi yakınlarındayız yakında hepimiz aynı yerde olacağız zaten:27:

severek ayrılık deme deme yaaaaa...:50:....

saygı gerçekten çok önemli ama tekrar kazanılamazmıydı ki arada sevgi varken :50:

Gızlar benim diz kapaklarım karardı biliyonuz mu:25::25::25::25: kap kara tümü değilde böyle ortası niye böyle oldu sizdece var mı çözümü var mı:25::25:

aa bende asistanım :) ama kısaca bankacı diyorum. şimdi anlatmaya uğraşta dur :) ne mezunusun?

hadi yaaaa :16:
bende bazen kısaca bankacı diyorum ama diiiiğğğlim işte :26::27::27:

ben büro yönetimi ve yönetici asist mezunuyum zaten ama işletmeye tamamlıyorum bu sene son sınıftayım :82:

sen ne mezunusun....

Back
X