ben yaparım yaaa okuycam inşallah bakalım.. bende bankanın dış ticaret bölümündeyim baya söktüm ingilizceyi ve arapçayı burada

ama bana yetebilecek kadar daha fazlasınıda çok isterim ama bende onu yapamam diye korkumdan hiç başlamıyorum bile. dil öğrenmek bana çok zor geliyor ya

aynen yaa bizde bekliyoruz bakalım bankada bikaç ark oldu bizde umutlandık hepimiz ama bekliyoruz işte benım kaısmda2 yıl doluyor 2 yıl dolunca olacak dediler. heyecanla bekliyorum işte:18:
aynen ya nefret ediyorum artık trafikten 5 dklık yolu 45 dkda geçiyoruz yaa sadece köprü yaa sadece köprü boş hali ile 1 dk sürmüyor köprüyü geçmek ama biz 45 dkda geçiyoruz köprüyü
ya yok sana kalmaz ettiğimiz kavgalardan benım kafam yeterince bulandı zaten.şimdi toparlıyoruz gibi işte tek umudum bu umarım böyle devame der çünkü saygımız birkere daha bozulursa bu ilişkiyi tekrar başlatmaycağız sözümüz var.ikimizde nefret ediyoruz saygısızlıktan ama işte çok coşuk KARŞILIKLI olarak bozduk saygıyı.... inşallah birdaha yaşamayız

evet biz zamanında hatayı hep üstünü örterek yaptık zaten.. artık konuşuyoruz tartışıyoruz çok şükür