• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hadi yaa vallamı diyon :54:
ah ya birde sıkılaşsam hiçbir eksiğim kalmayacak inşallah:16:

şu mekik aletinide almak istiyorum ama nasıl o ya sendeki nasıl kullanabiliyormusun çok zor mu

dün pilates topu ile bayağı çektim mekik ama topla çok zor belki mekik aleti alsam dahamı rahat olur acep diyorum :1:

ben çok gembelim,üşeniyorum,zor geliyor,spor bna göre değil:17:

sen çok azimlisin , istedğin vcuda sahp olcaksın:nazar:

ben yaparım yaaa okuycam inşallah bakalım.. bende bankanın dış ticaret bölümündeyim baya söktüm ingilizceyi ve arapçayı burada :1: ama bana yetebilecek kadar daha fazlasınıda çok isterim ama bende onu yapamam diye korkumdan hiç başlamıyorum bile. dil öğrenmek bana çok zor geliyor ya :50:
aynen yaa bizde bekliyoruz bakalım bankada bikaç ark oldu bizde umutlandık hepimiz ama bekliyoruz işte benım kaısmda2 yıl doluyor 2 yıl dolunca olacak dediler. heyecanla bekliyorum işte:18:
aynen ya nefret ediyorum artık trafikten 5 dklık yolu 45 dkda geçiyoruz yaa sadece köprü yaa sadece köprü boş hali ile 1 dk sürmüyor köprüyü geçmek ama biz 45 dkda geçiyoruz köprüyü:50:

ya yok sana kalmaz ettiğimiz kavgalardan benım kafam yeterince bulandı zaten.şimdi toparlıyoruz gibi işte tek umudum bu umarım böyle devame der çünkü saygımız birkere daha bozulursa bu ilişkiyi tekrar başlatmaycağız sözümüz var.ikimizde nefret ediyoruz saygısızlıktan ama işte çok coşuk KARŞILIKLI olarak bozduk saygıyı.... inşallah birdaha yaşamayız:ssz:
evet biz zamanında hatayı hep üstünü örterek yaptık zaten.. artık konuşuyoruz tartışıyoruz çok şükür:16:

ben teftişteyim. bankada arapça nasıl oluyor ki anlamadım ama. bizim arap bankası ama hiç arapça bişey yok. bana okumak zor dil öğrenmek kolay geliyor. 2 yeni btti benimde 3ten gün aldım çok şükür.
ilişkin içinda hakkında hayırlısı olsun. bazen evlilik dindiriyor suları ama ya öyle olmazsa. kısmet işte.. ne olacağını bilemiyor insan hiçbir zamn. sen nerede oturuyorsun?

yaa kızlarr
telefonumu dün gece yatmadan sarj ettim tam dolunca çıkardım
bugün sabah batarya zayıf diyo :26:

bilmiyorumkiğğğ
hem geç görüyorsun hemde çemkiriyorsun :27:
istanbulda mısın sen bakim:34:

eylül nereye kayboldu bu arada:26:

bebem napım patron geldi ortalık karıştı:31::31::31:sorunlu biri var onunla ugraştık:31::31:
yok konyalımm ben gızmmmmm:20::20::20::20::20::20::20::20: :32::32::32::32:

ay bilmiyorum, daraldım bi. :25:

çok sıcak..

klimayı açıyorum üşüyorum,kapatıyorum yanıyorum :37:

manyakkk bu gız ya:27::27::27::27:
yaa kızlarr
telefonumu dün gece yatmadan sarj ettim tam dolunca çıkardım
bugün sabah batarya zayıf diyo :26:

bataryan bozlmuşş:9::9::9:

kızlar yeni bir dava geldi biracaip olduım ya..
İki kardeş var anneleri ölmüş evler var tarlalar var.. ama kardeşlerden birisi diğerini kandırarak imzalarla malın hepsine konmuş yazık adama üzüldüm ya.. içim bi garip oldu:26::26: ne insanlar var ya:26::26:

İki kardeş var anneleri ölmüş evler var tarlalar var.. ama kardeşlerden birisi diğerini kandırarak imzalarla malın hepsine konmuş yazık adama üzüldüm ya.. içim bi garip oldu:26::26: ne insanlar var ya:26::26:

yorumsuz..

Allah ıslah etsin:31:

ben teftişteyim. bankada arapça nasıl oluyor ki anlamadım ama. bizim arap bankası ama hiç arapça bişey yok. bana okumak zor dil öğrenmek kolay geliyor. 2 yeni btti benimde 3ten gün aldım çok şükür.
ilişkin içinda hakkında hayırlısı olsun. bazen evlilik dindiriyor suları ama ya öyle olmazsa. kısmet işte.. ne olacağını bilemiyor insan hiçbir zamn. sen nerede oturuyorsun?

bizim banka iranla çok fazla iş yapıyor günün yarısı hem telefonda hem toplantılarda iranlıları ağırlamakla geçiyor kuzum. kalanı genelde ingilizce konuşuyor zaten
aynen hiç bilinmiyor ne olacağı ya tamamen kader kısmet......
ben basın sitesinde oturuyorum yaylanın hemen arkası

kardeşine bile güvenemeyeksen ne yapacaksın yaaaaa:26:
allah ıslah etsin yazık :50:

aynen öyle boncumm ne hayatlar var..
Yazık adam agladı ya.. içim gittii
Yatacak yerleri yok öyle insanların
halimize şükür edelim valla
Sende daraldım diyip durma bir çarparım görürsün gününü:27::27::27:

ablamı özledim la:26:

bi dönüyorum yatağı boş:43:

Back
X