• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Altın kuzum ama siyah siyah yapıyo anlamadım bi türlü nişanlımın parmağını boyamıyo benimkini boyuyo ama ikiside aynı:50:

aldığınız kuyumcuya bi git,sor bakıyım. yüzükten miymiş bakalım,elin terliyorsa ondanda olabilir belki:44:

aldığınız kuyumcuya bi git,sor bakıyım. yüzükten miymiş bakalım,elin terliyorsa ondanda olabilir belki:44:

Elim terlemiyo tatlım sürekli yüzüğüde kaç kere sildim ama hala yapıyo. Bugün dışarı çıkarsam gidip bi sorucam bakayım
Ayyy ne sıkıcı bi gün:120:

sanırım psikolojik sorunlarım var :1:
canım sıkılınca kulağımı deldirirm yer kalmadı kulağımda
piyasadaki bütün rimelleri almaya çalışırım
nolucuuk benim halimm :50:

o zaman işi ticarete vur.

Rimel sat millete :37:

Sen sonuçta öğrncisin öyle çar çur etme paralarını :22:

Kızlar ben büyük bir yanlış yaptım..
Bu kız meğer antalyadaymış.. ve sırf bizim aramızı bozmak için bilerek yapmış bunu
Neden biliyormusunuz bun İnandım
Çünkü facede resimlerimiz var ismim yazıyo ve ilişki durumu nişanlı..
Kız ilk yazdığında selam yazdında erkek arkadaşım engellemiş ama başka bir faceden tekrar açarak bunu yazmış..
Ben kıza bugun mesaj atınca. o cevap olarak ne yazmış biliyormusunz
Ayrıldınız mı cok mutlu oldum amacıma ulaştım yazmışş bunu kendim okudum.
erkek arkadaşım bana öyle birm esaj yazdıkki içim giti.. sen benim arkamda durmadın onlar bunu istiyordu istediklerini verdin dedi:14::14::14::14:BEni suçladın oysa ben birşey yapmadım.. sen benim arkamda duracağın yerde o o* yüzünden bana bunları yaptın suçladın hakaret ettin su halimize bak şimdi gülüyor onlar mutlumusun hoşcakal yazmış ben naptım kızlar:14::14::14:

Back
X