• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldin bebişimmmmmmm napan gızamm senn:51::51::51::51::51: okulda değilmsin sen olumm okullar acıldı öğrenci insan:9::9::9:

aynennnnn bende:ssz::ssz::ssz:
ahh ahhh :ssz::ssz:

hoşbuldum
valla çok sinirliyim
kardeşlerimn okulu açıldı bugün
erkenden bende onlarla uyandım seslerinee :47:

hımmm annem de sabah kardeşimi uyandımaya çalışıyodu ama evde de en erken ben kalktığım için çoktan uyanmıştımm :15::63:

aman canım ben sevinmedimm
hiç
ben neyi anlamıyorum biliyormusun.
Ya ismim yazıyo resimlerimiz var kız hala yazıyo böyle birşey var mı ya utanmaz ahlaksız:47::47:

ya sen ne diyorsun benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay. üstelik kızda beni çok iyi tanıyor. benim sevgilim başka bir yöne bakarken buna yaklaşıp başka bir arkadaşına foto çektirmiş resmi görsen fotoda sadece ikisi var kocaman özel çekilmiş gibi. sen git onu kapak resmi yap kendi facende. lan malmısın bu nasıl bir anlayıştır?
böyle ara bozmak için uğraşan terbiyesiz kızlar var . seni facede gördüğü halde yazmış o kız. ama o salak kız beni tanıdığı bildiği halde yapmıştı. bizde çok kavga etmiştik. sonradan ben anladım hata ettiğimi kızın amacının zaten bu olduğunu..:47:

var böyle dengesiz kıskanç kızlar :47:

pazartesi 12de
diğer günler 9 da :10::10:
okuldan girerim :27::27:
kurtulamiceksiniz benden :33:
tüh ya bende ne kadan sevindidimmmm :27::27::27::27: planlarımız suya düştü:27::27::27::27:

ahh ahhh :ssz::ssz:

hımmm annem de sabah kardeşimi uyandımaya çalışıyodu ama evde de en erken ben kalktığım için çoktan uyanmıştımm :15::63:

tammm len ah lama yiter olumm birazda onlar ahlasınlar boşver sürünsünler:ssz::ssz:

ya sen ne diyorsun benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay. üstelik kızda beni çok iyi tanıyor. benim sevgilim başka bir yöne bakarken buna yaklaşıp başka bir arkadaşına foto çektirmiş resmi görsen fotoda sadece ikisi var kocaman özel çekilmiş gibi. sen git onu kapak resmi yap kendi facende. lan malmısın bu nasıl bir anlayıştır?
böyle ara bozmak için uğraşan terbiyesiz kızlar var . seni facede gördüğü halde yazmış o kız. ama o salak kız beni tanıdığı bildiği halde yapmıştı. bizde çok kavga etmiştik. sonradan ben anladım hata ettiğimi kızın amacının zaten bu olduğunu..:47:

var böyle dengesiz kıskanç kızlar :47:

:53::53::53::53:
ay canmm ciddimisin ya.
yuh artık pes ya ne kadar geniş miğdesiz insan bunlar yazıklar olsun.
Aslında hata bizde biliyormusun.
Böyle durumlarda sevgilimize suç buluyoruz ama aksinr onların arkasında durup günlerini göstereceğiz onlara:47::47:

:53::53::53::53:
ay canmm ciddimisin ya.
yuh artık pes ya ne kadar geniş miğdesiz insan bunlar yazıklar olsun.
Aslında hata bizde biliyormusun.
Böyle durumlarda sevgilimize suç buluyoruz ama aksinr onların arkasında durup günlerini göstereceğiz onlara:47::47:

hayır aramızı açarak ne anlıyorsun dmi mal...! sanki ben sevgilimi terk edince sevgilim senin kolalrına mı gelecek amaç ne yani.!!!
Evet sevgilimizin YANINDA DURMALIYIZ ASLINDA...
çünkü aynı şey bizimde başımıza gelebilir bir erkek bize asılabilir o durumda bizde sevgilimizin bize kızmak yerine yanımızda olup sahip çıkmasını isteriz sonuçta dmi

Back
X