- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
karnım aç bana kahvaltı hazırlaoy guzummmmmmyiter la bu kadar duygusallık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnım aç bana kahvaltı hazırlaoy guzummmmmmyiter la bu kadar duygusallık
![]()
ya sen ne diyorsun benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay. üstelik kızda beni çok iyi tanıyor. benim sevgilim başka bir yöne bakarken buna yaklaşıp başka bir arkadaşına foto çektirmiş resmi görsen fotoda sadece ikisi var kocaman özel çekilmiş gibi. sen git onu kapak resmi yap kendi facende. lan malmısın bu nasıl bir anlayıştır?
böyle ara bozmak için uğraşan terbiyesiz kızlar var . seni facede gördüğü halde yazmış o kız. ama o salak kız beni tanıdığı bildiği halde yapmıştı. bizde çok kavga etmiştik. sonradan ben anladım hata ettiğimi kızın amacının zaten bu olduğunu..
var böyle dengesiz kıskanç kızlar![]()
hayır aramızı açarak ne anlıyorsun dmi mal...! sanki ben sevgilimi terk edince sevgilim senin kolalrına mı gelecek amaç ne yani.!!!
Evet sevgilimizin YANINDA DURMALIYIZ ASLINDA...
çünkü aynı şey bizimde başımıza gelebilir bir erkek bize asılabilir o durumda bizde sevgilimizin bize kızmak yerine yanımızda olup sahip çıkmasını isteriz sonuçta dmi
Evet topukluydu mahvetti ayaklarımıKesin topukluudur o keesin dimii![]()
Hafta boyunca güzelim 1 hafta evde pineklycem hiç bi yere gidemiyorum bu senebebeğimmmmmmmmmmmmm napam ayılmaya çaışıyorummmsen napıyorsun.....
aaa hafta boyunca mı izinlisin birgün mü? ve neden biryere mi gideceksin acep![]()
anladım kuzum geçmiş olsunnn , bende dün topuklu giydim aynı durumdayım şu annnasıl gidiyor nişanlııı
![]()
ayy benimde başıma benzer bir olay gelmiştiii
benimkiinin eski sevgilisi , tam da bizim buluştuğumuz gün sen kalk sevgilimin oturduğu yere git arkadaşlarından numarasıı iste almış bir de numarayı mesaj atıyor ben xx nasılsın gibilerinden sonra benimki mesajlarına cevap vermedi face den ekliyo ikimizin resmini gördüğü halde hala ekliyor mesaj atıyoo, ablasını dvreye soktu ablası aradı bu kızın abisini de tanıyor demiş böyle böyle bir daha rahatsız edersen abine anlatırım eylülle birlikteler gidip geliyo bize huzurlarını bozma falan kıza iyi bir ayar vermişti sonra kızdan ses çıkmadı bir daha
ne tuhaf insnalar var sevgilisi olduğunu biliyosun resmimi görüyosun hala mesaj atıyosun , bir de evine giderim cevap vermezsen demişannesi de dedi hele bir gelseydi eve bak neler ederdim ona
![]()
karnım aç bana kahvaltı hazırla![]()
Evet topukluydu mahvetti ayaklarımıama çook güzel ya dayanamaz giyerim yine
Hafta boyunca güzelim 1 hafta evde pineklycem hiç bi yere gidemiyorum bu sene
Nişanlılık çooook güzel bişey tavsiye ederimDün akşam babaannemlere gittik halamlar fln herkes toplandı önceden hep hayal ediyodum o da burda olsa keşke diye hayallerim gerçek oldu
![]()
vicdansız tospaaabak sana bir ucan tekme atarımm dee buraya gelin haaa
Kalk kendin hazırla lenn suna bakkkbanada çay getir iki şekerli
![]()
ayy benimde başıma benzer bir olay gelmiştiii
benimkiinin eski sevgilisi , tam da bizim buluştuğumuz gün sen kalk sevgilimin oturduğu yere git arkadaşlarından numarasıı iste almış bir de numarayı mesaj atıyor ben xx nasılsın gibilerinden sonra benimki mesajlarına cevap vermedi face den ekliyo ikimizin resmini gördüğü halde hala ekliyor mesaj atıyoo, ablasını dvreye soktu ablası aradı bu kızın abisini de tanıyor demiş böyle böyle bir daha rahatsız edersen abine anlatırım eylülle birlikteler gidip geliyo bize huzurlarını bozma falan kıza iyi bir ayar vermişti sonra kızdan ses çıkmadı bir daha
ne tuhaf insnalar var sevgilisi olduğunu biliyosun resmimi görüyosun hala mesaj atıyosun , bir de evine giderim cevap vermezsen demişannesi de dedi hele bir gelseydi eve bak neler ederdim ona
![]()
vicdansız tospaaa![]()
Evet topukluydu mahvetti ayaklarımıama çook güzel ya dayanamaz giyerim yine
Nişanlılık çooook güzel bişey tavsiye ederimDün akşam babaannemlere gittik halamlar fln herkes toplandı önceden hep hayal ediyodum o da burda olsa keşke diye hayallerim gerçek oldu
![]()
bak suna akıllanmaz bu kızben hiç topuklu giymem hele ki iş yerinde oh olsun size
![]()
Aynen canım..
Benim tek kızdığım ne biliyormusun..
Erkek arkadaşımın o kız selam yazınca bana söylememesi..
Ona göre nedeni öyle bir kız içn huzurumuzun bozulmamasını istememesi ve böyle yapacamı bilmesi ama yinede söylemesi gerekirdi. ne bilim.. o da kendine göre haklıdır belki..
Ben bazen düşüyorum da gerçekten erkeklere bu konularda co khaksızlık yapıyorz gibi canım ya.![]()
cocukluk aşkınla hiç ayrılmamışmıydınız![]()
gidiyom la işte
kahvaltımı edeyim sonrada arkadaşa gitcem hıhh![]()
ayy ne güzell evet bende hayal ediyorum gerçek olur inşallahhhEvet topukluydu mahvetti ayaklarımıama çook güzel ya dayanamaz giyerim yine
![]()
aynen aynenn.. deli oldum varya böyle kızlara basacan küfürü anca ırılırsın miğdesizler![]()
hiç bulaşmayacaksın yok sayacaksın böylelerini.
senin huzurunun kaçtığını anladıkça zevk alıyorlar resmen şeytanlar ya![]()
Bende işyerinde çok fazla giymiyorum giysemde az topuklu giyiyorum ama dışarda genelde topuklu giyiyorum baba topuklulardan hemdeAma napıyım cazibesine dayanamıyorum çokk seviyorum
![]()
ya bilmiyorum abna eski sevgilim selam yazsa bende engellerim gider ne cevap veririm nede sevgilime söylerim. huzurumuz bozulmasın yok yere diye... belki oda aynı şekilde düşünmüştür:/
ama inkar etmesi hata tabi o konudada affetmek senin seçimin güvaniyorsan affedersin.
ama evet bu konuda biz biraz cadılık yapıyoruz![]()
Ayrılmıştık kuzum ilkokuldaki aşkımdı sonra okul bitince aşkta bitmiş olduAma 3 yıl önce yine kavuştuk bi daha bırakmamak üzere
![]()
selaaam cazibelerr
topişimiz kalabalık bugün aman nazar değmesin![]()