• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende nişanlanınca öğrenirim artık:9::9:

ben hiç kahvaltı yapamıyorum yaa 1 simidi bilr zor yiyorummmmm:26::26::26:

vay delü vayy:27::27::27::27:

aa kahvaltı yap ama günün en önemli öğünüüü :/
ben kahvaltıyı çok severim hatta bazen yada sıklıkla akşamlarıda kahvaltı yapıyorum :33::16::52:
ve benim sevgilim beni hiç akşam yemeğine götürmedi 2,5 yıllık sevgiliyiz o beni özel günlerde kahvaltıya götürür :52: o derece yani :52::1::16:

Selamlar hürmetler:ssz::ssz::ssz:

laynnnn cizgisiz averelimm nerdesin olummmm sennnnn:ssz::ssz:
:ssz:
ben kahvaltıyı çok severim hatta bazen yada sıklıkla akşamlarıda kahvaltı yapıyorum :33::16::52:
ve benim sevgilim beni hiç akşam yemeğine götürmedi 2,5 yıllık sevgiliyiz o beni özel günlerde kahvaltıya götürür :52: o derece yani :52::1::16:

hadi canım ciddimisin:52::52::52: yok artık lenn:9::9::9::9::9: Allahım Yarabbim ya manyak bu gacııı:9::9::9:

Nankörlük etmesene kızım yıldönümünüzde götürdü ya:16:

laynnnn cizgisiz averelimm nerdesin olummmm sennnnn:ssz::ssz:
:ssz:

hadi canım ciddimisin:52::52::52: yok artık lenn:9::9::9::9::9: Allahım Yarabbim ya manyak bu gacııı:9::9::9:

öyle vallaaaaa :)
doğum günümde beni boğazda kahvaltıya götürdü :52::16:...... ama çokkkkk seviyorummmmmmmm kiii napim:1:
oda senin gibi hiç yapmazmış kahvaltı. evlerinde doğru düzgün kahvaltılık bile yoktu :53::18:.. ama beni tanıdıktan sonra kahvaltısız yaşayamaz oldu :33:
şimdi sıra sende, dermişim:33:

nazar nerelere kayboldu bu arada..............

Buralardayım meleke:23: sen nerlerdesin hiç slm sabah yok:41:

öyle vallaaaaa :)
doğum günümde beni boğazda kahvaltıya götürdü :52::16:...... ama çokkkkk seviyorummmmmmmm kiii napim:1:
oda senin gibi hiç yapmazmış kahvaltı. evlerinde doğru düzgün kahvaltılık bile yoktu :53::18:.. ama beni tanıdıktan sonra kahvaltısız yaşayamaz oldu :33:
şimdi sıra sende, dermişim:33:

nazar nerelere kayboldu bu arada..............

vayyy ben aşka bak :))) BEnim erkek arkadaşım da ben kelimeleri uzatarak konuşurum biliyon mu o da artık benim gibi konuşuyo gız:9::9::9: arkadaşları dalga geçiomuşşş:27::27::27::27:Bilmem ki iş çıktı herhalde sonuçta çalışıyoz biz:27::27:

Buralardayım meleke:23: sen nerlerdesin hiç slm sabah yok:41:

bende artık buralardaım olum sor kızlara taham mı asıl sen yoksunn:41::41::41: Nasılsın neler yapıyorsun pattim nasıl gidiyor hayat ?

vayyy ben aşka bak :))) BEnim erkek arkadaşım da ben kelimeleri uzatarak konuşurum biliyon mu o da artık benim gibi konuşuyo gız:9::9::9: arkadaşları dalga geçiomuşşş:27::27::27::27:Bilmem ki iş çıktı herhalde sonuçta çalışıyoz biz:27::27:

bende artık buralardaım olum sor kızlara taham mı asıl sen yoksunn:41::41::41: Nasılsın neler yapıyorsun pattim nasıl gidiyor hayat ?

Bildiğin gibi işte yuvarlanıyorum... senin nasıl gidiyo. bu aralar iyi değilim ya:ssz: bu sene benim için bi tuhaf geçiyo yani... hayrolsun

Nankörlük etmesene kızım yıldönümünüzde götürdü ya:16:

aha öyleydi dimi :18::53:

:52::52::52:

kuzum orda normal cafe gibi oturduk falan biz hani öyle özel bir akşam yemeği değildi :52:
ama pasta falan kestiydik tabi ay ne güzeldi bak aklıma geldi:16::16:
olsun ben kahvaltyı herşeye tercih ederim yinede :34::16::9:

Back
X