Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23![]()
niye herkeze ilk yaşını söylüyon sen manyadın mı iyice

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23![]()
sözlenme mii
gızamm site bizi atıyooo biliyon mu sennhep senin yüzündenn
![]()
Gızlar sevgilinizle ikinizin şarkısı var mı varsa hangisi la![]()
niye herkeze ilk yaşını söylüyon sen manyadın mı iyice![]()
Ben sağlıkçıyım morinci![]()
Güya arkadaşız hiçbişeyden haberin yok lensözlendim ben... temmuzda
![]()
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:sözlenme mii
gızamm site bizi atıyooo biliyon mu sennhep senin yüzündenn
![]()
hmmmmm anlaşıldı . sözlün seni kızdırmış :26:
çabul olalım aşkımı ben ona söylüyorum
seviyorum seni - onur akın ı o bana söylyor
niden ki![]()
yeni girdim ya dilimi alıştırıyom la ne bozuyon vurrum ha![]()
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:
bende çalışıyorummm22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:
bende çalışıyorummm22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:
aynen:26: çok kızgınım çokgerçi bugünlerde normal halim hep kızgın ne oluyoki bana ya... senin sevgilin var sanırım ALLAH tamamına erdirsin canm
![]()
olum ben ozaman buralarda değilim kiminle sözlendin nasıl yani nasıl tanıştınız nasıl oldu![]()
Bir erkekle sözlendimşaka bi yana tanıdığım biri küçüklükten herşey biranda oldu zaten 5 ay flört sonra bi baktım sözüm kesilmiş...
![]()
vay beee...
Sende gidiyordun demek artıkDüğün ne zamann
![]()
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseebende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum iştesen bekarmısın gı
![]()
bu topikte herkez çalışıyo
valla ya olmaz kiiiş güc cıkıyo olmaz ki
![]()
Daha var daha askerlik var la:26: en az bi sene var... Hayırlısıysa tabiki. senin aşk hayatı nasıl devam dimi
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseeseninnn
olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk![]()
hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh![]()