• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sözlenme mii:53::53::53::53::53:

gızamm site bizi atıyooo biliyon mu senn:27::27::27: hep senin yüzündenn:41::41::41:
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78: :1::1:
Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23:27:

bende çalışıyorummm :8::8: 22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:

biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78: :1::1:

bende çalışıyorummm :8::8: 22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:

bende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum işte:31: sen bekarmısın gı:27:

bu topikte herkez çalışıyo:27::27::27::27:
valla ya olmaz kii:ssz::ssz::ssz: iş güc cıkıyo olmaz ki:ssz::ssz:

aynen:26: çok kızgınım çok:41: gerçi bugünlerde normal halim hep kızgın ne oluyoki bana ya... senin sevgilin var sanırım ALLAH tamamına erdirsin canm:34:

hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh:23:

olum ben ozaman buralarda değilim kiminle sözlendin nasıl yani nasıl tanıştınız nasıl oldu:53::53::53:

Bir erkekle sözlendim:27::27::27: şaka bi yana tanıdığım biri küçüklükten herşey biranda oldu zaten 5 ay flört sonra bi baktım sözüm kesilmiş...:27:

bende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum işte:31: sen bekarmısın gı:27:
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetsee :nazar: seninnn :16:
bu topikte herkez çalışıyo:27::27::27::27:
valla ya olmaz kii:ssz::ssz::ssz: iş güc cıkıyo olmaz ki:ssz::ssz:

olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk :kkk::1:

Daha var daha askerlik var la:26: en az bi sene var... Hayırlısıysa tabiki. senin aşk hayatı nasıl devam dimi

erkekle nişanlandım dii manyak ya:27::27::27::27::27: devam devam bizde kendi aramızda yüzük taktık..
Onun askerliği var daha iş var güç var.. oo cok daha

olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetsee :nazar: seninnn :16:

olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk :kkk::1:

yüz tanıma ve parmak cihazlarmı hani nerde:26::26::26: gızam iyimisin sen:27::27::27:

hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh:23:

kız ben kronik depresyondayım:27: kronik melankolik:15: amaaaaannnnnn valla takmıcam bugün ya nöbetten çıktım çok yorgunum ben gidiyorum öpüldünüz bacılarr:51: boncuha slm. o beni sormaz ama ben sorarım:41:

Back
X