• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

geldim geldimmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmm

yemek molasındaydım ... hoş bişi yemedim pek ama birsürü bitki çayı içtim ooohhhhh:16:

he kuzum cuma akşamı yaptım cumartesi akşamıda yaptım vicuuudum elsatikiyet kazandı artık

pazar günü dün akşam yapmadım dinlendirdim vücudumu biraccık.
bu akşam yine devam :27:

haftasonu benimkiynen buluştuk eski kavgalarımızı hatırlayıp gülme krizlerine girdik :52:
birkeresinde sabun yüzünden kavga edip yarılmıştık en çok ona güldük :52:
çok eğlenceli bir gündü:1:

sen napıyorsun bebişim

Hangi çayları içiyorsun? Bnim fix kayısı çayı, önerdiğin bişi olursa içerim .

haftasonu börek yapıp götürcektin :23:

anlatsana hikayeyi, bizde gülelim.:27::27:

bu arada canım börek çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:5:

Son düzenleme:
ben okuyorum bu sene kayıt oldum kitAPLARIM felan verildi:ssz::ssz: bölüm adalet:ssz::ssz:

hımm öyle değil yaa ben uni bitirdim geçen sene açık öğretime kayıt oldum işletme bölümü şimdi bu sene ders ekleme yaptım da iki tanesini önümüzdeki seneye bıraktım ama bırakmazsam hepsindne geçebilir miyim diyorum :26: 8-9 ders oluyor hepsini alırsma bu dönem geçebilir miyim acaba yaaa :31:
çünkü bu sene bitirip ( işletme bölümü beni açmadı :1:) başka bir bölüm okumak istiyorum seneye sosyoloji falan :31:

ihih :7: kızlar gelin beraber içelim 24. kattayım istanbul ayaklarımızın altında yani keyif yapalım :36::33::16::16:

wuhuuuu bende isteremmm geliyommm :10::10:

$E474AB447880BD86707183C8F772CE.webp :1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:

nazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böreği hiç sormaaaaaaaaaaaaaaaaa :17::120:

gittim birsürü malzeme aldım hazırlandım ettim birgüzel ..okadar özenerek yaptımki evdede kimse yok kafa rahat...normalde çok güzel yptığım bir börek herkes çok sever
akıllı ben fırının üstünü açmışım alt kısmını açmayı unutmuşum :(:(:(((((((((((((((((
ve hiç tadına bakmadan götürdüm..
bu bi yedi diyorki börek çok güzelde yufkalar neden çiğ bende dalga geçiyor zannettim ay böreğin altını bir çevirdi üztü güzelce kızarmış altı bildiğin beyaz çiğ yufka :37:
ben nasıl farketmedim nasıl böyle bi salaklık yaptım bilmiyorum ben sinirimden ağlayacaktım neredeyse çok üzüldüm oda bol bol eğlendi eşşek :63:

bibiğim yaın olaydın sanada yapardım yarım pişmiş bi börek iyi giderdi :P:P

dur sabun hikayesini anlatıyorum :52: o ve onun gibi okadra komi ayrılma hikayelerimiz varki :52:

he ben alma çayı
zencefil limon karışık var onu
birde papatya çayı çok içiyorum kuzum

bazen böğürtlen falanda içiyorum
elma çayı cildime çok iyi geliyor ondan en çok onu içiyorum.... :16:

nazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böreği hiç sormaaaaaaaaaaaaaaaaa :17::120:

gittim birsürü malzeme aldım hazırlandım ettim birgüzel ..okadar özenerek yaptımki evdede kimse yok kafa rahat...normalde çok güzel yptığım bir börek herkes çok sever
akıllı ben fırının üstünü açmışım alt kısmını açmayı unutmuşum :(:(:(((((((((((((((((
ve hiç tadına bakmadan götürdüm..
bu bi yedi diyorki börek çok güzelde yufkalar neden çiğ bende dalga geçiyor zannettim ay böreğin altını bir çevirdi üztü güzelce kızarmış altı bildiğin beyaz çiğ yufka :37:
ben nasıl farketmedim nasıl böyle bi salaklık yaptım bilmiyorum ben sinirimden ağlayacaktım neredeyse çok üzüldüm oda bol bol eğlendi eşşek :63:

bibiğim yaın olaydın sanada yapardım yarım pişmiş bi börek iyi giderdi :P:P

dur sabun hikayesini anlatıyorum :52: o ve onun gibi okadra komi ayrılma hikayelerimiz varki :52:
sonunda seni çok mutlu grdük be morincim :54:

ahahahahahaha aşık mısın dicem evet dicen :27:

yaz yaz, vakit çok okuruz biz :27:

he ben alma çayı
zencefil limon karışık var onu
birde papatya çayı çok içiyorum kuzum

bazen böğürtlen falanda içiyorum
elma çayı cildime çok iyi geliyor ondan en çok onu içiyorum.... :16:

İçmediğin bi çay var mı :27: hepsini saydın yaaafuuuu :27:

papatya iğrenç ötesi :53:

hımm öyle değil yaa ben uni bitirdim geçen sene açık öğretime kayıt oldum işletme bölümü şimdi bu sene ders ekleme yaptım da iki tanesini önümüzdeki seneye bıraktım ama bırakmazsam hepsindne geçebilir miyim diyorum :26: 8-9 ders oluyor hepsini alırsma bu dönem geçebilir miyim acaba yaaa :31:
çünkü bu sene bitirip ( işletme bölümü beni açmadı :1:) başka bir bölüm okumak istiyorum seneye sosyoloji falan :31:

hiç bilmiyorum ki laaa:27::27::27::27::27:

sonunda seni çok mutlu grdük be morincim :54:

ahahahahahaha aşık mısın dicem evet dicen :27:

yaz yaz, vakit çok okuruz biz :27:

sorma nazarımm yaa artık hzuurluyum vede çok mutluyum çok şükür bir pürüzde çıkmasın artık nütfennnnnn :18::18::1:

evet cicim aşığımmmmm kii:16::21::21:

bibiğim bunun babaannesi kendi elleriyle yaptığı özel has zeytinyağlı bir sabun getirir kilisten buda bana 4-5 tane verir ve saçınada kullan çok iyi geliyor der:)

ben ertesi gün bu sabunu saçımda ve vicudumda kullanırım vicuuduma çok iyi enfess gelen sabun saçlarımı süpürge gibi yapar..
ertesi gün işyerind öğlen molasında beni arar sabunu kullandınmı diye sorar bende güzellikle' aşkım sabun süper ama saçlarıma yaramadı sanırım saçım alışık değil ya sabuna ondan' dedim
ay bu bi bozuldu. neymiş kadın kendi elleryle yapmış ben beğenmiyormuşum . bende dedimki ya senin kafada varmı ben kötümü dedim sadece saçıma yii gelmedi dedim.. sonra bana ii dedi soğuk bi şekilde.
allaaaahhhh ben bi sinir oldum olum babannen iğrenç sabun yapmış taaammı diye bi giriştim buna bu ne beee buda sabunmu diye:52: gıcıklık olacak ya..:36:
buda bi bozuldu sen terbiyesizmisin bunlar nasıl laflar bende diyorum bu nebiçim tepki sen kendine bak sanki ben laf söyledim allaaaaaa bu kavga bir büyüdü nazar görsen saçma saçma konular açtık yok o diyor sen evlenince aileme saygısızlıkmı yapcan ben diyorum sen aileni böyle gerekli gereksiz korursan döverim bile hepsini :52:
biribirmize girdik ve en sonunda bitsin bu iş ayrılalım dedik ayrıldık...:52:
1,5 gün konuşmadık sonra arkidişi aradı bay x sensiz yapamaz vs diye birde barıştırmak için uğraştılar bizi.bilmiyolraki sudan sabundan kavga edip ayrılmışız bilseler uğraşmazlar bile dalga gecerler:52::52:

İçmediğin bi çay var mı :27: hepsini saydın yaaafuuuu :27:

papatya iğrenç ötesi :53:

hehe yok sayılır cınımmm ben cok bıtkı cayı ıcerım :16:
kız papatya iğrenç olurmu hiç ben çok seviyorum onu birde içine bi iki damla limon suyu döküyorum missss... ama sağlığa çok faydalı bunlar

hatta birkeresinde abartıp günde 8 9 fincan içmeye başladım birgün işyerinde bayıldım beni hastaneye götürmüşler
baya kendme gelememişim dr diyorki antibiyotikmi aldın yooo dedim ne alaka
bitki çayları artık bende antibiyotik etkisi yapmaya başlamış o derece fazla içiyormuşum:52::52:
ay benim ayarım yokki illa abartacağım:1:

sorma nazarımm yaa artık hzuurluyum vede çok mutluyum çok şükür bir pürüzde çıkmasın artık nütfennnnnn :18::18::1:

evet cicim aşığımmmmm kii:16::21::21:

bibiğim bunun babaannesi kendi elleriyle yaptığı özel has zeytinyağlı bir sabun getirir kilisten buda bana 4-5 tane verir ve saçınada kullan çok iyi geliyor der:)

ben ertesi gün bu sabunu saçımda ve vicudumda kullanırım vicuuduma çok iyi enfess gelen sabun saçlarımı süpürge gibi yapar..
ertesi gün işyerind öğlen molasında beni arar sabunu kullandınmı diye sorar bende güzellikle' aşkım sabun süper ama saçlarıma yaramadı sanırım saçım alışık değil ya sabuna ondan' dedim
ay bu bi bozuldu. neymiş kadın kendi elleryle yapmış ben beğenmiyormuşum . bende dedimki ya senin kafada varmı ben kötümü dedim sadece saçıma yii gelmedi dedim.. sonra bana ii dedi soğuk bi şekilde.
allaaaahhhh ben bi sinir oldum olum babannen iğrenç sabun yapmış taaammı diye bi giriştim buna bu ne beee buda sabunmu diye:52: gıcıklık olacak ya..:36:
buda bi bozuldu sen terbiyesizmisin bunlar nasıl laflar bende diyorum bu nebiçim tepki sen kendine bak sanki ben laf söyledim allaaaaaa bu kavga bir büyüdü nazar görsen saçma saçma konular açtık yok o diyor sen evlenince aileme saygısızlıkmı yapcan ben diyorum sen aileni böyle gerekli gereksiz korursan döverim bile hepsini :52:
biribirmize girdik ve en sonunda bitsin bu iş ayrılalım dedik ayrıldık...:52:
1,5 gün konuşmadık sonra arkidişi aradı bay x sensiz yapamaz vs diye birde barıştırmak için uğraştılar bizi.bilmiyolraki sudan sabundan kavga edip ayrılmışız bilseler uğraşmazlar bile dalga gecerler:52::52:
:52::52::52: sopalıksınız siz şebekler.

neyse gene uzun değil 1 gün sürmüş ahahah :27:

hehe yok sayılır cınımmm ben cok bıtkı cayı ıcerım :16:
kız papatya iğrenç olurmu hiç ben çok seviyorum onu birde içine bi iki damla limon suyu döküyorum missss... ama sağlığa çok faydalı bunlar

hatta birkeresinde abartıp günde 8 9 fincan içmeye başladım birgün işyerinde bayıldım beni hastaneye götürmüşler
baya kendme gelememişim dr diyorki antibiyotikmi aldın yooo dedim ne alaka
bitki çayları artık bende antibiyotik etkisi yapmaya başlamış o derece fazla içiyormuşum:52::52:
ay benim ayarım yokki illa abartacağım:1:

sana inanmıyorum. ben iğrenç dedim kız 7-8 fincan içmiş :53:

damak tadımız uymuyor bebişim. :27:

bayılıp hastaneye götürülmen apayrı bi trajikomik :27::27:

Back
X